To i ja moze cos napisze wlasnie koncze sezon US palermo (fm06), mam 10 pkt starty do interu ( wogole oni w FM sa przekoksowani na maksa :? ). Inter kontynuje 27 spotkan bez porazki

. Ja natomiast walcze o vice mistrza z juve;] oraz pUEFA jeszcze. Jak narazie w pUEFA sami slabiacy mi sie napatoczyli tzn. S.Praga Basel M.Hajfa Lokomotiv. Zobaczymy jak mi pojdzie
Najbardziej denerwuja mnie kontuzje ! ;/ co mecz to kontuzja jakiegos gracza :/ Moje transfery to narazie Sprowadzenie Carlosa Magno, Riberego ( odrzucil oferty innych klubow :o ), Gasbarroni z juve, No i niezastapiony dla mnie SZwarzer na bramce, poprostu lepszego gracza nie ma ;]
Jako ciekawostke dodam ze sprzedalem takze 2 zawodników obaj po 10 mln E jeden to pomocnik (nie pamietam nazwiska) do Interu, a drugi to Santana skrzydłowy za 11 mln E oraz.... Francesco Toldo

- ale i tak grzeje ławe ;p
Moi dwaj najlepsi snajperzy sa w wysmienitej formie tzn, Caracciolo 30 goli , 16 asyst Makinwa - 31 goli - 17 asyst. Widac rywalizacja w napadzie wychodzi klubowi na dobre ;p Natomiast rezerwowym napastnikiem jest... Jelen ktorego sprowadzilem za 350 tys E, teraz jest wart 3,5mln E
Najnowsze posty