Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.07.2007 20:33    #67041     Sufler - Porady do gry - Update Wawrow 1.0
Ha! Zobaczyłem! Kiedyś na Tvn24 skrót jakiegoś programu, bo się z naszego prezydenta śmiali! A co do Twojej pracy....Fudi inaczej mówi:D

kyczy7 Przodownik pracy

05.07.2007 20:16    #67042     Sufler - Porady do gry - Update Wawrow 1.0
wawor i tak pewnie wiekszośc osób ściagnie update Fudiego bo bedzie widniało w Newsach czyli bedzie ze tak powiem "prawie" oficjalne :) ... na twoim miejscu poczekałbym z wydaniem update ( tego co teraz masz wydać ) jakies 2 tygodnie i dopiero go wrzucił na suflera poniewaz teraz nie ma sensu, powód : Popularnośc update Fudiego ( jeszcze nie wyszedł ale juz niedługo niedługo wiec na ta chwile Ty i twoje update jest przegrane ). A jak tego swojego wydasz za jakies kilkanaście dni to wiadomo, niektórzy ludzie sie skusza i sciagna, poniewaz sa tacy co graja co chwile na nowej bazie danych ( osobiscie ostatnio tez mam taki problem bo mnówstwo uaktualnień zostało opublikowanych na łamach cmrev-a, nie sadzicie ze troche za duzo "amatorskich" prac > ?? < ). A wiec radze Ci jeszcze poczekac z w/w powodów. I wtedy bedzie dla Ciebie i dal cm-rowiczów dobrze, zapewniam Cie ... zreszta sam przemysl sytuacje i dojdziesz do takiego samego wniosku ... Sadze ze update ebdzie dobry bo zrobiłes mnóstwo transferów wiec po co ma sie teraz zmarnowac ( furore bedzie robił update fudiego i spółki ) ? przemysl

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
05.07.2007 20:04    #67043     Sufler - Porady do gry - Update Wawrow 1.0
Na jaki dzień będą aktualne transfery?? Czy zmieniałeś umiejętności i potencjał graczy??
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

tomekazs_36 Partyzant

05.07.2007 19:31    #67044     Sufler - Porady do gry - spoza UE
Ja znalazłem BUG w tej grze i grajac liga hiszpanska mam zarejestrowanych 11 zawodników z zagranicy:).... Gdy dostajesz wiadomosc, aby zarejestrowac zawodników do pierwszej, drugiej i juniorów, wtedy zatwierdzasz tylko 3 i wysyłasz liste do centrali. Nastepnego dnia dodajesz reszcie zawodniów numery, tylko ze juz nie wysyłacie do centrali. tzn. po ustaleniu numerów klikacie na cokolwiek np. na transfery i klikacie kontynuuj i macie zatwierdzone wiecej zawodników do gry w lidze. Pozdro

Silver Partyzant

05.07.2007 19:23    #67045     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
wystarczy pobrać takie flagi z jakiejś stronki i podmienić w data/graphicsflags

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

05.07.2007 17:53    #67046     Sufler - Porady do gry - Wtrącanie się prezesa
Czasem prezesi tak gadają, ale nie warto tym się przejmować i należy robić swoje ;] Kiedyś prezesik powiedział, że RAfinha [do Interu] to nieopłacalny transfer, ale go nie posłuchałem, a Brazylijczyk grał świetnie. Nie przejmuj sie uwagami prezesa. :D

kaziik Partyzant

Fylymyly lepiej zaznacz, będzie się szybciej gra uruchomiała na początku.
A wszystkie dodatki graficzne będą w grze.
Tylko jak wrzucisz nowe to będziesz musiał przeładować skórkę.
Pozdro

Fylymyly Partyzant

05.07.2007 17:44    #67048     Sufler - Porady do gry - Fudi & Manager5 Update
To bede mogl se pograc Polska liga? Czy bede gral polska liga z flaga Portugali? I czy bedzie limit obcokrajowcow :P

Fylymyly Partyzant

@UP:
wiec ja mam miec to zaznaczone czy nie ma byc zaznaczone? Bo ja chce miec Logosy i kitspacki jak gram. odp

kaziik Partyzant

Tak jak mówi Kris de la Med, mi to też pomogło.
Bo jak macie odznaczone buforowanie skórki to wszystkie pliki graficzne są ładowane do RAM-u zaraz na starcie i dlatego tak długo to trwa.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution