Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

r10gregor Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.07.2007 11:10    #67011     Sufler - Porady do gry - Problem
Po pierwsze spróbuj save cleanerem(czy cos takiego) oczyscic sava-mooze zadziała- po drugie.. Na 7.02 gra rozpoczęta na 7.00 nie pojedzie, żeby mieć te uaktualnione składy z 7.02 musisz rozpocząć nową grę, aale jakim cudem WIDZEW W DRUGIEJ LIDZE?????? MOZE MASZ FM 06?? bo w 07 Widzew jest w pierszej lidze...pozdro :)

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
06.07.2007 11:09    #67012     Sufler - Porady do gry - Update Wawrow 1.0 - już jest
Sorry, ale jeśli chodzi o ten patch z trzecią ligą polską to jestem zupełnie nieobeznany. Nie potrzebowałem go, więc nie ściągałem. I stąd moje pytanie: czy aby grać na Twoim updacie trzeba mieć tego patcha z 3 ligą?? Może się to pytanie wydawać głupie, ale wynika z mojej niewiedzy.
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

wawrow Partyzant

06.07.2007 11:07    #67013     Sufler - Porady do gry - Update Wawrow 1.0 - już jest
nie ma sensu wprowadzac 3 ligi mamy przykłady jak to sie kończy po 2,3 sezonach gry w naszej kochanej lidze ponoć polskiej gra więcej portugalczyków niż polaków

BrokenEar Partyzant

06.07.2007 11:02    #67014     Sufler - Porady do gry - Problem
Gre posiadam od marca ,ale dopiero zacząłem grać od 2 dni (gram Widzewem w II lidze) w II rozegrałem do tej pory 5 meczy ligowych i jeden pucharowy i kilka towarzyskich! Wczoraj nocą zapisałem sobie grę jak zawsze do tej pory i dziś chciałem poprostu sobie sprawdzić jak mi dziś pójdzie... ale lipa nagle wyskakuje komunikat gra nie może wczytać zapisu... czytałem coś nie cos na necie ale nikt nie napisał konkretnie jak rozwiązać ten problem ... ktoś pisał na jakimś forum że miał mało miejsca na dysq i dlatego mu ten komunikat wyskakiwał... ale jak ja mam 60GB wolnego a save waży zaledwie 32mb to jak może być mowa że mam za mało miejsca na dysq ?? aha jeszcze jedno teraz właśnie ściągam upadate wersje 7.0.2 może to pomóc ....?

bartekbaluty Partyzant

06.07.2007 10:48    #67015     Sufler - Porady do gry - Update Wawrow 1.0 - już jest
dla mnie najlepszy update na jakim gralem

XerfaX Partyzant

Jak rozumiem gra się zawiesza a nie wywala do windowsa.... miałem podobny problem z którymś CM dawno temu (tak dla nie wiedzących CM dawna nazwa FM która później pozostała własnoscią wydawcy a nie SI :( ). Pamiętam że na rozwiązanie wpadłem przypadkiem :) nie rospisując się w jaki sposób wysunołem CD-Rom z grą a następnie wsunołem i gra poszła dalej. Zdażało mi się to jeszcze kilka razy ale metoda zawsze działała. Może i tobie się poszczęści (aha bład zawsze występował ostatniego dnia sezonu więc to by odpowiadało twojemu opisowi :) )

delphi6 Partyzant

Karpin:Moze Barcelona to i dobry klub, ale nie zawsze. Nie w każdym sezonie zdobywam mistrzostwo, dość długo czekałem na triumf w lidze mistrzów, a pucharu hiszpani nigdy mi się nie udało zdobyć-nie gram save%load. Odpadne z czegoś, czasem przez przypadel, to trudno.Poza tym bawię się jeszcze Wisłą Kraków.A teraz po stracie gry z Barcą chyba się za Nia na poważnie wezmę.

Yodassss:Nie nic nie kombinowałem. Wesje mam sklepową, z żadnymi patchami, skórkami. Nie bawiłem się też żadnymi dodatkami i nie używałem edytora.

Carrot:U mnie właśnie jest tak samo. Zapisałem przed tą datą co się wiesza. I zawsze jak klinę kontynuuj, to mnie wywala :/

Santosinho:Padnięcie jednego sejva-ok. Tylko, że ja tych sejwów z barceloną mam 5. I na każdym się tak dzieje. Spróbję jeszcze jeden sejv, który zapisany jest w 3/4 sezonu i zobacze, czy granica końcowa jest taka sama. Jak się nie uda, to pomysle o ponownym wgraniu managera.

Silver Partyzant

06.07.2007 10:16    #67018     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Całą grafike w fm mam z "FMC graphic pack"

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

Ja grałem nawet do 2019 na FMie bez patcha ,więc po prostu sejw ci chyba padł.

Carrot Młody aktywista

niestety raczej nic nie zrobisz... ja mialem podobny problem, tylko to mi sei dzialo kiedy prowadzilem repre polski i po meczu z francja ktory zremisowalem 1:1 i kontynuowalem to mnie wywalalo... :/ zapisalem zaraz po meczu i mnie wywalalo zawsze... :/ szkoda mi bylo jak nie wiem... :( wydaje mi sei ze raczej tego nie naprawisz chociaz moge sie mylic;) musisz zaczac nowa gre poprostu, wtedy tak nie bedzie... mozliwe za to ze "data krytyczna" w tej nowej gdze bedzie jakis inny dizen, bo tak sie czasem robi w grach, ze cos sie pieprzy juz przy zaladowaniu nowej :/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.