Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

wisnia_legia Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.07.2007 16:41    #66971     Sufler - Porady do gry - Fudi & Manager5 Update
ja nie wiem... tak ciezko wam poczekac na ten update? Nie umiecie zyc bez grania w FM? Jesli tak, to sami sobie uaktualniajcie... A jesli wam sie nie chce to idzcie spac, obejzec TV, albo pograjcie w cos innego!!!
PS. Wczoraj Menedżer5 lub Fudi (nie jestem dokladnie pewien ktory z nich ;p) wyraznie powiedzial ze jesli dzis do godziny 20 nie pojawi sie update na stronie to zostanie podany link na suflerze... a wiec poczekajcie jeszcze te 3 godziny z malym hakiem i sie ogarnijcie... tyle ode mnie.

dlugi88 Partyzant

06.07.2007 16:35    #66972     Sufler - Porady do gry - Update Wawrow 1.0 - już jest
wawrow nie przejmuj się tym co napisał ten wojtek o batacie... jakby się znał to by wiedział że w Brazyllijczycy aby zmienić obywatelstwo muszą się zrzec swojego, u nich nie podwójnego obywatelstwa, dlatego sergio jest tam traktowany jak nielegalny imigrant i właśnie poszedł do groclinu bo musiał z byłej ojczyzny uciekać, update nie ściągam, bez obrazy, ale czekam do zamknięcia okienka trasferowego, jak zobaczę update "aktualny na dzień 01.09.2007r." to ściągnę, bo teraz musiałbym codziennie nowego ściągać. POZDRO!!!

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

06.07.2007 16:33    #66973     Sufler - Porady do gry - Kto zostanie mistrzem...
W tej sytuacji zadecyduja bramki strzelone, jesli one sa takie same to zagrasz dodatkowy mecz z ta druzyna na neutralnym terenie.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

Wchodzisz w tabele Ligowa i na dole ( nie tabeli, a paska z boku ) bedzie albo zasady, albo informachje tam masz zasady. Co do pozwolenia na pracce to dostaje ja zawodnik ktory zagral w 75% meczy reprezentacji seniorskiej w ciagu ostatnich 2 lat. Ps. pozwolenia potrzebuja tylko pilkarze z poza Unii.

m11r Partyzant

nie limitu obcokrajowców, tyle że ci z poza unii muszą dostać pozwolenie na pracę. Im więcej meczów w rep rozegrali i większą maja renomę tym większe prawdopodobieństwo, że je dostaną. Swoja droga bylo już setki takich pytań, wyszukiwarka się kłania...:]

Marian B Partyzant

Może ktoś mi zdradzić kilka zasad transferowych obowiązujących w lidze angielskiej? (zatrudnianie z poza unii, zatrudnianie z unii itp itd, coś gdzieś słyszałem że zawodnik musi mieć 20gier reprezentacyjnych (seniorska czy juniorska wystarczy a moze razem - itp, itd) Dotąd nie grałem w tej lidze

wrobel86zzyzx Młody aktywista

06.07.2007 15:32    #66977     Sufler - Porady do gry - Athletic Bilbao-mała zmiana?
Ja wiem ze tradycja jest piekna bo jest: w calej histori sami baskowie grali i klub nigdy nie spadl do 2 ligi!!! ale patrzac na ostatni sezon to juz niedlugo moze sie to stac oczywiscie nie zycze im tego. od strony technicznej SI musialo gdzies umiescic plik w rodzaju fake.Inc gdzie jest zapisane ze moga kupowac pilkarzy tylko z obywatelstwem baskijskim-moze mozna by bylo to zmienic na "tylko zawodnikow z hiszpanii"??? gdzies to musi byc... tylko gdzie???... :(

Sandro Partyzant

06.07.2007 15:22    #66978     Sufler - Porady do gry - Update Wawrow 1.0 - już jest
Taa to co to za gracz FMUT :D ??

kali22 Partyzant

06.07.2007 15:21    #66979     Sufler - Porady do gry - Problem
BrokenEar nie wszystko stracone. ja mialem podobnie, gralem juz naprawde dlugo (rok 2018) i pewnego dnia wyskoczyl mi ten sam blad.wkurzylem sie i przez kilka dni nie ruszalem fm'a.ktoregos pieknego dnia postanowilem zrobic reinstalke,ale wczesniej wyczyscilem save'a i cud!!!! zadzialal! uzyj save cleaner'a,moze pomoze :)

Sandro Partyzant

06.07.2007 15:16    #66980     Sufler - Porady do gry - Update Wawrow 1.0 - już jest
Oj Oj nie ładnie , Nie dość że podszywasz się pod cudze prace to jeszcze kłamiesz, widziałem że przyda się stworzenie postaci FMUT(FM UPDATE TEAM - Zanim robiłem update pod szyldem fmpoland, aktualizacja nosiła taką nazwę) Następne zrobiłem sobie swój MKS Kluczbork(I 3 grajków) na który nie mogłem liczyć w innych updatach, dochodzi jeszcze sprawa Portugalii, robiłeś to na wersji bez fixa. Koleś jesteś wart mniej niż zero jeżeli chodzi o aktualizacje .... trzeba było spytać, najlepsze jest to że myślałeś że wydymasz wszystkich ; DZIEKI Wielkie dla tych których to zauważyli :)

Czyli wyszło że pan wawrow podszywa się pod FMPoland Update, na szczęście są ludzie sprytneijsi od ciebie ...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution