Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

.maciekk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.07.2007 10:41    #66911     Sufler - Porady do gry - Pomóżcie, nie wiem co zrobić.
Cześć. Szukałem takiego tematu lecz nieznalazłem więc zdecydowałem się napisać nowy temat. Chodzi mi o coś takiego. Wczoraj ściągnąłem sobie patch 7.0.2 i próbowałem go zainstalować. Miałem jednak pirata i nieodpaliło. W tym samym dniu dostałem oryginalnego Fm'a i próbowałem go zainstalować jeszcze raz i wszystko byłoby dobrze gdyby gra się wczytywała. Włączając gre wyskakuje taki błąd:

Cannot locate the CD-ROM

CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game.

krooger1988 Młody aktywista

09.07.2007 09:13    #66912     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Piszczie konkretnej w jakiego Fm-a chcecie grac przez ta siec :)

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
09.07.2007 02:02    #66913     Sufler - Porady do gry - ukaranie pilkarza
Pewnie, ze zyskasz.
Jesli zarabia duzo, to dwie tygodnniowki mniej, moga Ci naprawde podreperowac konto x]
Tyle jednak, ze zawodnik najprawdopodobniej sie obrazi, bedzie slabo gral, etc.

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

08.07.2007 22:35    #66914     Sufler - Porady do gry - Kitsy
D:GryFM2007datagraphicspictureskitsclubspol
jak w katalogu nie bedziesz mial folderu pol to go zrob i tam to wklej !

msinter Młody aktywista

Nie ma i nie sądzę, żeby takie coś się pojawiło.. Fakt, gra byłaby realniejsza, ale przecież te ukarane kluby miałyby być wybierane losowo? Czy powstałoby takie coś jak agresja kibiców drużyny i np. w Ameryce Południowej kibice by mieli agresję na 20..Tak więc takie coś raczej nie powstanie, zwłaszcza, że SI próbuje nas oduczyć rasizmu i burd na meczach... A włączenie takiej funkcji w grze, byłoby trochę popierające.. to samo odnosi się co do korupcji.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
08.07.2007 19:49    #66916     Sufler - Porady do gry - przepisy
Wychowankiem się jest, jeśli pomiędzy 16 a 21 rokiem życia rozegra się w jednym klubie co najmniej 3 sezony.

Następnym razem użyj wyszukiwarki, było mnóstwo takich tematów.

fcb.de Partyzant

08.07.2007 19:36    #66917     Sufler - Porady do gry - przepisy
Zdaje mi sie ze jest naprawde taki przepis, ktory mowi iz jesli pilkarz przed swoimi 20. urodzunami gra 3 lata w danym klubie jest automatycznie zaliczany jako wychowanek, mam racje?? Pytam, poniewaz bardzo duzo kupuje mlodziutkich pilkarzy, ktorzy za kilka lat maja rzadzic w moim zespole, a zaliczajac pilkarzy do edycji LM potrzeba kilku wychowankow ;/;/

Tores ReDevil Młody aktywista

Zawsze gralem na jakiejs Flexion Domyślny, mam też Flexion Prawy, skorki zadnej nie zmienialem. Pomocy ! :(

aberdeen Młody aktywista

08.07.2007 17:45    #66919     Sufler - Porady do gry - budzet transferowy
To nie bug, tylko ułatwienie. Kasa odejmuje się(lub dodaje) tylko z budżetu transferowego po to żebyś wiedział ile masz jeszcze do wydania. Dzieje się tak w momencie gdy kupujesz jakiegoś gracza poza okienkiem transferowym. Natomiast kiedy już do transferu to wtedy automatycznie dopisuje lub odpisuje ci się kasa do budżetu ogólnego.

Tenorio Młody aktywista

Wczytaj domyślną skórkę Flexion, rozpocznij mecz, daj obydwa suwaki do końca w lewo, daj pauzę, potem wczytaj dowolną skórkę na której grasz i powinno być jak trzeba.
U mnie działa ;]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution