Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Hunter91 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ja gram Wisła Płock 8 sezon a od 3 moim klubem patronackim jest Arsenal. Nie mam załadowanej ligi angielskiej i jeszcze żaden moj piłkarz nie został wypożyczony ani Arsenal nie chciał przysłać do mnie swoich zawodników. Próbowałem sam złożyć oferte wypozyczenia ale nic z tego. Moze tobie sie uda pozdro

eMiKa Młody aktywista

Ja,grajac kiedys Korona Kielce mialem klub patronacki Auxerre i juz po podpisaniu umowy o wzajemnym wspieraniu dostalem propozycje wypozyczenia o ile pamietam 11 graczy (glownie z 2 sqadu druzyny i glownie zawodnikow z obywatelstwem innym niz francuskie) niestety zgodzilo sie do mnie przejsc na wypozyczenie tylko 4,ale co roku auxerre przysylalo mi conajmniej liste 5 pilkarzy,ktorzy ewentualnie mieli by byc do mnie wypozyczeni.Co zas sie tyczy wypozyczeń z mojego klubu do Auxerre to w 2 roku wypozyczyli z mojego sqadu Bonina z mozliwoscia wykupienia za 1,6 mln funtów,zas w trzecim wypozyczyli Kamila Radujl i mojego generowanego gracza Marcina Wójtowicza.

Kluby patronackie czasem same proponuja zawodnikow,czesciej zdaza sie to jesli masz klub z aktywnej ligi,badz ligi zdlizonej w poziomie,Szachtar Donieck czesto u mnie wysylal swoich kopaczy do Lecha Poznan.Pozdrawiam i mam nadzieje ze co nieco wyjasnilem,elo.
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

09.07.2007 12:30    #66903     Sufler - Porady do gry - dla kogo?
Z tego co zauważyłem, grając w róznych ligach (większość w krajach UE), to nowy paszport dostanie piłkarz z kraju nie UE. Będąc we Włoszech, czy w Niemczech po pięciu latach paszporty dostawali Brazylijczycy, Argentyńczycy itp, ale Hiszpanie, Anglicy czy Polacy już nie. W Polsce podobnie, po trzech latacho nową narodowość dostawali Serbowie, Rosjanie, Ukraińcy, Kolumbijczycy, ale Czesi już nie

BrokenEar Partyzant

09.07.2007 12:20    #66904     Sufler - Porady do gry - Problem
Gram od nowa! Znów Ruchem Chorzów w II lidze (narazie 7kolejek wygranych) zapisuje tak jak mówiliście na dwóch save'ach i działa :) Mam nadzieje że już żadnych problemów nie będzie! THx wszystkim za pomoc!!

arnold1990 Młody aktywista

Ja gram Maritimo i mam klub patronacki Real Madryt i już na początku przysłali mi 2 piłkarzy którzy wzmocnili mój skład.
A do Ciebie może nie przychodzą dlatego że po prostu nie chcą grać w Twoim Lechu...
Pozdrawiam!

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

gram Lechem,moim klubem patronackim jest Arsenal i tu moje pytanie.Czy zdarzylo się komukolwiek aby dostali propozycje wypozyczenia gracza z klubu patronackiego( no bo my mozemy wypozyczac ale czy nam moga wypozyczac ) ? nie mam anglii ustawionej jako ligi wybranej

.maciekk Partyzant

09.07.2007 11:16    #66907     Sufler - Porady do gry - Pomóżcie, nie wiem co zrobić.
"Ale skoro masz już oryginał to po prostu wyłącz programy emulujące CD/DVD i powinno śmigać."

Mógłbyś jakoś jaśniej ??

xpris Młody aktywista

09.07.2007 11:03    #66908     Sufler - Porady do gry - Pomóżcie, nie wiem co zrobić.
Widać piratowanie się nie opłaca ;P

Ale skoro masz już oryginał to po prostu wyłącz programy emulujące CD/DVD i powinno śmigać.

Pawlak Młody aktywista

widze że grasz w FMa pierwszy raz :P to jest pozwolenie na prace.Akinfeev napewno je dostanie więc możesz już zacierać ręce bo to dobry bramkarz :D

Cannigia10 Młody aktywista

09.07.2007 10:45    #66910     Sufler - Porady do gry - dla kogo?
Ja myslę, ze kazdy zawodnik ktory gra dostatecznie długo w Polsce. Miałem tak w przypadku sprowadzenia jednego Hiszpana w Korony Kielce(zawodnik z rezerw). Po 3 chyba latach dostał obywatelstwo a później dostawali je też inni zawodnicy niekoniecznie z UE.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution