Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.07.2007 16:01    #66871     Sufler - Porady do gry - Problem
Musisz pokombinować. Odznaczyć buforowanie skórki, zmienić skórkę, czasami na lewej stronie skórki dodatek nie działa, a na prawej działa. Możesz też odznaczyć buforowanie skórki, zapisać grę, wyłączyć FMa i z powrotem go włączyć. Gra będzie się wolniej ładowała, ale może się uda.
PS. Nie 'pisze' w pliku tylko 'jest napisane'

pablos_jaga Partyzant

ja gram Jagiellonią to Korona(patron) wypożyczyła mi Wieczorka, Rożeja i jeszcze trzeciego jakiegoś (nazwiska nie pamiętam).

c.ronaldo Partyzant

Ja gram Lechem i na poczatku pierwszego sezonu Arsenal zaproponowal mi Vincenta van den Berga i przeszedl do mnie na wypozyczenie a ja sam postanowilem sprubowac wypoyzczyc Marta Pooma i tez sie zgodzil i grali u mnie jeden sezon. Teraz zaczynam drugi sezon i Arsenal propnuje mi Denilsona teraz czekam czy on sam zgodzi sie przejsc do mnie:) Wiec jest to mozliwe:) Trzeba miec troche szczesci:P

tinpex Partyzant

Ściągnij jeszcze raz update, skoro savy ci chodzą to gra jest w porządku, w bazie danych masz błąd.

zabek Partyzant

zawsze w tym samym momencie wyskakuje mi okienko z takim napisem"football manager 2007 is running dangerously low on memory. please quit and free up some memory" i gra sie wyłancza. co robić jak nigdy tak nie było?

kaczmar123 Partyzant

Mam taki problem, że gdy próbuje zrobić nową grę,po wyłączeniu wszystkich programów oraz rzeczy spowalniających kompa, po zainstalowaniu update Fudiego&Managera lub też Wawrowa, gdy wybiorę już ligi, podczas ładowania sie gry, wyskakuje mi błąd crash dumps, obojętnie ile lig wybiorę. Mam procka 2,5ghz i 384ddr ram. Natomiast gdy wczytuje sobie save starej gry, mam włączone gg, karte tv i inne progsy i wszystko chodzi normalnie. Wiecie jaka może być przyczyna? Może to być to że np. uaktualnienia się źle ściągnęły? Proszę o pomoc.

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
10.07.2007 09:04    #66877     Sufler - Porady do gry - Pomóżcie, nie wiem co zrobić.
Ciesz się :P
Co do piracenia - zalatuje mi tu piratem jak stąd do Władywostoku, ale Polska - kraj cwany, wycwaniła się i nic nie możemy zrobić ;)
mistrzu Maćku (poza tym zalatuje mi tu podwójnym kontem, skoro kropka na początku), skoro masz pirata - odinstaluj grę z Dodaj/Usuń Programy, wyszukaj wszystkie katalogi na dysku mające nazwę Sports Interactive (chyba, że grasz jeszcze w starsze FMy lub EHM lub OOTP to usuwasz katalogi Football Manager 2007).
Znajdź wszystkie klucze w rejestrze mające cokolwiek z Sports Interactive:
- Odpalasz "regedit" (z Uruchom)
- Wybierasz z Menu Znajdź i wpisujesz Football Manager 2007 (a jeśli nie masz innych gier, to Sports Interactive) i wywalasz wszystko co znajdzie razem z podkluczami.
Potem instalujesz grę i odpalasz ją BEZ PATCHA. Jak działa, instalujesz patcha 7.0.2 i też musi działać.
Jak nie zadziała - jesteś pirat i masz bana :>
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

09.07.2007 22:29    #66878     Sufler - Porady do gry - Pomóżcie, nie wiem co zrobić.
[quote]
Cannot locate the CD-ROM

CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game. [/quote]
Nie możesz zlokalizować CD-ROMa. Emulacja nie jest możliwa. Przykro mi. Prawdopodobnie używasz Deamon Tools. Nie rozumiem po co odpalasz i jak oryginalna gre emulatorem (?). Jest też drugie, bardziej racjonalne wyjaśnienie tego wszystkiego. Chcesz ludzi wykiwać, wycwaniakować, wykolegować!!!! Zrobić krótko mówiąc w balona. Odwazniej wyruchać. Uważam że Twoja historia jest mało prawdopodobna, jeżeli jednak się mylę, to skopiuj crack z serwisu www.wp.pl i wypakuj do [...]Program Files/Zly dotyk/films .

Tgon Partyzant

09.07.2007 21:46    #66879     Sufler - Porady do gry - Pomóżcie, nie wiem co zrobić.
Ja też miałem takie coś (miałem pirata). Po ściągnięciu patcha 7.0.2 gra nie chciała się odpalić, a co się okazało, patcha zapisałem w złym folderze. Dlatego jeszcze raz ściągnąłem tego patcha, tym razm zapisałem w dobrym folderze i teraz wszystko jest ok. Gra działą bez problemu.

owen94 Partyzant

09.07.2007 21:21    #66880     Sufler - Porady do gry - problemek
ja miałem troche inną sutuacje od ciebie mi tez wyskakiwal ten błąd ale nie zawsze w tym samym momencie tylko po jakimś czasie grania. Nic nie robiłem po prostu zawsze od nowa włączałem gre aż od jakiegoś czasu już nie wyskakuje ten błąd

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.