Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

szudow Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.07.2007 20:48    #66821     Sufler - Porady do gry - napastnik i rzuty rożne
Gram wisłą i mam mały problem . Gram dwoma napastnikami i jeden sypie golami ,że az milo a drugi w 13 meczach stzrlił 2 bramki . Jak moge mu pomóc a by strzelał więcej bramek?

Czy przy wybieraniu piłkarzy do rzutów wolnych należy brać pod uwage coś inngo niż wykonywanie rzutów wolnych ?

Hunter91 Młody aktywista

12.07.2007 18:53    #66822     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Gram 8 sezonów Wisłą Płock i zdobywałem 2 razy mistrzostwo Polski w 2009 i 2013 roku. Raz wywalczyłem PP i 3 razy Superpuchar. Nie wiem czy gra w 1/8 Pucharu UEFA i faza grupowa Ligi Mistrzów to jakieś specjalne osiągnięcia ale uważam ze radze sobie całkiem dobrze i wypromowałem kilku ciekawych zawodników (Krisztian Nemeth, Paweł Król z Korony). Nie mam screenów ale myśle ze moje osiągnięcia nie są tak wielkie zeby az nie do wiary :) Pozdro

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

12.07.2007 18:43    #66823     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na prace - Edytor
1. Chodzi o Migjena Bashe jak Irlandczyk gra genialnie, ale jednak wolabym go jako albańczyka dalem mu 100 wystepo i nic bo to chodzi o to, ze on musi zagrac w chyba 75 % meczy swojej reprezentacji w ciagu 2 lat.

sefko1 Przodownik pracy

12.07.2007 18:19    #66824     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na prace - Edytor
Możesz dodać 2 obywatelstwo. FMM zakładka RELATIONS. Trzeba edytować istniejący wpis, np. zmienić FAVOURED CLUBS na OTHER NATIONALITY. Zawsze działa. A jak gracz jest młody i nie ma występów w reprezentacji to dodajesz mu 1 występ i juz na zawsze pozostanie Albanczykiem (rozumiem, że chodzi o Salihiego)

kaczmar123 Partyzant

12.07.2007 18:03    #66825     Sufler - Porady do gry - powywalałem configi
to że nie mam dodatków graficznych to widze ;d ale najgorsze jest to że przeinstalowywałem fm'a i nadal nie ma tego i np. gram teraz Leeds i mimo że w katalogu z grą mam już config i mam koszulki to i tak nie działa i niewiem co robić... jak ktoś wie jak to naprawić to prosze o pomoc

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

12.07.2007 18:01    #66826     Sufler - Porady do gry - powywalałem configi
bez configów nie masz żadnyh dodatków graficznych,nic ci nie bedzie dzialac.....gratuluje :D

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

12.07.2007 17:45    #66827     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na prace - Edytor
1. Czy da się dawać w FMM pozwolenie na prace ( wydaje mi sie ze nie )
2. Jesli nie to wyjasnie moj problem, otoz gram Glentoranem i tam potrzebe jest pozowlenienie na prace i ono mnie denerwuje, bo mam za slaby zespol zeby kupowac reprezentantów, wiec postanowilem zmnieniac zawodnikom narodowosci i jak moge zmienic mu ja na ta co mial na poczatku. Jak tak robilem ( np. Basha z Albanii, Andreev z Rosji oni nie dostali i zrobilem z nich irlandczyków ) to pisalo przy nich ze potrzbują pozwolenia na prace, wiec znow zmnie nilem ich na wyspiarzy. Moje pytanie to jak zrobic, zeby mieli pierwsza narodowosc i mogli grac. Znam jeden sposob z druga narodowoscia.

djwiewior Partyzant

12.07.2007 17:34    #66828     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja może nie mam tak okazałych wyników, bo nie lubie grać kilka sezonów tą samą drużyną. Przedstawie kilka moich ciekawszych osiągnięć. Pominę grę Arsenalem, Juventusem czy Wybrzeżem Kości Słoniowej. Ale moje największe osiągniecia to m.in. Liga Mistrzów z Legia w FM 05 nie miałem gwiazd ale snajpera Mirko Vucinica grał w Lecce mało zarabiał, kontrakt sie kończył więc go skubnąłem ;p W finale 4:3 było z Chelsea po dogrywce. Wielokrotnie w FM 06 i FM 07 probowalem to powtorzyc ale nigdy Legią już LM nie wygrałem... Często byłem blisko ale cóż fuksy nie trwają wiecznie. W Fm-ie 2006 kadrą Polski wygrałem ME w 2008 i 2012 oraz srebro na mundialu 2010. Były to fajne przeżycia bo w 2012 na ataku grał Michał Janota z Hirszem. Sami nowi oprócz Smolarka i Kuszczaka.Obecnie w FM 07 zaczynam trzeci sezon Motorem. Właśnie zadebiutuje w OE I PUEFA bo wygrałem PP będąc jeszcze w 2 lidze. Tu zamieszczam zdjęcia www.mechanik1969.republika.pl/motor

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

12.07.2007 17:30    #66829     Sufler - Porady do gry - Duże numerki?!
Albo graj na komentarzu ;P znacznie lepiej i szybciej ;D

msinter Młody aktywista

12.07.2007 16:15    #66830     Sufler - Porady do gry - Duże numerki?!
Nie zwracaj uwagi na numerki, a się okaże, że wygrałeś mecz z TAKĄ DRUŻYNĄ. Poprostu przesąd z twojej strony, gdy widzisz, że grasz z Taką drużyną, to odrazu nastawiasz się na porażkę. Nie sądzę, żeby powstał taki bug.. :P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution