Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

krajfik Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
zalezy ktory gra sezon.moze grzebales cos w edytorze z finansami,podrasowales sobie konto czy cos?

distefano Partyzant

13.07.2007 18:30    #66802     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A ja grałem niedawno klubem z niemieckiej 3 ligi - Union Berlin :) i w drugim sezonie awansowałem z pierwszego miejsca do 2 bundesligi, utrzymując się w niej i włączając do walki o awans ... Pamiętam ściągnąłem wtedy Bajdziaka, który grał o dziwo bdb :) ! Niestety nie mam ani screenów ani save, ale muszę przyznać, że był to mój pierwszy awans i ogólnie gra bez edytora :P i teraz nie wyobrażam sobie już gry w stylu EDYTOR, FM SCOUT :P

A teraz gram Zawisza Bydgoszcz :P, ale na razie bez większych sukcesów

butman Partyzant

13.07.2007 18:18    #66803     Sufler - Porady do gry - Wszyscy piłkarze...
Witam! Gram ligą Angielską, wziąłem wszystkich piłkarzy ligi Hiszpańskiej i Polskiej, czy obciąża to dodatkowo komputer i czy zabiera to miejsce bazy np. innym krajom?? dziękuje z góry za pomoc.

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

13.07.2007 17:05    #66804     Sufler - Porady do gry - napastnik i rzuty rożne
[quote=rapechuck]Karpin - czy aby na pewno gra na odgrywającego w FM2007 i na snajpera w FM2006 to jest coś innego?[/quote]
Na pewno, na odgrywającego to na osobę, która dogrywa do partnera z ataku, a na snajpera to na osobę wykańczającą akcje :)
[quote=Ari]sandro sorka niedopatrzalem sie twojego posta[/quote]
Ja też pisałem o strzałach z dystansu :]

kleszczu88 Partyzant

13.07.2007 16:37    #66805     Sufler - Porady do gry - nowa gra - problem
Mam problem z tworzeniem nowej gry. Gdy poustawiam losowe ligi, obojętny rozmiar bazy to wszystko dziala jak powinno. Natomiast gdy dodam przynajmniej jedno państwo aby z niego byli wszyscy pilkarze to podczas tworzenia nowej gry wylacza sie fm. Usuwalem już ten ukryty folder z danych aplikacji, instalowalem jeszcze raz patcha ale nic nie dalo. Dodam ze wczesniej wszystko dzialalo poprawnie, a blad ktory wyskakuje to crash dump. Prosze o jakąkolwiek pomoc inna od "format c:" albo slow otuchy typu "nic nie poradzisz".

alvaro1987 Partyzant

ja mam 512ram dysk 80gb

Włączam 4ligi, baza mała i tak nie działa... Jestem tydzien po formacie,wmomencie odpalania gry, działa program do oczyszczania RAMu, wyłączyłem wszystkie programy mogące zżerać RAM... gra i tak wywala ten błąd

Wcześniej przed formatem, miałem dysk40gb (choć wątpie żeby to miało znaczenie) Załaczałem 5lig i baze średnią i gra śmigała sprawnie.

anonimowy Partyzant

13.07.2007 14:22    #66807     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Gralem Wisla Kraków 10 sezonów (screnow nie posiadam poniewaz to byl b.stary seave)
1 Liga Polska : 10x mistrzostwo
Puchar polski : 10x mistrzostwo
LM :1x 14,3x 18,6x 3m w grupie
PU: 2x Final (same porazki),2x 12,2x 14,2x 18
Wydatki : od 4 sezonu okolo 100mln zl dla akcjonariuszy i 80mln zl dla zawodnikow

kyczy7 Przodownik pracy

13.07.2007 14:13    #66808     Sufler - Porady do gry - Pytanie dotyczące updatów.
Fudi odwalił kawał dobrej roboty ale potknął sie na TURZE TUREK :P 7,5 mln budżet ?! wow ... jak bedziecie grac Polska Liga to po paru sezonach Tur wyrośnie na sredniaka ( tego juz mocniejszego ) Europy ! :P ... i jeszcze tradycyjnie : NIE NA SUFLER ;)

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

13.07.2007 13:17    #66809     Sufler - Porady do gry - współczynniki
witam,gram Lechem w PUEfA i idzie mi świetnie ,najpierw pokonałem Rabotniczki Skopje,potem Lokomotiv Moskwa (4:0 w dwumeczu)i w ostatniej rundzie samo Atletico Madryt (6:5):0 !!w fazie grupowej poszło mi równie świetnie 2:2 z Pireusem,0:0 z Fenerbahce,1:2 z Lvpl i 3:2 z Ajaxem.moje pytanie brzmi-czy jeśi odpadnę w następnej rundzie,to to że pokonałem takich rywali da mi jakieś dodatkowe punkty-wspólczynniki ? bo u mnie w gierce jest ,podobnie jak w rzeczywistosci,slaby pozom polskiej piłki,wiec chce to troche poprawic !

Micro Ice Młody aktywista

13.07.2007 12:16    #66810     Sufler - Porady do gry - napastnik i rzuty rożne
Wiesz co podaj nazwisko swojego grajka a może ci coś doradzę? Na Wisłe polecam Mazilu Salihi Łobodzinski Zakrzewski Rossini

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.