Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Tores ReDevil Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.07.2007 12:08    #66791     Sufler - Porady do gry - Duże sumy a małe kluby
Może nie za bardzo pasuje tu do suflera... Ale:
Mam pytanie: czy jak się gra jakimś średnim klubem walczącym o środek tabeli, euro. puchary i wydaje się w miare dużo na transfery to jeśli się zajmie jakieś niższe miejsce niż np.: pierwsza czwórka to będzie to klęska i wielkie rozczarowanie. Bo od groma kasy wydałem na transfery to takiego średniego klubu i boje się że mogę stać się wielkim nieudacznikiem. W rzeczywistości przecież Atletico i Newcastle wydają ogromne kwoty na nowych zawodników (szczególnie Atletico) a na mecie są ciąge poza pucharami.

BoHuN Młody aktywista

14.07.2007 11:02    #66792     Sufler - Porady do gry - Sponsor
Sponsor zalezy tez od państwa w jakim grasz jaka prowadzisz drużyne i jacy piłkarze u Ciebie grają.... prowadząc np. dobra drużyne z polskiej ligi nie licz na sponsora który wykłada tyle kasy klubowi z Angielskiej Premiership czy nawet Championship

malczikkk Partyzant

14.07.2007 09:50    #66793     Sufler - Porady do gry - patch 7.0.2 , fm modifier
sefko to co napisales na serio smiech na sali powiec jaki madry czlowiek kupi licencje na win rara za 100zł???? jakby kazdy mial tak kupowac licencje a zbedne programy to niewiem czy by mu wyplaty starczylo na takie cos xp ok:200zł rar 100zl offiice 100-200zł itd pomysl win rar nawet jak jest testowy dziala dlugo mi tak przynajmniej mam testowa i dziala ciagle nawet jezeli sie test wyczerpie dalej dziala

sefko1 Przodownik pracy

14.07.2007 08:57    #66794     Sufler - Porady do gry - patch 7.0.2 , fm modifier
Zip-a można rozpakowac w Winowsie Xp a Rar-a nie. Oczywiście jest wersja trialowa WinRara-a (40dniowa), ale mogła juz mu sie skończyć. Poszukaj może innych darmowych programów do rozpakowywania. Był kiedys taki program WinACE.
Licencja na WinRara to wydatek ok 100zł.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

Coś za duże te kwoty:/ Musiałeś chyba LM wygrać kilka razy z rzędu co jest raczej awykonalne:/

miloszw Partyzant

13.07.2007 21:37    #66796     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Zacząłem grać Valencią i 1 sparing z turkami 11:0 xD do przerwy. W przerwie zdjąłem 1 skład grali młodzi gniewni ale bez skutku. xD

JANEK 007 Partyzant

13.07.2007 21:09    #66797     Sufler - Porady do gry - patch 7.0.2 , fm modifier
Mam pytanie skad mozna sciagnac te dwa programy w formacie zip a nie rar za linki z gory dziekuje

Yelonek Partyzant

13.07.2007 20:03    #66798     Sufler - Porady do gry - Trening amatorski
chce ulepszyc trening amatorski na program profesjonalny, a dodam jeszcze ze mam piłkarzy z kontraktem profesjonalnym, a wiec powinienem miec do wyboru, a mam tylko trening amatorski

bartek166 Partyzant

13.07.2007 19:47    #66799     Sufler - Porady do gry - loga panstw
Nie chodzilo mi o te loga!!

Chodzi mi o te loga jak np.jest terminarz ligi mistrzow (kto z kim gra) to obok tych zespolow jest logo panstwa . Gram na najnowszym update fudiego prosze o pomoc dziex

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

13.07.2007 19:22    #66800     Sufler - Porady do gry - nowa gra - problem
[quote=brutalny_kazik ]Karpin ty masz jakąś manie czy co ? bo co drugi twój komentarz to ''pirat'',''masz pirata''''masz oryginał ?" rozumiem że przygody dzielnego detektywa Zawady mogą działać na wyobraźnię i wszędzie wietrzyć spisek[/quote]
No to polecam podstawówkę, jeśli ciągle tak pisze. Przyznaje, że często pisze, że ktoś ma pirata, ale gdyby to nie była Twoja pierwsza gra i znałbyś się na niej to wiedziałbyś, że większość błędów w FMie spowodowane są pirackimi wersjami FMa. A po drugie nie lubię piratów, bo to przez nich nie można zagrać normalnie w 3 lidze Polskiej. Choć wiele osób dąży do tego, aby było to możliwe, lecz są błędy nie spowodowane przez nich.
[quote=kleszczu88]A co oczekujesz ze powiem "a to na piratach może gorzej działać?"[/quote]
Jak już pisałem duże błędów jest w piratach są też osoby, które nie czytały regulaminu i wypisują takie pytania, czy przez pirackie wersje są błędy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.