Ja wybitnych sukcesów w tym FM-ie nie miałem, tzn. Zdobywałem np. Z Liverpoolem lige mistrzów i wygrywałem lige ale nie np 15 razy pod rząd, po ponad 2-miesięcznej przerwie zacząłem grać w FM wziąłęm sobie Wisełke i w pierwszym sezonie ledwo 2 miejsce wyciągnąłem, z drugiego sezonu jestem dumny

wygrałem lige z przewagą 18 pkt nad drugim, wygrałem puchar polski i awansowałem do 1/4 finały PU, w ćwierćfinale trafiłem na real i tylko powiem że bardzo bolało

jednak po awansie z grupy (2msc.) trafiłem na Olympiakos i Everton, obie drużyny pokonałem i to w jakim stylu ( Screeny na dole oglądać) zrobiłem też pare fajnych transferów, na co pozwoliła mi sprzedaż paru zawodników, głowackiego, dudki, i mojego wychowanka Zalewskiego za UWAGA! 20 mln zł ! został sprzedany w pierwszym sezonie w zimowym okienku lecz transfer przeprowadzony został dopiero latem. Teraz zaczynam III sezon z zamiarem awansowania do LM jednak w III rundzie trafiłem na Bordoux jak to się wszystko ułoży zobaczymy mam nadzieje że za pare sezonów zostane dobrym europejskim klubem
Najnowsze posty