Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.07.2007 19:17    #66691     Sufler - Porady do gry - Wolno chodzi [FM 06]
Jest kilka opcji:
1. Grasz już długo (duzo sezonów) przez co w save masz więcej danych i ci go bardziej muli. Możesz to sprawdzić ładując nową grę.
2. Zmieniłeś priorytent na niższy, bądź masz włączone jakieś programy zamulające system - eMule itp.
3. Masz zasyfiały lub zawirowany komp. Tutaj masz więcej info. - http://forum(...)0#545541

Hunter91 Młody aktywista

18.07.2007 19:06    #66692     Sufler - Porady do gry - Nowy Klub
Możesz w edytorze zmienić nazwe jakiegoś klubu na własną. Możesz zmienić stadion na którym gra na własny a jeśli klub ma własny herb mozesz go zmienić w paintcie ;) Ja coś takiego robiłem i jedyne co mi nie wyszło to logo klubu w tle. Nie wiem jak zmienić barwy. mam nadzieje że pomogłem :) Pozdro

big0sS Partyzant

18.07.2007 18:20    #66693     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem ligi
Czekalem juz wczesniej . Gra sie ladowala faktycznie , ale chodzila strasznie wolno tak ze nie dalo sie grac . Mimo wszystko dziekowa , postaram sie cos z tym zrobic jeszcze .

Carrot Młody aktywista

18.07.2007 18:05    #66694     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem ligi
a wiec jesli grales w trybie pelnoekranowym, a teraz zaczales grac w oknie to czasami wlasnie tak sie dzieje... okno czasem sie jakby zacina i nic nie idzie. ale to tylko pozory, bo tak naprawde gra sie laduje normalnie tylko wy tego nie widzicie... mialem dokladnie tak samo kiedy zmienilem swoje ustawienia i zaczalem ladowac nowa gre i nawet teraz tak czasem mam bo tego sie poprostu nie da zmienic :P. obraz okna poprostu jakby zamarza :P moze to troche dziwnie wytlumaczylem ale chodzi mi o to ze mmo ze wyglada ze gra sie nie laduje to tak naprawde to wszystko idzie normalnie. sprobuj uruchomich jakas jedna lige, tak zeby nie ladowalo sie za dlugo poprostu zeby bylo jak najszybciej i zobaczysz... zaladuje sie troche i okno sie zatnie :) ale nic nie boj tylko poczekaj pare chwil / min Gra sie na bank zaladuje. wtedy zobaczysz ze nic nie ejst zwalone tylko poprostu nie widzisz "tworzenia sie gry" i zaladuj sobie wsyztsko tak jak chciales i tylko czekaj... a bedzie ok :D obieuje;)

sorki ze tak sie rozpisalem ale nie umialem tego inaczej wyjasnic, mam nadzieje ze wszystko jest przejzyste i zrozumiale :)

Carrot Młody aktywista

o jeju!! :D ja to bym bardzo chetnie zagral w takiego update'a :D moj Arsenal mialby jeszcze lepszych mlodzikow niz ma teraz :D:D nigdy nie gram arsenalem w single games ale dla tego update'a zrobie wyjatek!! powodzenia Fenix i wielkie dzieki za to ze sie zajmujesz takimi rzeczami;)

maro21 Partyzant

18.07.2007 17:22    #66696     Sufler - Porady do gry - Wolno chodzi [FM 06]
A ktory grasz sezon bo gdy po paru sezonach pojawia sie wiecej newgenow to program wolniej przetwarza dane.

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

18.07.2007 17:14    #66697     Sufler - Porady do gry - Wolno chodzi [FM 06]
Zmien priorytet na wysoki w procesach.Moze dlugo grasz jedna gre i to przez to.

18.07.2007 17:12    #66698     Sufler - Porady do gry - Nowa Gra problem
Chyba se nie pogram w najlepszego managera a szkoda

Vigo Partyzant

18.07.2007 17:07    #66699     Sufler - Porady do gry - Nowa Gra problem
Ale tu jest napisane System memory, a nie ogólnie memory albo RAM memory. Chodzi o to, że musisz mieć więcej miejsca na dysku, na którym zainstalowany jest system, bo z tamtąd programy czerpią pamięć tymczasową, więc musisz coś pousuwać lub kupić nowy dysk :)

18.07.2007 16:56    #66700     Sufler - Porady do gry - Nowa Gra problem
Sciagnalem sobie ta gre z www.cda.pl Rem-8 Powiedzial ze to legalne :P.Chce zaczac nowa gre i wyskakuje mi takie cos "There is not enough available system memory to create the game.Please free up some more and try again. Pomocy co zrobic zeby w to zagrac??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution