Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.07.2007 18:32    #66671     Sufler - Porady do gry - KONTUZJE !!! RATUNKU
Po prostu, ostatnie patche w niektórych grach powodują plagi kontuzji. Coś pod tym względem SI się nie wykazało. Najlepszy patch to chyba 7.01, ale wtedy chyba nie zadziała 3 liga, chyba żeby zastąpić pliki.

conspekt Partyzant

19.07.2007 18:00    #66672     Sufler - Porady do gry - KONTUZJE !!! RATUNKU
odkąd gram w FM 2007 na łatce 7.0.2...+ 3 lidze(najnowszym dodatku bazy danych)
gra nie sprawia mi takiej przyjemnosci ...co kiedyś:( ciągłe kontuzje trapią mój zespół!:/
Wiem ,ze nie tylko ja mam z tym problem!Mam orginalna gre...!
Prosze o Pomoc...umilcie nam ten czas przed kompem.

lukasz.lukomski Partyzant

19.07.2007 17:28    #66673     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Witam. Gram Wisla Krakow juz od paru edycji i lat. Zwykle nigdy nie udaje mi sie osiagnac takiej reputacji zeby talenty po wypromowaniu sie u mnie zostawaly na dluzej. Dlatego za kazdym razem jak sie zbliza okres transferowy kluby z zagranicy szaleja i przebieraja wsrod moich zawodnikow. Niestety zawsze musze kilku sprzedac. Nauczylem sie jednak takiej sztuczki - przy mlodziakach sprzedaje ich do klubow z drugiej polki (np Blackburn, Atletico, Dortmund) i do kazdego transferu dolaczam klauzule ile pieniedzy chce otrzymac z nastepnego transferu. Waha sie to pomiedzy 20 a 40 %. Mialem taki przypadek ze sprzedalem fantastycznego ofensywnego prawego pomocnika do Blackburn za 20 mln. Oczywiscie klauzula byla. Tam zmarnowal caly sezon, siegajac srednia 6,65. Skauci powiedzieli mi, ze ten pilkarz bylby zainteresowany przejsciem do Wisly (ulubiony klub!). Zapytalem Blackburn o cene i walneli mi 35 mln. Policzylem za i przeciw i sie zdecydowalem. W lipcu przeszedl do mnie za ta sume ale zaraz potem dostalem informacje, ze dodatkowo dostalem 10 mln jako 30% nastepnego transferu! Oszwabilem Angoli a chlopak (teraz ma dopiero 23 lata) w pierwszym sezonie po powrocie doszedl do sredniej 7,75 :)

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Jancker do mnie w 3 sezonie do Widzewa chciał przyjść, zdarza się, ze stare gwiazdy idą do Polski. A co do Le Talleca to na wypożyczenie przyszedł, ponieważ Liverpool jest patronem Widzewa. W moich grach do Widzewa zawsze Paletta przychodzi.

Fenix Partyzant

Ja przyznam się że mam słabość do zagranicznych wychowanków którzy przychodzą do szkółki :) Często daję im szansę, nawet jak mają słabe umiejętności.

Gram VFC Plauen mam bodajże 2017 rok i prowadze ten klub na szczyty - awansowałem nimi do II Bundesligi i do I, odkryłem wiele gwiazd, powiększyłem reputację, szkółkę młodzieżową i bazę treningową i zarobiłem dużo kasy (mam budżet sięgający ok. 70 mln) dzięki meczom towarzyskim jakie rozgrywam u siebie w przerwie zimowej lub przedsezonowej. Grałem nawet w Pucharze UEFA jako II-ligowiec (doszedłem do finału Pucharu Niemiec) i wyszedłem z grupy, lecz tam niesamowicie pechowo uległem Fiorentinie (u siebie 2:0, na wyjeździe 0:3). Teraz walczę o puchary - mam 3 miejsce, a pochwalić się mogę tym, że dwukrotnie w sezonie pokonałem Bayern (to pierwszy sezon w I lidze) i Werder, i to na wyjeździe, dla któergo w całym sezonie była to jedyna porażka - skubańce są nie do pokonania, ciągle 1 miejsce. Mogę śmiało powiedzieć że jest to moja najlepsza kariera jaką miałem w FM bo cały klub rozwijam i powoli wchodzę z nimi na szczyty tzn. do LM :) Potem jak zdobędę nimi wszystko odejdę do jakiegoś tuza z którym też zdobędę dużo a gdy to się uda to znów wezmę jakiegoś outsidera III ligi i uczynię z nimi to samo. Jak mi się uda, to będę mógł powiedzieć że jestem co najmniej solidnym managerem :)

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

z tymi z rozwinietych krajow to sie najczesciej zdarza jak sie gra na update z 3 liga bo tam PL jest zamiast portugali

Bartez Przodownik pracy

19.07.2007 15:02    #66677     Sufler - Porady do gry - Nowy Klub
patryk, bo pewnie grasz na wersji podstawowej (7.0.0), a raczej na pewno.

Bartez Przodownik pracy

Jeżeli awansujesz, to dostaniesz trochę kaski za awans, im wyższe miejsce, tym większa premia. Grając w wyższej lidze powinno przychodzić więcej kibiców. Im wyższa liga, tym wyższe ceny biletów, więc i wyższe dochody. Poproś też zarząd o klub patronacki, zawsze to trochę mamony co sezon, o ile zarząd jakiś Ci znajdzie. A jak znajdzie to i szansa że jakiś zawodnik przyjdzie do ciebie na wypożyczenie.

Carwen Partyzant

Witam,

Szukałem w suflerze lecz znalazłem odpowiedzi na poniższe pytania dla takich klubów jak Chealsa, Barcelona itp. Jeżeli są gdzieś odpowiedzi dla małych klubów to bardzo proszę o podanie linku:

Prowadzę klub półamatorski z najniższej ligi angielskiej (3/4 sezonu)- takie mam (powiązane ze sobą) problemy:

1. Zaczynałem bez forsy na transfery i niewiele na gaże - obecnie mimo niezłych wyników (lider ligi, odpadnięcie dopiero w rundach zasadniczych pucharów) klub pogrąża się w coraz to większych długach. Czy sytuacja się zmieni na nowy sezon czy zacznę znowu w długach i bez pieniędzy na transfery i pensje?
2. Jak radzić sobie z treningiem w sytuacji skromnych możliwości finansowych? - zatrudniłem 2 trenerów (tych na których mogłem sobie pozwolić) kiepskich - ale mam na treningach przeważnie 3, czasem 2 *) - oczywiście nie ma pieniędzy na rozbudowę infrastruktury treningowej - efekt atrybuty utrzymują się na mniej więcej tym samym poziomie

Z góry dziękuję za każdą pomoc

hoody Przodownik pracy

Do mnie Jancker przeszedł normalnie na transfer! Słowo! Sam zaskoczony byłem! Nawet sprawdzałem czy nie ma podwójnego obywatelstwa ale miał tylko niemieckie! A grał w chińskim klubie... Może dlatego? Ale to i tak był jedyny taki przypadek u mnie! :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution