Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

hoody Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Wytrwali jesteście... Ja nie potrafie grać 15 sezonów! Góra 4 bo jakoś grać samymi wymyślonymi zawodnikami nie widzi mi sie! :)

bartek707 Partyzant

Jaka jest różnica między treningiem w FM 2007 a FM2006? W edycji z 2006 miałem ustawiony taki super trening ze piłkarze w błyskawicznym tempie sie rozwijali,a jak przyszło co do czego i ustawiłem ten sam trening do FM 2007 to im atrybuty spadają ;( A dodam że w obu częściach grałem tą samą drużyną- FC Barcelona. Teraz gram już dłuższy czasu fm 07 i nie mogę znaleźć tego właściwego treningu ;(;(;(

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

Grać na większej bazie danych, dać więcej lig, dodać dodatkowych piłkarzy z krajów, w którym dany talent jest. To powinno wystarczyć.;)

Carrot Młody aktywista

a co do polakow z innymi narodowsciami... :P nop kloset poldi czy radzinski powinni miec 2 obywatelstwa - polskie i niemieckie/kanadykskie i zadnych meczy w repr :D to mozna by ich polakami zrobic i miec ich w kadrze :) a sporo jest takich... i np patric vieira tez wcale nie musi byc francuzem (nie weim czy mial w tamtym czasie jakies mecze w francuskiej kadrze ale jesli nie to moze grac zarowno dla francji jak i senegalu :D ) wspanialy pomysl Fenix :D:D

Leon9921 Partyzant

takie pytanie czy jak ja mam np rok 2020 i gram wisla i mam niezly sklad 2 razy wygrlaem lige misrzow a w polse tez wygrywam wszystko to czy moge sie podzielic tym savem na tej stronce ???

Leon9921 Partyzant

U mnie w wisle przechodza nie mialem moze hiszpana ani francuza ale mam za to swietnego pomocnika portugalskiego ktory gra w reprze seniorskiej portugalii wczesniej nawet mialem wlocha mlodziezowego reprezanta oraz innego portugalczyka rozwniez zawodnika U21

hoody Przodownik pracy

Stawiam że xefo gra Wisłą! e(L)o

matirugbysta Partyzant

Jaki macie skład?
Bo ja w 2011 r mam taki:(4-4-2)Hildebrand-Rafinha(Zebina),Grosso(Aurelio),Rincon(Heinze),De Jong-Ronaldo,Santana(D.Carvalho),Pirlo(Fletcher)Didot(Smith)-Fred(Roonay),C.Delgado

Quaresmafan Partyzant

a kim grasz xefo ???

xefo Partyzant

do mnie tez nie przechodza, chyba ze np. jakis portugalczyk gra w Czechach to wtedy da sie go kupic, ale tak to nie; pilkarze mowia ze przejscie do polskiej ligi wplyneloby niekorzystnie na ich kariere... dlatego moj sklad wyglada tak Bialkowski-Andrade (ARG),Jovanovic(SRB),Lutsenko(UKR),Napierala albo Kokoszka,Rekish(BLR),Ernane(BRA),Kazmierczak,Guarin(KOL),Brozek,cenauskis(LIT) albo Omodgiabge (NGR

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution