Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Uczciwy gracz FM Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.07.2007 21:17    #66651     Sufler - Porady do gry - Polish League Update
Bartez czy zrobisz tez ekipe z 5 ligi krakow wadowice Ks clepardia bardzo bym cie o to prosil bo fajnie by bylo wystawic do skladu swojego bylego trenera informacje o klubie moge podac i pilkarzach ale nie wiem czy aktualne ale kolegow sie popytam po wakacjach to podesle tu masz informacje i sklad dokladniejsze pozycje sie popytam tez po wakacjach http://ksclepardia.blog.onet.pl/

sasasza Partyzant

20.07.2007 21:13    #66652     Sufler - Porady do gry - Polish League Update
za takie cos mozna Ci dziekowac bez granic :D a beda Plawanice ?? :P

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

Cos pieprzycie z tymi zagranicznymi, bo ja w koncu wygrałem 2 razy Lige Mistrzów WKSem i Pichar Uefa, a przechodza do mnie z krajów rozwinietych tylko ci co maja 2 narodowosci. Moge tylko sciagac najlepszych co pochodza z nie rozwinietych, ale to juz gwiazdy np. Voronin, Ljuboja czy Srna, badz Matuzalem, tyez talenty jak Salihi, Rekish, Kisily czy Pavlyuchek. Dla potwierdzeniia dalem oferty 5 zawodnikom, 3 z rezerw jednej z druzyn angielskiej 2 ligi ( nasza 4 ) mieli oni od 20 do 25 lat, jednego z rezerw Atletico i jednego z rezerw klubu z Serie C1 ( miałem ustwione na granie wszystkie te ligi ), kluby sie zgodzily. dawałem im 1 mln zł na tydzien ( mam ogromny budżet ) nikt sie nie zgodził, więc ja uwazam za bajkim, że kiedyś '' czysty '' Włoch, Hiszpanin itd. przyjdzie do kraju nie rozwninietego.

David93 Partyzant

20.07.2007 19:34    #66654     Sufler - Porady do gry - Polish League Update
Yeaahh wreszcie ktos się poświecił.Bedzie piekne granie w klasie A. Dzięki Bartez jestes spoko.Mam nadzieje ze zobacze Energetyk ROW Rybnik :D:D Pozdro

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

20.07.2007 19:08    #66655     Sufler - Porady do gry - Polish League Update
jest Granica Zagaje?

Fenix Partyzant

Oczywiście i przyznam szczerze że samemu też sobie będzie miło pograć - zdradzę (chyba to nic nowego) że faworytami I ligi będą Widzew Łódź, ŁKS Łódź, Legia Warszawa i Pogoń Szczecin. Wspomniani piłkarze rzeczywiście będą wieść prym w reprezentacji, a oprócz nich także inni - Majak, Bąk, Wałdoch, Koźmiński.... A powołać zawsze można też piłkarzy pochodzących z Niemiec - Peschela, Wosza czy ewentualnie Klosego choć jak wiadomo miał wtedy ldwie 17 lat :) Trenerem jest Henryk Apostel.

Obecnie usuwam zbędnych piłkarzy ze składów druzyn Premier League (obecnie kończę Man City) i Primera division i dodaję starych takich jak Ivan Zamorano, Quique Flores, Porlan Chendo do Realu :)

KOniec wydania update'a - powtarzam - koniec lipca/początek sierpnia, przewidujęgdzieś tak 2-3 sierpnia :) Nie obiecuję jednak że będzie w pełni skończony, więc napiszę, jakimi ligami zalecam grać (czyli jakie są w pełni uzupełnione).

Pozdrawiam

P.S. Poszukuję ludzi którzy mają kadry klubów II-ligowych z sezonu 1995/96 (oprócz RKS-u Radomsko)

Krystian88 Młody aktywista

No to kibice Legii będą mieli fajną rozgrywkę, bo Wisła Kraków i Polonia w II lidze...
A kadra Polski będzie oparta o takich piłkarzy jak Szczęsny, Warzycha, Łapiński, Citko, Kowalczyk itp??? Selekcjonerem był wtedy chyba Piechniczek, więc też będzie?? W drugiej lidze grało wtedy 36 drużyn w dwóch grupach (wschodniej i zachodniej). Nie mogę się doczekać rozgrywki w I lidze polskiej. Miłej pracy, Fenix!

kaczor91 Partyzant

20.07.2007 14:55    #66658     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
KTO ZAGRA W DM 07???? NA WERSJI FM POLAND,WSZYSTKICH CHETNYCH ZAPRASZAM NA GG 1083901

hoody Przodownik pracy

Prosze! http://www.speed(...)917.html
Wklej to do programfiles/sports interactive/football manager/data/panels i tam zastąp plik national league panel! I jak zaczniesz nową gre to wybierz baze huge! :)

hoody Przodownik pracy

Zawsze może sobie ściągnąć baze Huge (ogromną)... Ja na niej gram i jestem bardzo zadowolony!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution