Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Bizon4500 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.07.2007 18:22    #66611     Sufler - Porady do gry - Nowa gra wielki problem
wiem, glupio mi teraz bez fm ,niemam w co grac, a nieda sie bez zmiany windy?? moze ktos chociaz save zapoda

Fenix Partyzant

Witam
Proszę o szybką odpowiedź czy jak się odinstaluje FM 2007 to usunie wszystkie pliki z program files czy usunie też z moich dokumentów/games tzn. sejwy i bazy danych (update'y)?

Po prostu czy jak odinstaluję fm-a i znów zainstaluję to może się coś zwalić z moim update'm którego robię?

Błagam szybko odpowiedźcie to superważne

Bizon4500 Partyzant

22.07.2007 12:23    #66613     Sufler - Porady do gry - Nowa gra wielki problem
Gdy wlaczam nowa gre, nawet gdy wybiore najmniejsza baze i tylko jedna lige, przy wczytywaniu bazy danych, gra sie zacina, mam viste i niewiem czy to przez to bo na xp wszystko bylo ok, dodam jeszcze ze mam patcha 7.02 a jak probowalem na wersji 7.00 bylo to samo, moj komp to procek pentium d 2,8, 2giga ramu gelil 667 ultra ddr2, grafa radeon 9600 pro, a jesli sie da to prosze o seva na duzej bazie zeby byla liga hizpanska,wloska no i angielska

toiler Partyzant

22.07.2007 12:21    #66614     Sufler - Porady do gry - Błąd?
Otóż w 2008 roku zostałem trenerem reprezentacji Argentyny. W 2010 roku zdobyłem wicemistrzostwo świata. Po tym wyczynie myślałem, że moja reputacj wzrośnie z krajowej do kontynentalnej. Tak sie nie stało, ale odkryłem coś gorszego. Swojego osiągnięcia nie mam widocznego w swojej Historii, przy drużynie Argentyny widnieje, że objąłem ją w połowie 2008 roku (zgadza się) a porzuciłem na początku 2009- to nieprawda, przecież ciągle ją prowadzę! Co coekawe, napis Argentyna jest zaznaczony nażółto, tak jakbym ją prowadził, czyli mamy dwie sprzeczności. Gram bez patcha, czy jego instalacja naprawi ten błą? Proszę o pomoc.

boro92921 Przodownik pracy

22.07.2007 11:26    #66615     Sufler - Porady do gry - Sokół Rakoniewice w 3 lidze
Fenix u mnie jest jeszcze czasem Drwęca Nowe Miasto Lubawskie i Warmia Grajewo

Fenix Partyzant

Ściągnąłem sobie ale jakoś tak średnio mi się podoba. Zwiększyła się liczba tych dziwnych "retired players" co na pewno spowolni bazę danych, ale trudno tam ... Jedyne co mi się podoba nowego to możliwość dodania rezerw. Szkoda że nie zrobili tak, że jakimiś klawiszami skrótowymi możnaby było usunąć lub dodać gracza - wtedy byłoby z pewnośćią wygodniej.

W każdym razie mam teraz inne pytanie - JAK DODAWAć ZDJęCIA ZAWODNIKóW DO FM?

mZd1 Partyzant

21.07.2007 22:36    #66617     Sufler - Porady do gry - Sokół Rakoniewice w 3 lidze
Gram Dyskobolią .Jestem aktualnie w 3 sezonie i chcialbym grac czwartoligowym Sokołem Rakoniewice ktory wystepuje obecnie w 4lidze i jakos nie moze awansowac do 3.
Czy moge to zrobic gdzies w edytorze ? Aby grac Sokolem w 3 lidze ale miec nadal 3 sezon...

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

21.07.2007 19:20    #66618     Sufler - Porady do gry - Polish League Update
Ja nie prosze o żaden klub bo wiem ile pracy musi w to włożyć Bartez i to doceniam :) Ale jedyne co bym chcial to pare screenów niższych lig, żeby wiedzieć jakie zespoły tam grają :) z góry thx :)

Proletariat

a będzie niejaki Błacho, imienia nie pamiętam, grał chyba wtedy w widzewie, jeden mecz w reprezentacji, karierę przerwał mu wypadek, będzie on?

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

21.07.2007 17:13    #66620     Sufler - Porady do gry - Update
wszystkie transfery w polskiej lidze,i ligach zagranicznych,poprawic budzety klubowe

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution