Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

prutek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
a marco van basten to juz po karierze ?? swoja droga kazdy gada ze polska liga jest do dupy, ale kazdy chce nia grac, swoja droga citko to juz bedzie po tej mega-power-turbo kontuzji czy jeszcze przed, a co z reprami, masz juz je jakos ogarniete ??

owen94 Partyzant

Fenix jak by to nie był dla Ciebie problem to możesz dac staty obu zawodników?? jestem fanem owen'a i Realu. Ahhh nie moge się doczekac aż zagram Realem za tych wspaniałych czasów...

siermen Partyzant

22.07.2007 21:58    #66603     Sufler - Porady do gry - Updates nowy
Może na jakiś zagranicznych stronach jest jakiś update datowany na 20.07?

Bartez Przodownik pracy

22.07.2007 21:37    #66604     Sufler - Porady do gry - Zapytanie - Ranking światowy
O czym ty opowiadasz???? Jak nie zagrają co najmniej jednego sezonu w pucharach, to nie dostaną żadnych punktów do rankingu. Załóżmy, że w zezonie 06-07 Groclin gra w PU to już dostaje punkty do rankingu i przez kolejne 4 sezony nawet w przypadku gdy się do nich nie dostanie.

krooger1988 Młody aktywista

22.07.2007 21:30    #66605     Sufler - Porady do gry - Zapytanie - Ranking światowy
A wlasnie a jak to jest z klubami ktore awansuja do najwyzszej ligi swojego kraju przeciez tez musza dostawac jakies punkty a nie graja w europejskich pucharach ;/

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

22.07.2007 21:14    #66606     Sufler - Porady do gry - Zapytanie - Ranking światowy
no nie wiem,ja grałemLechem i w sezonie 10/11 mialem taka drge w PEUFA Rabotnicki,Lokomotiv Moskwa,Atletico Madryt,a w grupie Olympiakos Pireus,Fenerbahce,Ajax,Liverpool i w 1/16 Monaco i dostałem 11,55 mniej wiecej,czyli tyle ile sezon wczesniej Maccabi Tel Aviv ktore tez odpadlo w tej rundzie (1/16)a Izrael ma podobny rankingi co Polska

Fenix Partyzant

Spoko spoko ... Owen akurat będzie choć przyznam że niektórych piłkarzy w jego wieku nie ma w tej grze ... Jednak Owen trafił w sezonie 96/97 do pierwszego składu Liverpoolu a wcześniej grał w rezerwach więc postanowiłem aby był. Roberto Carlos także jest ... w składzie Interu :)

Tak a propos to Serie A teraz przerabiam :)

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

22.07.2007 20:49    #66608     Sufler - Porady do gry - Zapytanie - Ranking światowy
ranking światowy to jest dla reprezentacji,czyli jesli wygrasz reprą to mozesz awansować,a eurpopejski to za grę w puchaach,z tego co wiem,nie licząc lig,to za sama gre w grupie wLM jest okolo 6 pkt,za grupe w PUEFA chyba 5,za 1/16 PUEFA 11,wiem z dośąwiadczenia,a jak chcesz sam sie dowiedzieć to sprawdz w ''wspólczynnikach''

krooger1988 Młody aktywista

22.07.2007 19:03    #66609     Sufler - Porady do gry - Zapytanie - Ranking światowy
Zapewne jak to ujal miloszw trzeba grac w miare przyzwoicie w oficjalnych rozgrywkach :P Ale ja jestem ciemniak w tych sprawach wiec wiesz.......

Dereds Przodownik pracy

22.07.2007 19:03    #66610     Sufler - Porady do gry - Prowadzenie dwóch klubów
mam update fudiego i mam pytanie jeśli obejme np. Zagłębie Lubin to czy będe mógł grać ich rezerwami w 3 lidze?? bardzo mi na tym zależy!!prosze o odpowiedź!!pozdro

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.