Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Bartez Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.07.2007 09:38    #66571     Sufler - Porady do gry - ODDAJCIE PIENIĄDZE!
Grając w lidze angielskiej masz około 20 baniek z samych praw do transmisji TV do tego kilka baniek za dobre miejsce na koniec sezonu, a jak grasz w pucharach, szczególnie w LM i notujesz dobre wyniki, to nie oszczędzaj kasy na dobrych zawodników, Bo do Arsenalu przyjdzie prawie każdy. Ja polecam wybranie optymalnego zestawienia. Lepiej wziąć średnią ilość spośród zaoferowanych, a żeby budżet płacowy był większy. A w związku z tym, płać za zawodników wyłącznie w ratach. Mając przykładowo 20 milionów na transfery, teoretycznie kupisz jednego gościa za te 20 lub dwóch za 10, a płacąc ratami możesz kupić powiedzmy 5-6 gości wartych 15-16M płacąc 2M w gotówce a reszte w ratach powiedzmy przez 2 lata. Zawsze tak robię i długów nie mam, a gram Legią, oczywiście kupuję tańszych gości, ale za to dobrych i gram regularnie w Lidze mistrzów i mam 50M na transfery. Uwierz mi.

Bartez Przodownik pracy

24.07.2007 03:33    #66572     Sufler - Porady do gry - Prowadzenie dwóch klubów
W Polsce owszem. Ale np. w Portugalii i Hiszpanii rezerwy moga grac w 2 lidze. Luknijcie tabele 2 ligi hiszpanskiej z poprzedniego sezonu, w krorej gral Real Castilla, czyli rezerwy realu madryt.

fab Partyzant

24.07.2007 00:45    #66573     Sufler - Porady do gry - ODDAJCIE PIENIĄDZE!
Mam pytanie... W pierwszym sezonie (Arsenal Londyn) dostałem koło 15 mln F na transfery. Sprzedałem paru graczy, kilku kupiłem i wyszedłem na + zarabiając jeszcze na tych transakcjach, dzięki czemu miałem na koncie 21 mln F. Gdy sezon dobiegał ku końcowi otrzymałem ofertę przedłużenia kontraktu z klubem. Bardzo się ucieszyłem, gdy zobaczyłem, że jest w nim napisane: fundusze na transfery: 15,5 mln F. Z wielką radością i entuzjazmem podszedłem do końca sezonu. Odpocząłem równy tydzień [urlop] i wróciłem do przygotowań przedsezonowych [lipiec + sierpień = mecze towarzyskie + turnieje]. Z myślą o posiadaniu 36,5 mln F otworzyłem panel transferów i zorientowałem się ile kosztuje Robinho. 23 mln F - nie jest złą kwotą jak za niego. Pomyślałem - KUPUJĘ GO! Z przyzwyczajenia zerknąłem na dół okna, na ilość pieniędzy dostępnych na transfery. Szybkim wzrokiem połączonym z myślą o 36,5 mln F na koncie, otrzeźwiła mnie zaskakująca suma 15,5 mln F - czyli tyle ile miałem w kontrakcie. Byłem jakby to skromnie ująć wściekły - ucierpiało pudełko od FM - ach twarda pięść... - na zarząd. Gdzie są moje pieniądze z poprzedniego sezonu? 21 mln F poszło w kosmos? Ulotniło się? Dlaczego pieniądze się nie zsumowały i nie przystąpiłem do nowego sezonu z kwotą 36,5 mln F? Mój kolega od paru sezonów gra bez ruszania pieniędzy [transfery tylko darmowe - wolny transfer] i pieniądze sumują mu się sezon po sezonie [uzbierał ok. 120 mln F]. Dlaczego tak się dzieje? Czy zrobiłem coś źle? Powinienem coś zaznaczyć w kontrakcie? Dlaczego pieniądze transferowe z poprzedniego sezonu przepadły? Może mi ktoś to wyjaśnić?

Pozdrawiam

PS.
Gram drugi sezon [minęło mi 16 dni lipca, a ja z kwotą 15,5 mln F nie mogę kupić wielu potrzebnych mi zawodników] Arsenalem. Mam update 7.0.2 i skin Hellenic2007.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

23.07.2007 22:22    #66574     Sufler - Porady do gry - koniec kontratu -problem
Gracz ten gra na Ukrainie, a tam nie obowiązuje prawo Bosmana [wolny transfer] i dlatego nie możesz mu zaproponować kontraktu. Poczekaj, aż rozwiąże kontrakt z klubem [może tak się zdarzyć, ale nie musi, zwykle gracze rozwiązują kontrakt miesiąć po wygaśnięciu obecnego, choć nie zawsze] i wtedy ściągnij go do siebie [gdy będzie bez klubu].

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

23.07.2007 22:16    #66575     Sufler - Porady do gry - Tragiczne błędy zawodników
Mi też sie to zdarza grając Cork City.Można wiedzieć kim grasz?

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
23.07.2007 21:55    #66576     Sufler - Porady do gry - Polish League Update
Kurde, szok x| Tylko, ze beda zespoly czwartoligowe w szostej lidze, co wiaze sie z tym, ze zagramy zespolami z lig, ktore normalnie tam nie graja. Oznacza to, ze realizm jest zmniejszony do minimum x) Ale widze, ze masz zwolennikow, a to najwazniejsze. Powodzenia. Ciao~~]

lokibb Partyzant

23.07.2007 21:41    #66577     Sufler - Porady do gry - Polish League Update
Extra Bartez! W koću zagram Zawiszą.

Cypis Partyzant

23.07.2007 21:39    #66578     Sufler - Porady do gry - Tragiczne błędy zawodników
Tylko że wcześmiej grałem na łatce 7.0.1 i tak wiele błędów nie było.Teraz jest przesadnie,zabija to chęc dalszego grania ale nie poddam się :)

Cypis Partyzant

23.07.2007 21:12    #66579     Sufler - Porady do gry - Tragiczne błędy zawodników
Witam wszystkich.
Mam pytanie. Czy grając na łatce 7.0.2 zauważyliście zwiększoną ilość koszmarnych błędów zawodników,dotyczy to nie tylko obrońców lecz praktycznie wszystkich grajków. Obecnie gram w angielskiej Championship i 80 % traconych bramek to wina moich zawodników. Praktycznie każdy gol jest opatrzony komentarzem: " Zawodnik X swoim beznadziejnym podaniem zawalił bramkę" itp. Zawodnicy podają wprost pod nogi rywali,tracą piłki w bezsensowny sposób... Osobiście uważam że wina nie leży po stronie braku koncentracji, może macie jakies sugestie jak temu zaradzić?
Dzięki za podpowiedzi.

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

23.07.2007 21:00    #66580     Sufler - Porady do gry - Tła - Gdzie wkleić?
Mam to i normalnie wgrałem. Musisz to rozpakować do FM/data/graphics/pictures
PS. SyZtem mam tak samo wgranego FMa:D ten sam dysk i nazwa folderów :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.