Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Fenix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Powtarzam - wersja finalna będzie dostępna TYLKO na 7.0.1 no chyba że ktośchce pograć na 7.0.2 - wtedy dostępne będą chyba tylko trzy ligi - niemiecka, włoska i bodajże francuska.

kyczy7 Przodownik pracy

25.07.2007 17:44    #66532     Sufler - Porady do gry - Polish League Update
Miałem czekac na update aleeee ... jak mnie coś nie trzasnie, nie złapie za reke i poprowadzi myszą na ikonke FM 07, załączy i załaduje lige francuską :) spojrzałem wtedy na pulpit i ujrzałem AS MONACO :) lol to jest to ! Mój klub :D zaraz zaczne rozgrywke ( na bazie 7.02 - oficjalna baza najlepsza ) ... Lecz na tego update Barteza poczekam tez ( juz z klubem w reku grajcym ) i obejrze jak go zrobił :) Moze agram ALUMINIUM KONIN :D

distefano Partyzant

25.07.2007 17:40    #66533     Sufler - Porady do gry - Polish League Update
Wiem, że 2 drużyny z ŁDZ grają w Orange xd, ale mi chodziło o to, że możesz sam dorobić zawodników ;) Z resztą zrozumiałeś, ale chciałem wyjaśnić tą kwestię z Ekstraklasą :P Żeby nie było, że ciemny jestem :|

@topic
Już się nie mogę doczekać tego updatu :D

Master88Łódź Partyzant

25.07.2007 17:27    #66534     Sufler - Porady do gry - Polish League Update
Moja drużyna gra w Orange:) . Ale koło mojego miejsca zamieszkania jest drużyna która gra w A klasie .I nawet sobie sam ją moge zrobić bo sam w niej zaczynałem ''kariere'' i do tej pory znam cały sztab i 3/4 zawodników.Ale jesli bede grał przeciwko samym szarakom przez 3 sezony kariery zanim dojde do np. 3 ligi to pewnie sie znudze grą jak i wielu graczy którzy zaczną grać od 6 ligi .I nie najedzam tutaj na prace Barteza a raczej podziwiam go bo wiem jaki ogrom pracy w to wkłada ale może niech twórcy różnych updatów połączą siły i niech stworzą jeden wielki mega update :).Pozdro

undertaker Partyzant

25.07.2007 17:19    #66535     Sufler - Porady do gry - Rejestracja juniorów - pomocy
SlimShady7. Zarejestruj wychowanka na miejsce gracza, który nie jest wychowankiem a ma poniżej 21 lat. Gracze młodsi niż 21 lat nie potrzebują rejestracji, a mimo tego mogą występować w pucharach =]

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

1 bład to, że nie zmieniłes uczestników Lm i PU np. Wisła dalej gra w Pucharez Uefa a Legia w lidze mistrzów... szukam dalej błędów

anonimowy Partyzant

25.07.2007 13:58    #66537     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
niema to jak gra w 10 :)
http://twoje(...)a5bf.jpg

eMiKa Młody aktywista

25.07.2007 13:52    #66538     Sufler - Porady do gry - Czy to jednak nie za dużo?
Tak juz jest,zapewne zawodnik ma duzy potencjał i dlatego klub wysoko go ceni.Sprobuj zbic cene,powinno dac sie ja obnizyc,jesli dobrze zagrasz klauzulami to powinienes zmiescic sie w budzecie. Z drugiej strony zastanow sie czy naprawde jest tego warty.Jesli jest to slaby klub,to sprobuj jakos wplynac na zawodnika poprzes interakcje z pilkarzem,jak dobrze to rozegrasz,to sam bedzie meczyl klub zeby pozwolono mu do Ciebie przejsc.Sprobuj tez skumplowac sie z ich managerem,jesli jestescie przyjaciolmi,to wzrasta Twoja szansa na kupno tego grajka.Pozdrawiam
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

DaReQ Partyzant

25.07.2007 13:46    #66539     Sufler - Porady do gry - Czy to jednak nie za dużo?
Gram Servettą FC Genewa i mój budżet transferowwy wynosi 1.000.000 funtów! Poszukuje więc młodych i tanich perspektywicznych zawodników i znalazłem bardzo dobrego za 50.000 i zaoferowałem 70.000! Czekam czekam, a tu mi sie pokazuje, że oni pragną renegocjacji i ich cena to uwaga... 2.800.000 Czy to jednak nie za dużo i czy da sie coś z tym zrobić?

anonimowy Partyzant

25.07.2007 11:59    #66540     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
OMG jakim cudem ??? to ja jak gralem Brazylia : Samoa (ja prowadziłem Samoe) to nie dostałem wiecej niz 15:0

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution