A kiedy zagranicą?
i tak jak Bartez mówi : chodzi tu o Jave
zainstalowałem najnowasz i działa
A jakby nie działało to ostatecznie idź do kumpla z CD niech zainstaluje na swoim kompie nastepnej wypali CD z gra ale juz z tymi folderami bez instala, skopiuj to na swojego kompa i działa
Bez instalacji tez sie da
koniec tematu ? tajemnica ? ;> ... no to tak : jak nie wyjdzie 7.03 to sobie zagram na update Seja
... wiec jest gitara
... Seju ale nastapiło przejęzczenie małe : Nie miałem nic mówić tzn. ze mówić powinienes wiec poprawiam : Miałem nic nie mówić
ziomek KOMPLENTY UPDATE czyli max max all ?! Wszystkie ligi i ogóle mega EXTRA paczka transferów ? oooooo ... no to poczekam poczekam
chociaz nie, zaczne grac dzisiaj w Fm-a a jak wyjdzie update Seja albo 7.03 to zaczne nową rozgrywke
Seju jak bedzie zły to sie poddasz ? Każdemu cos nie bedzie pasowac wiec sie lepiej nie poddawaj
Szykujesz pewnie coś EXTRA i to ma byc prawdziwy hicior a 7.03 moze Ci pokrzyzowac plany
... Ale ja jakos skusze sie na niego bo chce sobie zagrac na nowej oficjalnej bazie danych 7.03 chocia zchociaz zopbaczymy co Ty tam wyczarujesz
moze cos lepszego ;> ? ehheeh
tak bedzie dla Ciebie lepiej bo jeszcze jakims anorektykiem przeze mnie zostaniesz
Albo skończ z sobie gdzies na sznureczku w stodole i nie cierp za długo
... No to tak powróciwszy do tematu bo takimi jak wyższy gośc sie nie przejmuje ostatnio ( wisza mi i powiewają
) to update przeze mnie wciaz niewypróbowany
Moze dzis go pobiore i spróbuje jak tam smakuje gra niższymi ( od II ) polskimi ligami xD ... Nie mam teraz za bardzo czasu na Fm-a, robota w domu i jakoś jak wł. Fm-a to żaden klub mi nie chce przypasowac ale postanowiłem ze zaczne rozgrywke ligą bez ograniczen na obcokrajowców bo chce ich mieć duuuuzo ( jeszcze teraz po MŚ U-20 które wygrała ARG poznałem wielu dobrych młodzików chociaz połowe co tam grała znałem własnie z Fm-a
)
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
1042 online, w tym 0 zalogowanych, 1042 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty