Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

bartek166 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.07.2007 20:41    #66481     Sufler - Porady do gry - Fm 2008
A kiedy zagranicą?

kyczy7 Przodownik pracy

27.07.2007 18:56    #66482     Sufler - Porady do gry - problem z instalacja
tez tak miałem jak Karpin z Fm-em 07 :) i tak jak Bartez mówi : chodzi tu o Jave :) zainstalowałem najnowasz i działa :) A jakby nie działało to ostatecznie idź do kumpla z CD niech zainstaluje na swoim kompie nastepnej wypali CD z gra ale juz z tymi folderami bez instala, skopiuj to na swojego kompa i działa :) Bez instalacji tez sie da :D

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

27.07.2007 17:48    #66483     Sufler - Porady do gry - Błąd?
Nigdy nie prowadzilem dluzej reprezentacji, ale mnie sie wydaje, ze historia zapisuje tylko wygrane turnieje.Wy zajeliscie 2 miejsca i dlatego wasz sukces nie jest zapisany

kyczy7 Przodownik pracy

27.07.2007 16:02    #66484     Sufler - Porady do gry - Romario11 1.0 Update
:) koniec tematu ? tajemnica ? ;> ... no to tak : jak nie wyjdzie 7.03 to sobie zagram na update Seja :) ... wiec jest gitara :) ... Seju ale nastapiło przejęzczenie małe : Nie miałem nic mówić tzn. ze mówić powinienes wiec poprawiam : Miałem nic nie mówić :) :P

kyczy7 Przodownik pracy

27.07.2007 15:47    #66485     Sufler - Porady do gry - Romario11 1.0 Update
wow :) ziomek KOMPLENTY UPDATE czyli max max all ?! Wszystkie ligi i ogóle mega EXTRA paczka transferów ? oooooo ... no to poczekam poczekam :) chociaz nie, zaczne grac dzisiaj w Fm-a a jak wyjdzie update Seja albo 7.03 to zaczne nową rozgrywke :) Seju jak bedzie zły to sie poddasz ? Każdemu cos nie bedzie pasowac wiec sie lepiej nie poddawaj :)

kyczy7 Przodownik pracy

27.07.2007 15:32    #66486     Sufler - Porady do gry - Romario11 1.0 Update
Seju wiem dlaczego go nie chcesz :) Szykujesz pewnie coś EXTRA i to ma byc prawdziwy hicior a 7.03 moze Ci pokrzyzowac plany :P ... Ale ja jakos skusze sie na niego bo chce sobie zagrac na nowej oficjalnej bazie danych 7.03 chocia zchociaz zopbaczymy co Ty tam wyczarujesz :P moze cos lepszego ;> ? ehheeh

kyczy7 Przodownik pracy

27.07.2007 15:29    #66487     Sufler - Porady do gry - Polish League Update
Sm1ley jak Ci nie pasuje to mozesz sam opuścić Cmreva-a bo ja nie zamierzam :) tak bedzie dla Ciebie lepiej bo jeszcze jakims anorektykiem przeze mnie zostaniesz :P Albo skończ z sobie gdzies na sznureczku w stodole i nie cierp za długo :) ... No to tak powróciwszy do tematu bo takimi jak wyższy gośc sie nie przejmuje ostatnio ( wisza mi i powiewają :P ) to update przeze mnie wciaz niewypróbowany :P Moze dzis go pobiore i spróbuje jak tam smakuje gra niższymi ( od II ) polskimi ligami xD ... Nie mam teraz za bardzo czasu na Fm-a, robota w domu i jakoś jak wł. Fm-a to żaden klub mi nie chce przypasowac ale postanowiłem ze zaczne rozgrywke ligą bez ograniczen na obcokrajowców bo chce ich mieć duuuuzo ( jeszcze teraz po MŚ U-20 które wygrała ARG poznałem wielu dobrych młodzików chociaz połowe co tam grała znałem własnie z Fm-a :P )

Lauri Partyzant

27.07.2007 15:21    #66488     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja a U-23
prowadze klub wlasnie i nikt nie chce przyjsc nawet z Somali chociaz Australia wygralem juz Puchar Narodow Azji.

Pozostaje kwestia dlaczego prowadze rozniez U-23?

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

27.07.2007 12:34    #66489     Sufler - Porady do gry - Polish League Update
Nie, nie fudi... jak spojrzałem na tur turek to patrzę... a tam co... "Sugar daddy"!! Nie mogłem... odrazu usunąłem...
kyczy- nie jest dużo roboty żeby to zmienić. Wystarczy wejść w finances tura turek i odchaczyć opcję "Sugar daddy". I cieszysz się grą ;)

haosek Partyzant

27.07.2007 11:14    #66490     Sufler - Porady do gry - Rejestracja juniorów - pomocy
Wlasnie, wez wrzuc mniej zawodnikow, powinno sie spytac (chyba) czy chcesz tylko tylu. Wtedy nie powinno cie zlapac na to ze nie masz wychowankow ;d

W wczesniejszych fm tak robilem np. jak gracz byl na testach to zeby gral w lidze.

Albo dawaj na urlop samo sie zrobi :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.