Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

szczepek Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.07.2007 16:43    #66461     Sufler - Porady do gry - problem z flagami
Mi sie udalo to zmienic:] sprobojcie przeinstalowac gre... zrobcie kopie folderu graphics zainstalowaac 3 lige... potem ten folder graphics nadpiszcie kopia wlaczcie ta instalke 3 ligi i pliki config skopiowac do folderu "domyslnie FM 2007"... --- jak cos to dam wam jeszcze inna rade:] ale to pozniej:D

kyczy7 Przodownik pracy

28.07.2007 15:57    #66462     Sufler - Porady do gry - Zmiana barw klubowych
Mianowicie chodzi mi o to czy w edytorze dołoczonym do gry da sie zmienic barwy klubowe ekipy ? Chce zagrac pewnym klubem lecz jego barwy mnie lekko wkurzaja i mam ochote je zmienic :) to jak ? mozna ? jak tak to jaka opcja do tego prowadzi ? ( jesli nie pamietacie nazwy i nie chce wam sie wł. edita to podkreslcie na obrazku i dodajcie do posta :P ) po prostu nie korzystam z edytora ( pierwszy raz :P ) i sie za bardzo nie orientuje a nie moge znaleźć :P Pzdr :)

Sandro Partyzant

28.07.2007 15:07    #66463     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
Świat

* Transfery i wypożyczenia aktualne na dzień 28.07.2007 r.
* Zmiany w sztabach szkoleniowych aktualne na dzień 28.07.2007 r.
* Poprawiono/Pogorszono atrybuty wielu zawodników.
* Dodano kolejnych najbardziej utalentowanych juniorów.
* Skorygowano CA i PA wielu zawodników.
* Anulowano setki wypożyczeń (zawodników bardziej znanych bądź tych grających w znanych klubach/ligach)
* Zawodnicy od razu znajdują się w nowych klubach, a nie jak wcześniej gdzie byli uwzględnieni jako "Future Transfer".
* Uwzględniono spadki, awanse oraz prawidłowe drużyny występujące w Europejskich pucharach dla niżej wymienionych lig:
-Niemcy
-Anglia
-Włochy
-Hiszpania
-Holandia
-Francja
-Portugalia
-Obie Polskie
(Oczywiście zaktualizowano też obrońców tytułów w wyżej wymienionych ligach, jak i Lidze Mistrzów oraz Pucharze UEFA)
* Poważne zmiany w budżetach dla 20 najbogatszych klubów Europy oraz wielu innych.
* Skorygowano umiejętności, co niektórych Polaków przebywających za granicą.
* Usunięto nieaktualne wypożyczenia i kontuzje.
* I wiele innych drobnych zmian [...]

Polska

* Dokładne odwzorowanie składów 1 i 2 ligi polskiej na dzień 28.07.2007 r.
* Dodano nowe postacie do bazy danych.
* Zmiany w sztabach szkoleniowych aktualne na dzień 28.07.2007 r.
* Zaktualizowano liczbę goli i występów piłkarzy w reprezentacji Polski na dzień 28.07.2007 r.
* Poprawiono różnorakie drobne błędy w bazie dotyczące naszej rodzimej ligi.
* Dodano polskie media.
* Poprawiono (trochę) reputacje naszego kraju, ligi oraz kilku klubów.
* Od teraz nagrody, jakie otrzymują managerowie i zawodnicy w polskiej 1 i 2 lidze posiadają reputacje.
* Poprawiono/Pogorszono atrybuty dużej ilości zawodników.
* Skorygowano CA i PA wielu zawodników.
* Usunięto błąd, przez który Artur Boruc wyświetlał się jako wychowanek Boca Júnior (SE).
* Poprawiono pojemności stadionów dla klubów 1 i 2 ligi.
* Poprawiono budżety niektórych klubów.
* Usunięto nieaktualne wypożyczenia i kontuzje.
* I wiele innych drobnych zmian [...]

DOWNLOAD

Enjoy!

anonimowy Partyzant

ja gram w 06 i powiem ze jest tez ciężko kogoś kupić, zazwyczaj na porządnego zawodnika muszę wydać 300-400% jego wartości co nawet jak gra sie realem jest bolesnym ciosem finansowym. Podaje moj sklad przy 3 sezonie : http://twoje(...)81b4.jpg

De Jong,Taylor,chielini i gutierrez kosztowali mnie bagatela : 260mln zl. To sa w zasadzie jedyne moje porządne transfery. A reszta to obiecująca młodzież ze świata i POLSKI
Kadra B (juniorzy i niepotrzebni zawodnicy) :

http://twoje(...)26db.jpg

Muminas Młody aktywista

Ja bym zrobił na Twoim miejscu tak:
Zaoferował od ręki 4,2 mln i do tego 7-10 mln po rozegraniu przez zawodnika 50 meczów, skoro masz tak duży budżet ogólny (60 mln) to nie ucierpi on znacznie na tej transakcji, a grajek będzie u Ciebie. Tylko przy użyciu tej właśnie klauzuli (Po występach w lidze) zarząd nie blokuje transferu. W obwodzie pozostaje także furtka, dzięki której w wypadku nie sprawdzenia się piłkarza będziesz go mógł sprzedać, ale przed rozegraniem tych 50 meczy i nie zapłacisz wówczas obiecanych 10mln :] A na przekroczenie budżetu zarząd zgadza się gdy chce mieć w swoich szeregach gwiazdę...

kolanek11 Partyzant

28.07.2007 11:43    #66466     Sufler - Porady do gry - Polish League Update
juz wszystko dziala!! Wylaczylem buforowania zatwierdzilem wylaczylem gre wlaczylem i gra gitara!! :-)) No wypakowalem ten twoj folder data do folderu z gra na dysku i pytalo sie czy zamienic to pozamienialem i jest!! dzia za pomoc!! pozdro!! :-))

Tores ReDevil Młody aktywista

No mowilem w mediach ,ze chce go pozyskac i on chce przejsc do lepszej druzyny i wystawienia na liste transferowa, przez co moge go miec taniej (13-15 mln euro), ale nie rozumiem tego, bo mam na koncie 62 mln euro, budżet transferowy co prawda tylko 4,2 mln e. ale gdy daje 4,2 mln euro lub mniej od razu i np.: 10 mln euro w 24 miesiecznych ratach to jest napisane ze nie mam funduszy (przeciez je mam !), macie jeszcze jakis pomysl, edytor czasu rzeczywistego nie wchodzi w gre. Co do wymiany to jak pisalem tylko jednego grajka zawsze dodaje, bo tylko jego chca. Wypozyczenie tez niestety nie pomaga bo tego niechcą :(

lutek Partyzant

28.07.2007 11:07    #66468     Sufler - Porady do gry - FM Serwis Update v.1.00
Jest to uaktualnienie lutka i pushka czyli 2 adminów serwisu www.fmserwis.fora.pl.
To jest dopiero pierwszy update naszego autorstwa.
W updacie:
-Zmiany transferowe w 2 ligach polskich na dzień 28 lipca oraz najważniejsze zagraniczne transfery
-zmiany atrybutów niektórych piłkarzy np. Carlos Costly, Dawid Nowak itd.
-Zmienione drużyny 1 ligi i 2 ligi(uwzględnione spadki i awanse)
itp.

http://rapid(...)rar.html

Dziecko12 Młody aktywista

28.07.2007 09:57    #66469     Sufler - Porady do gry - Polish League Update
Dopiero sciagam bo wrócilem z wakacji. Szkoda ze nie ma piasta badkowo bo bym sobie pogral ale pomysl swietny i takie same wykonanie

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

@eMiKa
corey ma racje, to jest właśnie błąd, oferujesz duże pieniądze po 50 występach w lidze i działacze zazwyczaj sprzedają gracza, tylko nie może on tych 50/51 meczów zagrać bo będą długi.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.