Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

KluchacZ Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.07.2007 14:28    #66441     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
No fakt dopy nie podpisal jeszcze ale Bono juz byl zaprezentowany oficjalnie wiec jest juz naszym graczem pozdro i witkowski odszedl z widzewa

Mattii Przodownik pracy

29.07.2007 14:28    #66442     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
U mnie też Cracovia gra w Intertoto.

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

29.07.2007 14:26    #66443     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
A co do Cracovi w intertoto, może u Ciebie Polska wygrała w fair play albo coś, a jest też Legia w intertoto ?

kyczy7 Przodownik pracy

29.07.2007 13:35    #66444     Sufler - Porady do gry - Dodatkowy kraj - Białoruś
Własnie tego sie obawaim ze liga polska zaludni sie obokrajowcami ze wschodu :( i nie miło to bedzie wygladac, niestety :( ... wiec nie wiem czy załanczac ten kraj :( ... ale raczej nie bedzie to caaaaaaała lige białorusinów , prawda ? kilku graczy na jedną ekipe ?

owen94 Partyzant

czyli co dokładnie trzeba zrobić żeby grać na tej bazie danych??

kyczy7 Przodownik pracy

29.07.2007 13:26    #66446     Sufler - Porady do gry - Dodatkowy kraj - Białoruś
Gra ktos moze liga polska z załadowanym dodatkowym krajem Białorusi ? Moije pytanie do tego brzmi : czy liga polska nie zrobi sie pełna naszych sasiadów ze wschodu jesli załacze ten kraj ? Chciałbym wiedziec poniewaz na białorusi jest mnóstwo talentów a obawiam sie ze potem źle bedzie sie dzialo w lidze polskiej jak ja załaduje i zostanie "przeludniona" przez białorusinów ... Słuacham jak to u Was jest ;> ?

kyczy7 Przodownik pracy

29.07.2007 12:45    #66447     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
przetestowałem update i powiem tak : jak zawsze dobry ale błedy musza byc

- Artur Marciniak powrócił juz do Gornika Zabrze :) a grze znajduje sie na wypożyczeniu do PGE GKS Bełchatów , nie wiem czemu :P
- Co do Bełchatowa to mysle ze powinienes dołożyć jeszcze nazwe skrót PGE tak samo jak w wypadku zagłebia l tego ich sponsora
- Porpawie powinni ulec pojedyńczy zaowdnicy z repry młodziezowej Argentyny po MŚ U-20 :) widziałęs jak gra maximilano Moralez ? wow ... i inni ( banega itp. )
- Cracovia gra w Pucharze Intertoto ? w Intertoto gra przeciez Legia tylko !

narazie tyle, póxniej wyłapie jeszcze inne błedy ( jak beda oczywiscie )

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

ja już wyczaiłem co trzeba zrobić żeby zagrać sobie w ten update. Mam wersje 7.02 więc by mi nie chodziło ale zainstalowałem jeszcze raz fm nie odinstalowując tamtego gdzie mam 7.02 i w ten sposób mam 7.02 i 7.00 tylko mi troche miejsca na dysku wzięło ale mam nadzieje że sie opłacało ;)

Fenix Partyzant

Eno kurde sorry ale przecież ja nie jestem magik w dwa dni nie wyczaruję aby gra chodziła na 7.0.2 tym bardziej że nie działa na 7.0.1 ... ostatni obyłem zajęty wydaniem wersji beta i to się udało.... teraz będę pracował nad pełną wersją.

No właśnie z cenami tak nieciekawie jest bo dość dużo kosztują zawodnicy ale w normalnej wersji podwyższe budżety klubom i dam realistyczniejsze ceny (choć nie wiem czemu są takie wysokie - zmieniłem wartości i zarobki)

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

29.07.2007 12:13    #66450     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
Dipy jeszcze nie podpisał, miał operację wyrostka robaczkowego i być może skończy jak De Francesco. Bono ma podobno problemy z wizą na grę w lidze, ale zapewne i on i Diopy będą mogli grać. Ukah już zadebiutował, a oficjalnego oświadczenia o jego transferze nie było, więc Sandro mógł się pomylić.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution