Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.07.2007 17:11    #66431     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
No troche pomieszałes Sandro w tych pucharach :)

Zagłebie Lubin - LM
GKS BOT Bełchatów - PU
Legia Warszawa - Intertoto
Dyskobolia Groclin Grodzisk Wielkopolski - PU

Tak powino być :) a nie jest poniewaz nie wiem dlaczego Cracovia wystepuje w pucharach i Legia gra nie w Pucharze Intertoto ale w Pucharze Uefa ... wiec do poprawki :)

kyczy7 Przodownik pracy

29.07.2007 16:57    #66432     Sufler - Porady do gry - Dodatkowy kraj - Białoruś
no to jednak nie :) wole nie wł. tej białorusi jak tak mówicie :( a jak kraj jest gody polecenia którego piłkarze chetnie przejda do polskich klubów ( bede grał Lechem na update Sandro ) ... ale naprawde fajny kraj z dobrymi piłkarzami ? hmm ?

macol Partyzant

29.07.2007 16:05    #66433     Sufler - Porady do gry - athletic bilbao
Athletic to jeden z trzech (obok Realu Madryt i FC Barcelony) klub, który nigdy nie spadl do 2 ligi (jak ktos nie wierzy to niech sprawdzi chociazby na wikipedii). Jak na zespol, ktory stawia glownie na wychowankow i zawodnikow z regionu, to fenomenalne osiagniecie. Rozwazalem nawet przez dluzszy czas, czy nimi nie zagrac, ale wybralem Tottenham. Sprobuje w FM 08.

SyZtem Przodownik pracy

29.07.2007 15:54    #66434     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=anonimowy]Syztem bez urazy ale urlopy sa tylko dla dzieci ktore nie umieja grac w FM. Jak jestes madry zrob to samo co ja w 1 sezonie bez transferow.[/quote]

Tak urlopy sa dla dzieci, ja z tego nie korzystam. Chodzilo ze Realem na urlopie da sie zrobic to co ty zrobiles.
A jesli chodzi ci o osiagniecia w FM2006 prosze bardzo http://www.cmrev(...)/24.html znajdz tam moj post, obejrzyj sobie screeny.
W 2007 tez gralem St. Pauli mam sejva z 2016 (albo 2017)roku, jestem w bundeslidze, lecz bez znaczacych sukcesow, a i tak juz od 2 miechow nie gralem.

Marcin92 Młody aktywista

29.07.2007 15:48    #66435     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout
Nie można ustawić, żeby program szukał zawodników tylko z krajów rozwiniętych, ale można np. szukać zawodników w danym regionie lub kraju.

Fenix Partyzant

29.07.2007 15:40    #66436     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Cóż ... Ja musze przyznać że gram w CM i FM łacznie bardzo długo (od 2000 czy 2001 roku, wcześniej był jeszcze CM 97/98 który nie wiem skąd się wziął na moim komputerze i dzięki temu postanowiłem kupić CM 00/01) i nie rpzypominam sobie jakiś supersukcesów :) Ale coś tam było ;)

VFC Plauen:

- Awans do II i I Bundesligi
- Finał Pucharu Niemiec
- wyjście z fazy grupowej Pucharu UEFA

UD Las Palmas (gram nimi teraz):

- awans do Primera Division w drugim sezonie
- 1 miejsce po 8 kolejkach w sezonie 2008/09 :)

W Las Palmas zbudowalem wraz z kumplem (ogląda jak gram) fajną ekipkę. Dla ciekawych to moja pierwsza jedenastka:

Pedro Contreras - Manuel Pablo (Geremi), Ione, Francisco Pavón, Agustin Aranzabal - Kleberson - Nauzet Aleman (Lebohang Mokoena/Miguel Angel Angulo - grałby w pierwszej ale słabo trenuje), Mika Vayrynen - Cesar Delgado - Hernan Crespo, Alejandro Peraza.

W odwodzie mam jeszcze Antonio Lópeza (nie tego z Atletico), Gyorgy Egervariego z Węgier, Patxi Punala, Juana Manuela Penię, Julio Rossiego i Fernando Delgado. Trochę gafę zrobiłem przed sezonem bo kupiłem Jerko Leko i Mohameda Kallona którzy nie mogą grać (liczba zagraniczniaków). W rezerwach mam zawodników którzy byli rezerwowymi w moim składzie w II lidze - Hasselbainka, Larssona, Conceicao, Romario (utalentowany Hiszpan, leczy kontuzję i może wrócić do pierwszego zespołu), Suarez, Marti i Rivaldo (kolejny talent, wypożyczony do Tenerife, 18 lat).

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

29.07.2007 15:40    #66437     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout
czy mozna w tym programie ustalic zeby szukal zawodnikow tylko z krajow nie rozwinientych jesli tak to jak?

Fenix Partyzant

I jak się Wam gra??

Ichabod Crane Partyzant

29.07.2007 15:06    #66439     Sufler - Porady do gry - Dodatkowy kraj - Białoruś
Jak grałem Wisłą Kraków, mając załączonych wszystkich Białorusinów i Ukraincow, to taki ŁKS czy Bełchatów miał z 9 obcokrajówców o wschodnich nazwiskach w składzie ;)

kyczy7 Przodownik pracy

29.07.2007 15:03    #66440     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
Polska napewno nie wygrała żadnej nagrody fair play bo ledwo załączyłem gre i w kreatorze pisze ze cracovia gra w Intertoto ... nie wiem czemu ... a co do Legii do nie wiem czy gra ... nie patrzyłem :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution