Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Fenix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.07.2007 16:42    #66361     Sufler - Porady do gry - Kiedy do Polski???
Oj, ten temat porusza naprawdę istotny problem który denerwuje niejednego FM-aniaka. Ktoś wspomniał że kupił do Legii Carstena Janckera i muszę przyznać, że mnie kiedyś tez udało się go ściągnąć, a co ciekawe później już mi to się nie udawało. Tez chyba grałem na patchu RRU albo na 7.0.1 raczej tym drugim. Wtedy sporo majstrowałem w edytorku i na próbę zrobiłem swój własny klub PKP Dwór który wszystko miał wysoko - finanse, reputację itd. startował z II ligi tak na próbę. Polskiej ekstraklasie dałem reputację 20 podobnie jak krajowi na maxa. I gdy awansowałem do pierwszej i z pwoodzeniem grałem w pucharach to ciągle przychodzili do mnie co najwyżej Serbi, Rumuni, Argentyńczycy, Brazylijczycy, Bośniacy, Rosjanie czy Ukraińcy. Zgadzali się tacy jak Szewczenko (nie lubię go tak w ogóle bo to laluś), Mutu, Stanković, Hleb, Ortega, Palermo, Izmailov, Kerzhakov, Gusev, Rat, Leyrielton i wielu wielu innych ale NIGDY nikt z Niemiec, Francji, Portugalii, Hiszpanii, Włoch czy z Anglii nawet z III ligi! Tylko ten Jancker raz udało mi go się cudem sprowadzić. A tak to nic.

A, jeszcze w poprzednim FM-ie miałem Ibrahimę Bakayoko w ataku i Del Piero jako grającego asystenta....

kyczy7 Przodownik pracy

31.07.2007 15:33    #66362     Sufler - Porady do gry - Save
1. Wrecz odwrotnie ! :) Używaj go jak najcześciej :)
- czyści sejva
- powoduje zwiekszenie szybkości wczytywania gry
- "wyszczupla" sejva :)
2. Save Ci sie od tego popsuje ?! To jest praca ziomka który robił to z mysla o naprawianiu sejva ! A nie w odwrotnej mysli - niszczeniu ! :) Wiec napewno Ci go nie popsuje a moze naprawic !
3. Dopuszczalna wielkości plików ? Pewnie chodzi Ci konkretnie o sejva :) Otoż : nie ma dopuszczalnej wartości sejva ! Grasz , grasz , grasz dopóki sejv nie padnie albo zabraknie Ci podajże wirtualnej pamieci lub Ram coś takiego :) ( czytałem to gdzies w jedym temacie )

sefko1 Przodownik pracy

31.07.2007 15:32    #66363     Sufler - Porady do gry - Szczęście??
kaczy7
Przecież jak podmieniesz kluby to wstawiasz konkrenty klub na miejsce innego, a nie podmieniasz nazwy. Wiec Wisła Kraków to napewno nie Benfica. Poza tym jeśli ten patch jest dobrze zrobiony (nie wiem bo nie grałem) to autorzy powinni dostosować reputtacje ligi portugalskiej do tej jaka ma Polska. Podobnie z rozwinięciem kraju. Powienien być rozwijacy sie a nie jak Portugalia rozwiniety.

kyczy7 Przodownik pracy

31.07.2007 15:28    #66364     Sufler - Porady do gry - Kiedy do Polski???
Mendy ? to raczej nie ten co gra podajże w PSG ? ;> raczej nie ! :) ... ale i tak dobrze miec piłkarzy z kraju rozwinietego w polskim klubie :D To nadaje takiego prestiżu, pewności siebie i strachu rywala :P eheheh

kyczy7 Przodownik pracy

31.07.2007 15:22    #66365     Sufler - Porady do gry - Szczęście??
No i mówiłem ze z przerobioną ligą portugalska tak jest !

1.Reputacja klubowa - nie zmieniona
2.Prośba o budżet realna ale dla tego jeszcze niepodmienionego klubu ( może to była Benifaca, Porto lub Sporting ze tyle dostałes )
3.Dlatego na niej nie gram :)

Myśle ze III liga to baaaaardzo dobry pomysł ale wiąze sie ona z takimi błedami jak ten i jeszcze wieloma innymi :) wiec moim zdaniem w nastepnej czesci powinni udostapnić kreator robienia własnej ligi albo zostawienie kilku lig "pustych" do własnego pomysłu na lige :) ... Tak było by cool :)

Micro Ice Młody aktywista

31.07.2007 15:13    #66366     Sufler - Porady do gry - Pomocnika do Upade
na targu zobacz!! a tak po za tym takie rzeczy to na forum a nie na sufler to jest niby twój problem związany z grą. Mozę byś już powiedział co chcesz zrobić w tym update pewnie tylko unowocześnisz składy nic więcej ? Jak tak to nie masz co wydawać tego "Upade" bo nikt go nie ściągnie i będziesz tylko krytykowany lepiej sie przyłącz do innych (Fudi ,Karpin ,Sandro

31.07.2007 14:59    #66367     Sufler - Porady do gry - Kiedy do Polski???
sorry za drugi post ale ci zawodnicy co przeszli do mojej Wisły Kraków grali w lidze litewskiej !

31.07.2007 14:54    #66368     Sufler - Porady do gry - Kiedy do Polski???
1.w drugim
2.nie zawodnicy po 24 lata
3. wtedy na żadnym nie grałem i na 7.0

maciekfm Partyzant

31.07.2007 14:46    #66369     Sufler - Porady do gry - Szczęście??
gram na łatce 7.0.2 z aktualizowana trzecia liga grywalna, prowadze zespol wisly krakow, i wpierwszym tygodniiu pracy w tym klubie prosze zarzad o dodatkowe fundusze I tu odziwo ten zarzad sie zgadza i powieksza moj budzet do ... uwaga.... 34 mln zl. Jak na lige polska to wielkie pieniadze. malo tego pozniej udalo mi sie kupic dimityja sycheva z lokomotivu za 27 mln zl.. w przerwie zimowej znow prosze zarzad o dodatkowe fundusze .... I znow je dostaje!! tym razem jest to 40 mln zl!!! skladam oferte tymoschukovi i ten przechodzi do mojego zespolou!! i co to jest jakis blad w latce czy moje szczesice??

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

31.07.2007 14:45    #66370     Sufler - Porady do gry - plik fake
Poczekaj do następnych powołań, wtedy zostaną powołani prawdziwi gracze.
P.S. wyszukiwarka działa!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution