Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Karp Wigilijny Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.08.2007 14:13    #66331     Sufler - Porady do gry - Motywacja Zawodnikow
Kurzy najważniejsze co powinieneś zrobić to nie popełniać pochopnych wniosków, typu: dajesz połowę składu do rezerw, zmieniasz, niekoniecznie myśląc przy tym, taktykę jak leci od góry do dołu itp... Sprawdź czy niektórzy nie potrzebują urlopu, pokaż gdzie pieprz rośnie tym, którzy grają najsłabiej, postaraj się też, by odpowiedni wg ciebie zawodnik przejął ciężar gry na swoje barki ( przykład: w koronie kielce mariusz zganiacz na rozgrywającego, czy też w reprezentacji Polski Żurawski jako odgrywający, nawiasem mówiąc moja propozycja na partnera dla "Magica" to Grzesio Rasiak, król strzelców ME 2008 u mnie ostatnio). Zresztą żaden kryzys nie trwa wiecznie, a więc nie ma strachu ;]

Brazzo Młody aktywista

01.08.2007 13:52    #66332     Sufler - Porady do gry - Pytania o taktykę (DM i D)
Nastawienie uzależniam od pozycji gracza. W mojej 3-1-4-2 defensywny pomocnik jest nastawiony na normalnie z przesunięciem drobnym w stronę "defensywne", poza tym częste strzały z dystansu, rajdy i tyle, przy stałych fragmentach (gł rożne) przed polem karnym. Ma dużo zajęć w defensywie.

Brazzo Młody aktywista

To ciebie zadowole. Koniec I sezonu Bundesligi
1. Bayern 79 pkt
2. Dortmund 78 pkt
3. Dusseldorf (niespodziewane miejsce!) 67 pkt
Puchar Ligi, Puchar Niemiec, Mistrz I ligi, półfinał LM - klęska z Realem M.
Narazie to tyle czekam na pełną wersję bo w wersję beta nie będę grał bo chcę zacząć od nowa grę - wykonałem beznadziejne transfery - Basler ok 9000000 funtów.

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

01.08.2007 13:43    #66334     Sufler - Porady do gry - dajcie link
http://www.cmrev(...)543.html szukanie nie boli.Na glownej stronie masz o tym :|

uub10 Partyzant

01.08.2007 13:36    #66335     Sufler - Porady do gry - facepack
ściągnąłem facepacka zagłebia lubin na sezon 07/08 z tej strony http://www.cmrev(...)547.html wszystkie zdjecia dzialaja oprócz zdjęć patryka klofika i szymona pawłowskiego co zrobic z tym zeby byly te zdjecia o co w tym chodzi?prosze o szybka odpowiedz

Saint Partyzant

01.08.2007 13:11    #66336     Sufler - Porady do gry - Motywacja Zawodnikow
Kurzy jeśli Twoja drużyna jest w dołku, to o ile się orientuję kapitan Twojej drużyny może pogadać z resztą zespołu o kiepskiej formie. Musisz wejść w kapitana a potem "interakcja z zawodnikiem". Problem kiepskiej formy może mieć kilka źródeł. Zobacz czy zawodnicy nie są przemęczeni, zwróć uwagę na rotację w pierwszej 11 (zbyt duża wpływa na zgranie, zbyt mała prowadzi do szybszego wyeksploatowania zaodników). Ważna jest też rozmowa w szatni (często gdy przegrywam do przerwy, mówię zawodnikom, że mają wygrać i tyle, nie zmieniam przy tym taktyki i zazwyczaj przynosi to efekty np. z 2-0 z Liverpoolem na 2-3 :P). Inną sprawą są zawodnicy, tzn. ich jakość. Wiem, że grając Athletic możesz zatrudniać tylko basków :)
A co do taktyki... heh ja staram się nie żonglować nią. Jedna i ta sama (4-4-2), tylko z innymi założeniami taktycznymi. :)
Poza tym kiedyś drużyna musi się przełamać. Pozdrawiam.

Maci3k_z_klanu Partyzant

oni wolą grać w ten uptad.

Fenix Partyzant

Kurde no ale po co pokazywać przecież można sobie ściągnąć ... a Baggio jest w składzie Milanu bo do Interu poszedł 4 sezony później bodajże....

Kurde powiedzcie coś więcej bo tak cicho jakoś to ja nie wiem czy się opłaca wydawać pełną wersję skoro nikt w to nie próbuje grać

Quaresmafan Partyzant

01.08.2007 12:47    #66339     Sufler - Porady do gry - Screen składu Fc Basel
pamiętam że ktoś grał fc basel ale screena ci nie podam bo nie mogę znaleźć
pamiętam że było tam kilku ciekawych piłkarzy jak hamit altintop edgar barreto silvio proto joe cole
więcej nie pamiętam

ps. a tak z ciekawości po co ci to

Maci3k_z_klanu Partyzant

01.08.2007 12:42    #66340     Sufler - Porady do gry - Klub Matka
Bawiłem się w edytorze i zrobiłem Barce i Man Utd klubem matka KKS Lechowi Poznań.
I zrobiłem 2 super talenty.

Gdyż Barca i Man Utd składają oferte to muszę ich zaakceptować.A jak mi Arsenal(klub patronacki) składa oferte to mogę odżucić.

Otóż jest moje pytanie.
TO co zrobiłem źle w edytorze?
A chce żeby tylko było wsparcie winansowe i żeby mogli wypożyczać graczy do mojego klubu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.