Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Carrot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
nie martw sie :D dla tego "retro-update" ja nawet fma odinstaluje tylko zeby sobie w niego pograc :D:D musze miec lige angielska :D aha... i malutki blad... w sezonie 94/95 mistrza zdobyla borrusia a bayern byl chyba 4, wiec nie wiem czemu oni sa obroncami trofeum :| ale niewazne to da sie poprawic w pelnej wersji... i jeszcze prozba, jak zajmujesz sie skladami lig to poustawiaj im miejsca z poprzedniego sezonu, bo wtedy zarzad ma bardziej realne wymagania i wogole :) mam nadzieje ze wiesz o czym mowie :D

kyczy7 Przodownik pracy

01.08.2007 20:14    #66322     Sufler - Porady do gry - Klub Matka
szyna Kolejorza tak ! ale nie tylko ! Aluminium Konin ! 4 liga 11 km ode mnie ! jeżdze ! a dzisiaj byłem z kumplem rowerekiem w turku zobaczyć stadion tura turek ! 80 km rowerem ! nieźle nie ? ;> dobra, nie wiem dlaczego ale nie moge sie powstrzymac od tego małego offtopica ... sorry ale musiałem te swoje 3 grosze dorzucić ... kluby patronackie - hmmm ... osobiście tez przyjmuje oferte takiego Arsenalu albo Liverpool-u ale lubie tez miec mniej znany klub patronacki poniewaz oni w przeciwieństwie do tych lepszych zespołów wypozycza mi gracza i bedzie to z pozytkiem dla mnie ! bogatsi i lepsi dawaja kase a troche słabsi piłkarzy:D

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

01.08.2007 19:56    #66323     Sufler - Porady do gry - Klub Matka
kyczy widze że kolejny kibic KOLEJORZA :) a umowa między Lechem i Arsenalem jest i w każdym momencie może przyjść jakiś zawodnik Arsenalu choć to tak naprawde mało prawdopodobne ;) a umowe z Arsenalem miała jeszcze Amica i postanowili ją po prostu przedłużyć jako Lech a z tej umowy są jeszcze inne korzyści jak np trenerzy KOLEJORZA mogą jeździć na staż i pewnie jeszcze wiele plusów jest zapisanych w umowie :)
ps. nie popieram edytora bo jak powiedział kyczy gra robi sie nierealna

kyczy7 Przodownik pracy

01.08.2007 19:51    #66324     Sufler - Porady do gry - Uwaga!!
poszukam tematu moze znajde xD Grzechoo a wie o tym ktoś z " wyższych sfer " ? tzn. SI ? Przeciez to jest naruszenie praw osobistych moim zdaniem , poniewaz on nie jest piłkarzem ! I jakbym był na jego miejscu to bym mnie to troche krepowało ...jegoj syn powiedzmy gra w Fm-a tam jego tatuś w grze który jest aktorem ! ;> ...

Fenix Partyzant

NIE BĘDZIE chyba że ktoś chce grać nie wszystkimi drużynami w ligach, jakie wówczas były.... Ligi będą pewnie angielska, francuska, włoska, polska, niemiecka, hiszpańska oraz być może holenderska i południowoamerykańskie jakieś może nawet MLS

Fenix Partyzant

Maciek z klanu - niby w jaki update wolą grać?

No Brazzo nieźle nieźle u mnie Dusseldorf prawie zawsze plasuje się na końcu tabeli czasem w środeczku a tu widzę czołówka :)

Niebawem wznowię prace nad updatem

3nil Partyzant

01.08.2007 16:38    #66327     Sufler - Porady do gry - FMPoland Update v7.3
W update'cie Sandro jest błąd w lidze angielskiej. Altrincham powinno grać w 5 lidze a Boston United w 6.

sefko1 Przodownik pracy

01.08.2007 15:15    #66328     Sufler - Porady do gry - Screen składu Fc Basel
Ja gram w Szwjacarii. Neuchatel Xamax i mam Cardenasa.

kurzy13 Młody aktywista

01.08.2007 14:53    #66329     Sufler - Porady do gry - facepack
albo z edytora albo z gry:)
1. wlacz edytora zaladuj plik db na ktorym grasz. wyszukaj zawodnika w wyszukiwarce i kliknij w niego na samij gorze otwrtego okienka bedzie widniec ID
2. wlacz fm zaladuj gre. potem wejdz w ustawienia i zaznacz "pokazuj ID" czy cos podobnego. potem wejdz w porfil zawodnika: u gory zamiast pozycji bedzie widniec ID

Saint Partyzant

01.08.2007 14:30    #66330     Sufler - Porady do gry - Motywacja Zawodnikow
Zgadzam się z Karpiem... nie warto robić rewolucji, choć czasem trzeba podjąć drastyczne kroki. Poza tym może to pikuś dla innych, ale ważne jest też kto jest u Ciebie kapitanem. Gdy zmieniłem u siebie Givena (12 znaczenie) na Taylora (bodajze 19 znaczenie, plus waleczność, plus inne atrybuty), to drużyna zaczęła grać trochę lepiej. Może nie wymiatali, ale zdarzyło się, że po stracie bramki szybko wyrównywali (za Givena nie do pomyślenia to było). No i nie dręcz ich mentalnie na rozmowach po meczu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.