nie martw sie
dla tego "retro-update" ja nawet fma odinstaluje tylko zeby sobie w niego pograc 
musze miec lige angielska
aha... i malutki blad... w sezonie 94/95 mistrza zdobyla borrusia a bayern byl chyba 4, wiec nie wiem czemu oni sa obroncami trofeum
ale niewazne to da sie poprawic w pelnej wersji... i jeszcze prozba, jak zajmujesz sie skladami lig to poustawiaj im miejsca z poprzedniego sezonu, bo wtedy zarzad ma bardziej realne wymagania i wogole
mam nadzieje ze wiesz o czym mowie
dla tego "retro-update" ja nawet fma odinstaluje tylko zeby sobie w niego pograc 
musze miec lige angielska
aha... i malutki blad... w sezonie 94/95 mistrza zdobyla borrusia a bayern byl chyba 4, wiec nie wiem czemu oni sa obroncami trofeum
ale niewazne to da sie poprawic w pelnej wersji... i jeszcze prozba, jak zajmujesz sie skladami lig to poustawiaj im miejsca z poprzedniego sezonu, bo wtedy zarzad ma bardziej realne wymagania i wogole
mam nadzieje ze wiesz o czym mowie

a umowe z Arsenalem miała jeszcze Amica i postanowili ją po prostu przedłużyć jako Lech a z tej umowy są jeszcze inne korzyści jak np trenerzy KOLEJORZA mogą jeździć na staż i pewnie jeszcze wiele plusów jest zapisanych w umowie
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty