Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.08.2007 11:57    #66311     Sufler - Porady do gry - FMPoland Update v7.3
Karpin nom to juz jego problem dlaczego go nie torlerują ... a nie powinien używać " obcego " tematu do rozmów o swoim dziele ... Zgodze sie z szynaBKS ze ten peruwiańczyk na ataku powinien byc moze troszke lepszy :) ... ale i tak nieźle gra , brameczki na zawołanie ( jak narazie w sparinagch i 1 meczu ligowym ) ... Co do budzetu i stanie konta no to moze troche niedopracowane to jest :P ...

Fenix Partyzant

Dzięki za miłe słowa :) Awięc wznowię tworzenie tego update'a ale gdzieś tak za 3, 5 dni bo ostatnio postanowiłem nadrobić parę zaległości i GRAm sobie w FM i to całkiem z sukcesami :)

Liga holenderska powinna być i będzie w niej ostra rywalizacja między Ajaxem, PSV i Feyenoordem, choć Roda Kerkrade ma też niezły składzik z Hespem, de Kockiem czy van Hoogdalemem na czele.

Fenix Partyzant

02.08.2007 11:44    #66313     Sufler - Porady do gry - Kiedy do Polski???
No właśnie stary już trochę jest ale ma cały czas dobre atrybuty i był ... za darmo ;) No i także go lubię i pamiętam z występów w Bundeslidze.

eMika może rzeczywiście masz rację dzisiaj coś popróbuję .... w końcu mogę się pochwalić nie lada sukcesem w pierwszym sezonie GKS-em Bełchatów zdobyłem dublet, a w składzie brylowali choćby Wang Dalei, Paweł Strąk, Omar Andrade, Florin Bratu (ten co grał w Valenciennes i Nantes), Veljko Paunović (Był za friko), Bronowicki, Jarzębowski czy znakomici regeneranci - Dusan Gajić albo Egipcjanin Ragab.

eaters Młody aktywista

02.08.2007 11:37    #66314     Sufler - Porady do gry - Pytanie odnośnie trenerów
Wydaje mi sie ze tego sie nie da zmienic. Gralem Napoli i w 2012 bylem juz najbogatrzym klubem ponad 500mln funtow na koncie i baze treningowa rozbudowywalem ze 3-4 razy a nadal moge zatrudniac tyle samo trenerow co na poczatku rozgrywki.

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

02.08.2007 11:34    #66315     Sufler - Porady do gry - piłki w skinie evolution
witam mam skina evolution i chciałem Match Ball Installerem wgrać sobie nowe,ale zauważyłem że skin evolution ma swoje piłki.Czy mogę je zmieić czy jak zmienie to dalej w grze będą te same ?

Strzelba Partyzant

człowieku odwalasz kawał dobrej roboty oby tak dalej. i mam pytanie czy bedzie liga holenderska zalezy mi na niej poniewaz jestem fanem Ronaldo a jak wiadomo w sesonie 95/96 grał on w psv:)
PS. jakbys mial konto to bym cie chetnie doladowal smsem muowie powaznie hehe

Carrot Młody aktywista

heh juz pare bledow znalazlem... :P w realu nioe graja juz ani carlos diogo ( wykupiony przez zaragoze) ani pavon (nie pamietam gdzie odszedl), nuri sahin zostal wypozyczony do feyenoordu z borussi dortmund, villarreal wykupi tomassona z vfb, a zaragoza wspomnianego juz diogo oraz d'allesandro i diego milito. nie skasowaliscie wypozycznia kepy do west ham mimo ze zmieniliscie mu klub, Michael Brown gra juz w wigan a nie w fulham, a martin petrov w Man City nie usuneliscie starych kontuzji i nie dodaliscie nowych a to bardzo powazne bledy... narazie wiecej nie szukam bo juz mi sie znudzilo :P

ogolnie nie polecam update gdyz jest niedopracowany :( niestety, a tak dobrze sie zapowiadal...

eMiKa Młody aktywista

01.08.2007 23:39    #66318     Sufler - Porady do gry - Kiedy do Polski???
Feniks,sciagnales go tylko z jednego powodu-chlopak garl w lidze o podobnej reputacji do Polskich klubow.Z tak slabej ligi jak chorwacka przeszedl by do Polski i Hiszpan gdyby tam gral,takie sa realia FM'a popatrz na Francuzów z Bulgarskiej/Rumunskiej Ligi,badz na Holendra z Ukrainskiej,nie wspomne o Portugalczyku z Litewskiej-oni wszyscy przejda do Ciebie!!!
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

01.08.2007 21:04    #66319     Sufler - Porady do gry - Koniec kariery i tournee
1.Nie, nie idzie zmusic zawodnika do skonczenia kariery, ale mozesz mu zaproponowac posade np. scouta
2.Ha nie zle mnie rozbawiles xDD.Honorarium sie daje.Np. jak grasz jakims slabszym klubem to proponujesz sparing u siebie i tam pisze ile wyciagniesz pieniedzy za ten sparing i honorarium dajesz (ja daje polowe) zeby nakusic klub do przyjazdu

Tores ReDevil Młody aktywista

01.08.2007 21:01    #66320     Sufler - Porady do gry - Koniec kariery i tournee
1. Mam w klubie piłkarza legendę, którego nie sprzedam bo po prostu nie wypada, ale on zarabia ogromną kasę, największą w drużynie mimo że prawie nie gra, ma 34 lata i dwa lata kontraktu, czy zakończy go po dwóch latach czy może wcześniej ? Lub czy jest jakiś sposób by "zmusić" go do zawieszenia korków ?

2. Jak to jest z tym tournee ? Nie mam możliwości wziecia honorarium (niedostępne na szarym tle) to czy jest sens jechać ? Jakie są tego skutki, wady, zalety ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.