Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.08.2007 18:33    #66301     Sufler - Porady do gry - Składy do FM 2007
bartek nie wiesz co mówisz bo chwalisz swoje :) troszke Cie rozumiem wbrew temu jak po mnie sie przejechałes :P ... ale ja jednak wole tego update Sandro bo mi pasuje :) ... atrybuty poprawione, spadki awanse zrobione , wartośc piłkarzy poprawiona , budżety równiez , stany konta także ogólnie dla mnie update niczego sobie ;) ... Apdejt fudiego i manadzer5 tez kozacki ale nie chce mi sie zmieniac w edicie budzetu Tura Turek i daltego gram na tym Sandra :) ...

Seweryn Młody aktywista

02.08.2007 18:08    #66302     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote]Gram trzema drużynami - Las Palmas, Bełchatowem i Sportingiem Gijón. Dwie ostatnie drużyny przejąłem sezon temu.[/quote]

czyli co, grasz dwoma drużynami naraz:D

bartekbaluty Partyzant

02.08.2007 17:51    #66303     Sufler - Porady do gry - Składy do FM 2007
mojim zdaniem uaktualnienie sandro jest takie sobie ale nie ma w nim bono z widzewa ukacha i pare rzeczy ja gram zawsze widzewem mojim zdaniem lepszy jest mariusza90 nie dlatego ze z nim robilem tylko dlatego ze ci pilkarze sa moze nie jest idealny ale na nim mi sie lepiej gra

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

02.08.2007 16:38    #66304     Sufler - Porady do gry - Junior - PA
No raczej lepiej gracz bedzie główkowal jak bedzie mial o 1-2 pkt. lepiej. Moze w przypadku tego konkretnego zawodnika to nic nie zmieni no, ale w przypadku moich gwiazd to zmnienia.

kyczy7 Przodownik pracy

02.08.2007 15:29    #66305     Sufler - Porady do gry - Składy do FM 2007
polecam FMpoland - dzieło Sandra :) sam na nim gram i jak narazie jestem mega zadowolony :) ... Sciagnij i sam zobacz ... zreszta Fudiego tez niczego sobie ale przerobiona liga portugalska mnie nie przekonuje :P

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

02.08.2007 15:17    #66306     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a na jaka grasz walute??

Fenix Partyzant

02.08.2007 14:50    #66307     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
No może i nie są gwiazdami no ale to tylko pokazujejakim "outsiderem" udało mi się zdobyć 6 miejsce. Gram trzema drużynami - Las Palmas, Bełchatowem i Sportingiem Gijón. Dwie ostatnie drużyny przejąłem sezon temu. Las Palmas najpierw utrzymałem w lidze jao beniaminka, potem awans do Primera Division, a następnie dwa z rzędu 6 miejsca i wyjście z grupy w Pucharze UEFA. Strasznie mnie jednak to wkurzyło, bowiem z Pucharu UEFA odpadłem bo bataliach z ... Legią :/ 2:2 u siebie i 1:1 na wyjeździe i OUT. Teraz mam rok 2010 i na początku roku ogromnie się osłabiłem (Las Palmas), bowiem bezmyślnie sprzedałem do Chelsea mózg drużyny - Cesara Delgado. Angulo wraz z Alemanem, Capdevilą i Marcheną oddałem do Sportingu Gijón. Oto mój składzik obecny Las Palmas, jakim będę grał na nadchodzący sezon 2010/11:

Cańizares (40 lat, a wciąż w super formie! sprowadzony za friko) - Cristian Pecci, Ione, Luisao, Filipe (lub Agustin Aranzabal, który mimo 37 lat wciąż jest w formie - mam słabość do rutyniarzy :D) - Mokoena, Aimar (Barreto), Moutinho (rekordowy transfer klubu - 75 mln), Sinama-Pongolle - Zuńiga (Guzman), Bojan (Darren Bent)

Postanowiłem prowadzić klub według swojej filozofii vel Ajax - kupowanie piłkarzy za małe sumki a sprzedawanie za o wiele większe. Zwykle kupowałem piłkarzy za małe ceny i szkoliłem u siebie, lecz jaka to korzyść - lepiej sprzedać za dużą kwotę, a potem gdy się będzie miało superbudżet kupi się jeszcze lepszych graczy :) Oto godni uwagi piłkarze których sprzedałem przed sezonem:

Toto Tamuz (Tottenham, 16 mln)
Borut Demsar (Benfica Lizbona, 5,25 mln)
Carlos Elias (Real Madryt, 6 mln - ZA MAŁO)
Stefan van Leeuwen (AS Roma, 13 mln)
Soares (FC Porto, 30 mln)
Mads Frank (Osasuna Pampeluna, 500 tys)
Boris Damjanoski (UD Almeria, 600 tys)
Altin Daja (Inter Mediolan, 26 mln)
Carl Medjani (FC Messina, 280 tys)
Marcin Marciniak (Juventus Turyn, 24 mln)
Anastasios Chalkiadakis (AC Milan, 60 mln - gdy tak patrzę to transfer może się opłacił, ale wkurzyło mnie to że prezes zaakceptował go bez mojej zgody :P)

Jakby tego mało, tylko czterech, a nawet trzech piłkarzy jako tako grało w pierwszym składzie - Elias, van Leeuwen i Tamuz (przez pół roku, był bohaterem ostatniego meczu z Realem Betis, dzięki któremu obroniłem 6 pozycję), a Soares grywał różnie. Gdyby dodać do tego mniejsze transferki wychodzi łącznie suma 187 mln jakie zyskałem. Na swoich obecnych graczy wydałem 142 mln. Większość kupowałem za darmo, a za kasę tylko Salazara, Moutinho, Becerrę, Luisao, Pecciego i Filipe.

A właśnie - odkryłem jedną rzecz - czy wiedział ktoś, że jak jakiś klub ma zarząd komisaryczny, to piłkarze tego klubu automatycznie się zgadzają (tzn. klub, nie piłkarze) przejść nawet za 10 tys, bowiem zarząd się od razu zgadza?? Do mnie teraz to dotarło bo zwykle jak mój klub miał to tak było teraz do Sportingu udało mi się wykupić z Levante Josemiego i Gaetano D'Agostino za łączną sumę ... 20 tys :) Choć wart byli z 60 mln....

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

02.08.2007 14:20    #66308     Sufler - Porady do gry - Junior - PA
Staty moga rosnoc, ale to nie znaczy ze na boisku gracz bedzie gral lepiej.

benito94 Partyzant

02.08.2007 13:13    #66309     Sufler - Porady do gry - problem z kreatorem...
siemka mam sprawe jak chcem dodac menagera w fm albo zrobic nową gre to nie chce sie pojawi kreator ten co pojawia się żeby dodac gracze nie wiecie czemu?

#@piterek@# Młody aktywista

02.08.2007 12:43    #66310     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Oto moj sklad Jagiellonia w sezonie 07/08

http://img23(...)mcq3.png

Narazie poza pucharem Polski i awansem do OE nic wielkiego nie osiagnialem, w pucharze UEFA doszlem do fazy grupowej ale Przegralem ze wszystkimi :) Moj cel na obecny sezon to miejsce w pierwszej 4 ( narazie to sie udaje :) )

Jesli chcecie wiecej screenow to piszcie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution