Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

msinter Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.08.2007 21:49    #66291     Sufler - Porady do gry - nie mogę uruchomić fm 2007
Może masz programy włączone, które zżerają CPU.

Marcin511 Partyzant

02.08.2007 21:48    #66292     Sufler - Porady do gry - nie mogę uruchomić fm 2007
kiedyś mi działał a teraz nie wiem dlaczego nie działa może jakiś program potrzebny

msinter Młody aktywista

02.08.2007 21:43    #66293     Sufler - Porady do gry - nie mogę uruchomić fm 2007
Kiedy masz ten czarny ekran, to zobacz czy masz taką piłeczkę w prawym dolnym rogu, jesli tak, to znaczy, że gra się ładuje, spróbuj poczekać z minutę to może się włączy.

roma Partyzant

02.08.2007 21:42    #66294     Sufler - Porady do gry - nie mogę uruchomić fm 2007
poczekaj chwile gra się ładuje cierpliwie czekaj :P :D

roma Partyzant

02.08.2007 21:41    #66295     Sufler - Porady do gry - Usunięty save
Witam

Szuakłem w wyszukiwarce tematów na ten temat ale nie wiele znalałzem

Mój problem polega na tym, że przed wczoraj miałem save z fm 07 dwa dokładnie no i niestety wczoraj właczam gre chce wczytać a tu zonk nie ma save :/ patrze w moje dokumenty też nie ma.Co ciekawe z innych gier też znikneły m.in Nfs MW czy też Fifa 07 kumpel robił mi aktualke biosu czy to tym mogło być spowodowane?

P.s może znacie jakiś programik do odzyskiwania save z fm? Może jest jakiś? a jak nie to może do odzyskiwania danych próbowałem TuneUp Utilities 2007,Recover My Files.Prosiłbym o jakiś prosty program

Z góry dziękuje za pomoc :)

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Robię update na własny użytek i chciałbym abyście podawali:
1. Znane wam umowy partnerskie między klubami (filia i patron)
2. Budżety klubów ale nie z OE (2 i niższe Polskie ligi i zagranica)
3. Media z waszej miejscowości (telewizja, radia, strony internetowe, gazety)

kyczy7 Przodownik pracy

02.08.2007 20:39    #66297     Sufler - Porady do gry - Idealne PA i Ca
Chcoaiz po krótkiej naradzie stwierdziałem ze to CA to tak nie dokońca :) ponieawaz to jest moc i cykl rozwoju, im mniejsze tym gracz sie bedzie bardziej rozwijał czyli w tym wypadku najlepsze -10 ale jak ma 200 to juz jest na maxa rozwiniety i wszystko juz osiagnął w swojej osobie :) ... wiec tak i tak dobrze !

wawrow Partyzant

02.08.2007 20:30    #66298     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
mariusz90 mam twój update i muszę cię pochwalić za kawał dobre roboty oczywiscie fachowcy z tej strony sprawdzą czy czasem nie zrobiłeś update lepszego od nich - od razu mówie ci ze na 100% jesteś przegrany bo to tacy fachowcy zrobia gówno nie update a potem plotą o nim wszędzie a tu grać się w to nie dam a jak ktos zrobi os lepszego to go udupią i tyle życze ci powodzenia i moja rada zmień stronkę a inni cie docenią pozdrawiam cię

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

02.08.2007 19:20    #66299     Sufler - Porady do gry - Junior - PA
@Ciartur
Tak właśnie to działa:) Tak właśnie się robi gdy jeden z twoich zawodników (np. obrońca) w wyniku źle dobranego treningu nie osiągnie przyzwoitych statystyk ważnych dla jego pozycji (np. krycie, gra głową czy odbiór), a jego rozwój się zahamuje (PA osiągnie kres) dobieramy wtedy dla niego trening, który kładzie nacisk na elementy, które chcemy, żeby doskonalił. Takim sposobem, przy świetnie dobranym treningu i odrobinie cierpliwości, możemy wyszkolić solidnego gracza, choć zajmie to trochę czasu^^
Ja osobiście przekwalifikowałem Zlatana Ljubijankica z N Ś na O Ś gdy przestał się rozwijać i nie rokował dużych nadziei na klasowego napastnika. Natomiast dzięki warunkom fizycznym został świetnym obrońcom :P

kyczy7 Przodownik pracy

02.08.2007 18:40    #66300     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Nie, gra na 3 sejvach pewnie :) ... i osobiscie podziwiam sukcesy :) dołanczam sie do pytania szyny na jakiej walucie grasz ? pewnie na zł bo takie kosmiczne sumki :P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.