Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
03.08.2007 11:36    #66281     Sufler - Porady do gry - nie mogę uruchomić fm 2007
Zmieniałeś skina? Jeżeli tak to wywal nowy skin. Gra powinna wrócić do domyślnej skórki.
Kolejna rada to zainstalowanie nowych sterowników do grafy.

rokfor Partyzant

Grupa: Użytkownik
03.08.2007 11:19    #66282     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Popieram pollityke Fenixa :D Polecam gre w trzciej lidze hiszpanskiej , fajnie sie gra a wiadomo ze w Hiszpani otrzymuje sie duże pienadze wiec sprowadzanie klasowych graczy do 2 ligi czy do pierwszoligowych beniaminkow nie jest problemem:):) i o to chodzi!!
Ja osobiscie gralem Salamanca ale poza wicemistrzem nie moge sie niczym pochwalic bo mi komp odmowil posluszenstwa i ... FORMAt:/:/ a zapowiadala sie taka ciekawa rozgrywka:)
Pozdro

kyczy7 Przodownik pracy

03.08.2007 11:04    #66283     Sufler - Porady do gry - nie mogę uruchomić fm 2007
tez tak miałem ale jak usunełem te reklamy na poczatku gry :) nom ale Ty reklamy masz wiec nie wiem o co chodzi :/ slaby komp ?! nieeee ... ja gram na 128 Ram i procku 700 no i jakos jade :D juz ledwo ledawo ale jak sie gra z godzinke to idzie ładnie :P ehehhe

Sandro Partyzant

03.08.2007 00:35    #66284     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
Ej spokojnie:] Pomagasz w rozwoju update, o tym że w Widzewie nie ma tych graczy wiem :] Stadiony były uaktualniane dla 1 i 2 ligi, a budżety dla czołowych klubów. Co do stron to myślę jeszcze samodzielnie i znam trnsfery.info oraz multum innych stron, tak bym nie brał się za robienie update, więc o źródła z których czerpie info się nie martwcie :]

Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za błędy które wypisujecie! :]

pablo11pablo11 Młody aktywista

02.08.2007 23:18    #66285     Sufler - Porady do gry - Usunięty save
Windowsowskie Przywracanie Systemu wydaje się najmądrzejszym (i najprostszym!) rozwiązaniem ;)

wchodź w Start -> Programy -> Akcesoria -> Narzędzia Systemowe -> Przywracanie Systemu

i przywróć najnowszą wersję systemu ;]

pablo11pablo11 Młody aktywista

02.08.2007 23:12    #66286     Sufler - Porady do gry - nie mogę uruchomić fm 2007
dobrz, Marcinku, ja się Tobą zajmę :D

za słabego kompa nie masz. ja jeszcze do niedawna grałem na 256 ramu i 1.6 ghz (teraz mam procek ten sam i 1gb ramu i śmiga mi cudownie :) )

pomijając możliwość, że masz piracką wersję FM (a jeśli tak to chyba żegnamy z suflera ;]) zacznijmy od wywalania wszelkich możliwych procesów. u mnie, zanim odpalę FM, następuję cała ceremonia wyłączania programów ;] ctrl+alt+del i zamykasz procesy, które zżerają jak najwięcej użycia procesora i CPU (niestety, na takim kompie z muzyką i gg w tle nie pograsz), a to wszystko zrób najlepiej po zresetowaniu kompa.

odpal FM i czekaj aż ta piłeczka się pokręci (10 min na pierwszy raz to już granica możłiwości, zaraz powinno się odpalić :))

jeśli to nie pomoże, polecam program hijackthis, powywalaj niepotrzebne wpisy, możesz również przejechać kompa SpyBotem.

gdy FM wreszcie się odpali szybko wyłącz używanie buforu skórki :) (przeładowywanie skórki)

pozdro!

kyczy7 Przodownik pracy

02.08.2007 23:05    #66287     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
ale wtedy mnie tu jeszcze nie było :) ... panie Karpin xD

Update Sandro jest mega cool :) Gram Leszkiem i idzie ładnie ... Tylko w tym update jakos dziwnie funkcjonuje liga : Legia przedostania po 6 kolejkach ... Jagielonia pierwsza - WSZYSTKO WYGRYWA !!! ... nom ale moze z kwestia czasu to sie zmieni :)

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

02.08.2007 22:19    #66288     Sufler - Porady do gry - nie mogę uruchomić fm 2007
Słaby komp, a masz jakiś program już do włączania FMa?

02.08.2007 22:17    #66289     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
A myślisz, że Sandro nie miał swojego 'pierwszego razu', też kiedyś zaczynał i gdyby ktoś na niego naskoczył, tak jak Ty na Mariusza, to by się mu odechciało robić update i sam nie grałbyś w niego, myśl nad tym co piszesz.

@Kampo
Sztamy kibicowskie to co innego co filia i patron, umowę partnerską nawiązują kluby, aby wypożyczać sobie piłkarzy, grać sparingi itd. W FMa 07 nie grałeś, czy co? xD

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution