Zmieniałeś skina? Jeżeli tak to wywal nowy skin. Gra powinna wrócić do domyślnej skórki.
Kolejna rada to zainstalowanie nowych sterowników do grafy.
Kolejna rada to zainstalowanie nowych sterowników do grafy.
Polecam gre w trzciej lidze hiszpanskiej , fajnie sie gra a wiadomo ze w Hiszpani otrzymuje sie duże pienadze wiec sprowadzanie klasowych graczy do 2 ligi czy do pierwszoligowych beniaminkow nie jest problemem
i o to chodzi!!
nom ale Ty reklamy masz wiec nie wiem o co chodzi :/ slaby komp ?! nieeee ... ja gram na 128 Ram i procku 700 no i jakos jade
juz ledwo ledawo ale jak sie gra z godzinke to idzie ładnie
ehehhe
Pomagasz w rozwoju update, o tym że w Widzewie nie ma tych graczy wiem
Stadiony były uaktualniane dla 1 i 2 ligi, a budżety dla czołowych klubów. Co do stron to myślę jeszcze samodzielnie i znam trnsfery.info oraz multum innych stron, tak bym nie brał się za robienie update, więc o źródła z których czerpie info się nie martwcie

)
)
(przeładowywanie skórki)
... panie Karpin xD
Gram Leszkiem i idzie ładnie ... Tylko w tym update jakos dziwnie funkcjonuje liga : Legia przedostania po 6 kolejkach ... Jagielonia pierwsza - WSZYSTKO WYGRYWA !!! ... nom ale moze z kwestia czasu to sie zmieni
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
1131 online, w tym 0 zalogowanych, 1131 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty