Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

krooger1988 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.08.2007 10:13    #66231     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Heh wybulilem za Gargułę cale 3 mln zł i na poczatku spoko ladnie pieknie i tu odziwo po jakis 10 meczach zaczal mi marudzic ze chce odejsc do wiekrzego klubu bo w moim osagnal jush wszystko :| ogienn pomyslalem ale nic gralem dalej i mu sie odwidzialo :D
A co do pucharow ja mialem 2 sezony trudne zreszta opisalem mniejwiecej jak to wygladalo ;/ Ale teraz mam nadzieje ze awansuje z grupy chociaz do uefa, zreszta maly kroczek juz poczynilem zwyciezajac Basel na wyjezdzie :D:D

kyczy7 Przodownik pracy

04.08.2007 10:05    #66232     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
gram na update Sandro oczywiscie :) nie wiem na jakim Ty ... patrz ze Ci sie Gargułe udało kupic :) noooooo :D nieźle ... narazie gram bardzo odmłodzonym skłądem co jest kwestia paru żenujących porażek ale młodzi muszą sie ogrywac :D ... W tym sezonie moze zakwalifikuje sie do pucharów ale watpie czy przejde chociaz pierwsza runde poniewaz 1 sezon w Europie zawsze jest mega trudny :(

krooger1988 Młody aktywista

04.08.2007 08:10    #66233     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Moze zaluje troche kupna gottwalda bo gra bardzo nierowno raz 8 raz 10 ale zdarza mu sie bardzo czesto i 5 przewaznie tak co 2 czy tam 3 mecz ;/

jordan23 Partyzant

04.08.2007 08:05    #66234     Sufler - Porady do gry - Almeria
Wiec gram IIligowa Almeria, i mam problemy finasowe ;/ mam na minusie okolo 3mln euro, ale co martwi ta kwota sie nie zmienia o poczatku sezonu, organizowalem juz sparingi, sprzedalem kilki pilkarzy, budzet placowy tez jest okey. Co mam zrobic??i co sie stani jak tak dalej bedzie ??;/ mam 3 miejsce i niedlugo moge awansowac, ale z takimi problemami to nie wiem jak to bedzie;/

kyczy7 Przodownik pracy

03.08.2007 23:23    #66235     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
lehem idzie mi w miare w miare xD tzn. mam po 7 meczach jestem 2 w lidze ( za jagielonią która wygrywa narazie WSZYSTKO ! ) ... kupiłem sobie 13 new grajków ...

- Szymona Gasińskiego
- Grzegorza Fonfare
- Bena Staroste
- Marka Wasiluka
- Seweryna gancarczyka
- Dariusza Pietrasiaka
- Łukasza Nawotczyńskiego
- Łukasza Kepe
- Kamila Radulja
- Pawał Jurgielewicza
- Daniela Mąke
- Krzysztofa Filipka
- Diego Sante Ane

Żadnego transferu absolutnie nie żałuje ! Wszyscy kupieni spisuja sie świetnie ! :D
W PP przegrałem z Lechia Gdańsk od razu w II rundzie ale dlatego ze wystpiłem rezerwami poniewaz byłem po ciezkim meczu ligowym i nie chciałem nabawiac na ktz. pierwszoplanowych graczy :) ... Świetnie gra jakub Wilk ( 7 asyst w 4 meczach ) jak i Reangifo który bramki strzela jak na zawołanie ! :D

drymek Partyzant

03.08.2007 23:12    #66236     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ej a zdazyło wam sie kiedys ze mieliscie całkowita dominacje nad wszystkimi zespołami ?? np. Chelsea, Milan, Barca, Real lub moze Wisła i Legia ? udało wams ie skleic taki zespol zeby wszysko wygrac(ani jeden mecz przegrany) ? xD

jordan23 Partyzant

03.08.2007 23:02    #66237     Sufler - Porady do gry - kibice
sa zadowolenie, gram ofensywnie, sprobuje sciagnac jakiegos dobrego grajka moze to pomoze :) a jeszcze jedno pytanko jak sie pozbyc problemow finasowych??? organizuje sparnigi, sprzedlaem kilku pilkarzy co zrobic?? czy ktos wie ile kasy sie dosatnie za awans do primiera divison??

kyczy7 Przodownik pracy

03.08.2007 23:02    #66238     Sufler - Porady do gry - Transfer - Cena
Jeden z ziomków opisywał to na jedym z konkurencyjnych serwerów Fm-a na częsci :) i podawał co raz to new grajków ... wiec tak to juz jest w tym managerze i wyglada to okropnie ! ... oferujesz tyle ile naprawde jest wart a jego manager wymysla sobie ze chce za niego 5 razy wiecej ! ... w Fm-ie 2008 moze bedzie to poprawione ale teraz tak juz musi być :) tez tak mam ...

ps. kiedys ktos mówiłze tak dzieje sie na pirackich wersjach ale to nieprawda bo na oryginalnych Cd tez ! :)

msinter Młody aktywista

03.08.2007 22:55    #66239     Sufler - Porady do gry - kibice
Sorry za drugi post, ale może też graj piłkę ładną dla oka, ofensywną itp. :)

msinter Młody aktywista

03.08.2007 22:54    #66240     Sufler - Porady do gry - kibice
Może zakup jakiegoś efektownie grającego piłkarza. Np. Beckham przyszedł do USA i odrazu więcej kibiców przychodzi na mecz :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution