Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
ja tam gram na Flexionie i jest gitara :) nigdy nie zmieniam skina bo nie bawie sie w takie cos xD wazna jest gra a nie piknośc okna gry :P

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Jeszcze oprócz poprzednich pytań mam inne, jak grać w okienku, próbowałem dopisując -small_screen -windowed ale nie udało się :/

Fenix Partyzant

04.08.2007 17:12    #66213     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Hehe oczywiście że gram na nasze polskie zł :P No jest tak że gram na jednej grze trzema drużynami, no ale przecież to nie jest żadne oszustwo ... Prawie zawsze robię tak że gram przynajmniej dwoma drużynami na jednym sejwie ale zazwyczaj z różnych lig ... A Sportingiem to się tak szczęśliwie ułożyło że przejąłem ich jako beniaminka II ligi i awansowałem do I. Teraz wszystko na to wskazuje, że spadnę z hukiem do II .... Las Palmas też mi nie idzie tak różowo - znowu wyszedłem z grupy z Pucharu UEFA, lecz tym razem zostałem wyeliminowany przez Lens - znowu pechowo, 1:0 u siebie i na wyjeździe 1:3 ... Bełchatowem natomiast wszedłem do LM gdzie byłem z Milanem, CSKA Moskwa i Basel. Zająłem 3 miejsce a w Pucharze UEFA nie pozostawiła mi złudzeń Chievo Verona i odpadłem. Tytułu też raczej nie nadrobię awięc mam mały kryzys :/

Rokfor - w sumie to jeszcze nigdy nie grałem 3 ligą hiszpańską więc na pewno wkrótce spróbuję :) Ostatnio coś polubiłem tą ligę hiszpańską na tyle, że nie wgrałem w ogóle swojej ulubionej ligi niemieckiej :D I teraz gra jest szybsza ... A Salamanca to też ciekawa drużyna w sumie lubie drużyny o takich fajnych nazwach albo z fajnych rejonów - Salamanca, Tenerife, Las Palmas, Numancia :) Mój kumpel grał Numancią i w pierwszym sezonie awansował, miał w skłdazie m.in. Lopeza, Guardiolę i Tsiartasa (też go miałem w Las Palmas ale nie wymiatał, a wsławił się tym że w jednym sezonie "zdobył" trzy czerwon ekartki).

Kyczy - no w sumie są na to warunki :) Sam się nie spodziewałem że tak daleko zajdę i że tak szybko mi to pójdzie ... Polecam grać przedsezonowe sparingi (tylko u siebie) - dużo kasy to daje i kup sobie ALEXA FERNANDEZA z Toledo bodajże - wymiata! Za darmo możesz sobie też kogoś kupić i lukaj jak jakiś klub ma zarządy komisaryczne albo wywalają z klubu dobrych zawodników :) Ja w ten sposób pozyskałem wielu ciekawych graczy :)

Screeny z sejwami dam wieczorem bo mam kłopoty z comanderem :/

Fenix Partyzant

04.08.2007 16:56    #66214     Sufler - Porady do gry - Almeria
Mnie się wydaję że kasa na minusie nie jest kwestią płac w kontrakcie tylko po prostu wysokimi transferami .... Choć rzeczywiście jak piłkarze drużyny mają po płacy ok. 100.000 to trochę to przeszkadza bo nie można kupować piłkarzy :( Ja tak mam w Las Palmas i muszę paru sprzedać bo kosztowali cholerę a gówno grają, np. taki Joao Moutinho który bardzo często przechodzi u mnie w FM-ie do Barcy więc wyjątkowo się cieszyłem gdy za 70 mln zasilił mój Las Palmas. Niestety, gra bardzo chimerycznie i chyba ten jego pierwszy sezon będzie zarazem jego ostatnim w mojej ekipie.

Fenix Partyzant

Dzięki ale raczej nie zamierzam zmieniać lig bo robiłem to już wcześniej przed wydaniem patcha 7.0.2 i nie zamierzam teraz tego zmieniać bo chcę by było realistycznie.... a przecież lepiej jest zainstalować od nowa fm (nawet w innym katalogu, ja tak zrobiłem - no chyba że ktoś ma mało miejsca na dysku), wgrać patcha 7.0.1 i grać normalną (jak na temte czasy) ilością lig niż na 7.0.2 ligą bez kilku zespołów. Przecież w takiej polskiej to wówczas było ponad dwa razy tyle drużyn co teraz jest...

Senac Partyzant

Gratuluję!!! Super update i napewno włożyłeś w to ogrom roboty. Czekam z niecierpliwością na końcową wersję. Aha jeśli chcesz aby wszystkie ligi działały na patchu 7.0.2 musisz pozostawić niezminioną liczbe drużyn tzn. aby móc załadować ligę Niemiecką wystarczy cofnąć jeden zespół z Regionalliga north do niższej ligi. Pozdrawiam

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

04.08.2007 14:37    #66217     Sufler - Porady do gry - Trening atrybutów
Taki właśnie stosowałem gdy grałem Legią. Co miesiąc notowałem spadek w umiejętnościach gry np Włodarczyka na obronie ale jakoś specjalnie mnie to nie martwiło. Za to jego szybkość, drybling i inne atrybuty potrzebne mu do strzelania bramek rosły w całkiem sporym tempie.

04.08.2007 14:14    #66218     Sufler - Porady do gry - Transfer - Cena
IMHO ceny podawane w profilu danego piłkarza są tylko orientacyjne, jest to przypuszczalna wartość piłkarza. Ceny takie znajdziemy np. na transfermarket.de . Natomiast realna wartości zawodnika równa się jego wkładowi w grę zespołu. Jeśli trener uzna, że zawodnik jest mu bardzo potrzebny i nie sprowadzi innego zawodnika jego kalibru za jego cenę sugerowaną poda taką kwotę jaka go w pełni zadowoli. I to moim zdaniem działa w większości przypadków właściwie. Jeśli zawodnik nie gra lub nie mieści się w składzie potrafią oddać go za bezcen. Boli natomiast to co powiedział eaters. Można zrozumieć, że zawodnik może zażądać zbyt dużych zarobków, ale nie wierze, że nie znajdzie się nikt pośród tych wszystkich klubów, kto nie chciał by danego zawodnika. Przez to mam wielu zawodników całkiem niezłych, którzy wypełniają kontrakt do końca i nie grają.

04.08.2007 14:00    #66219     Sufler - Porady do gry - Trening atrybutów
@kyczy7
Trening podstawowy jest treningiem ogólnorozwojowym. Nie kładzie nacisku na żaden element, wszystko rozkłada się równomiernie. To samo dzieje się ze statystykami, rosną jednakowo, przez co mamy piękny efekt "zielonych strzałeczek". Jednak jest to stosunkowo niewielki wzrost. Lepsze efekty daje przypisanie treningu do danej pozycji, jednak elementy trenowane lżej (bądź w ogóle) będą spadać lub stać w miejscu. Natomiast duży przyrost następuje przy statystykach trenowanych ciężej (czyt. mocno lub bardzo mocno). Podsumowując lepiej przypisywać oddzielne treningi gdy prowadzimy drużyny o mniejszym potencjale, kiedy PA naszych zawodników nie jest za wysokie. Tym sposobem wytrenujemy tylko umiejętności, które będą potrzebne danemu zawodnikowi. Natomiast gdy gramy drużynami z czołówki lig europejskich z zawodnikami o wysokim potencjale, wystarcza trening ogólnorozwojowy.^^

kyczy7 Przodownik pracy

ALUMINIUM KONIN

TV - atualnie brak :) jak grali w II lidze pokazywało ich TVP3
Radia - Radio Flash
Strony internetowe - http://www.aluminium.lm.pl/index.php
Gezety - Przegląd Koniśki i jeszcze nieraz Gazeta Słupecka :)

Co do filli itp. jeszcze napisze :) jak znajde xD

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution