Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.08.2007 22:33    #66201     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
dobrze sie gra Ci powiem a wszyscy wiedza ze ja wymagania mam duuże ! spróbuj a sam zobaczysz :P Narazie mówie tu oczywiscie o POL lidze :) bo prawda nią gram xD

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

acha moze,nie wiem,ale wydawało mi sie ze u mojego kolegi ( gra Koroną,edytorem wgrał do niej Ronaldinha,Puyola iMessiego xDxD niezl jest...) to jak wgrał 7.0.2 to mu nie wyszukiwał,ale może się mylę....sorry za wprowadzenie w błąd ;)

myky92 Partyzant

04.08.2007 21:54    #66203     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
Ja wlasnie sicagam Tego sandro.ciekawe jak sie na nim bedzie grac :) dziwne Rambo do teraz jeszcze nie podal linku do swojego najnowwszego udpatde`a :))

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

04.08.2007 21:13    #66204     Sufler - Porady do gry - kibice
Najlepszym sposobem na wzrost frekwencji, jest osiąganie dobrych wyników i awans do najwyższej klasy rozgrywkowej. Ja gram Alicante C F. Mam stadion o pojemności 29500. W trzeciel lidze przychodziło po 1000 osób na mecz. Teraz gram w La Liga i na mecze przychodzi po 25 tys.

Quaresmafan Partyzant

04.08.2007 20:43    #66205     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
sefko daj screena ze składem < też grałem Nott ale mi się sejw popsuł :/>
możesz dać gg to pogadamy xD

Seweryn Młody aktywista

04.08.2007 20:08    #66206     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
apropo Omara, miałem go w wiśle(bo nimi teraz cały czas gram) był chyba 2 lub 3 razy w 11 Marzeń Ligi Mistrzów i zainteresował się nim Liverpool, na początku odrzucałem wszystko co się dało:PP no ale poźniej prezez zgdził sie na transfer i przeszedł za 15 mln euro na Anfield;/

Fenix Partyzant

04.08.2007 20:06    #66207     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
No ja rozumiem że to tak dziwnie brzmi no ale przecież się mówi np. za ile kupiłeś? - za darmo itd ale niech Wam będzie

Hehe Omara Andrade mam w Bełchatowie i koleś wymiata najlepszy strzelec drużyny teraz kupiłem jeszcze Dawida Janczyka na pomocy mam dobrych Selera i Gonzaleza a w obronie niezwykle utalentowanego Karola Olszewskiego z Lecha i Enakarhire. Szkoda że Nowotny odszedł ale i tak mało grał :D

Mensah jak się ten gracz WABI hehe

kodzio Partyzant

04.08.2007 19:51    #66208     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout 2007
Mam problem ze wczytaniem mojej gry w tym programie. Nie wiem jak to zrobić? Proszę o pomoc!!! Z góry dziekuję;)

wrzask1992 Młody aktywista

3x ma rację bo w to grałem ale jest trudny w obsłudze i szkoda siana. Nie umywa się do pecetowej wersji. Stanowczo odradzam jego zakup. pokusze sie o porównanie- tę grę można porównać do simsów na konsolę bez myszki nie dasz rady.

wrzask1992 Młody aktywista

04.08.2007 19:10    #66210     Sufler - Porady do gry - Almeria
najważniejsze to oczywiście zmniejszyć kontrakty zawodnikom zacznij od tych którzy grają w drużynie rezerw, oraz tych z największymi płacami i premiami. Postaraj się znależć jakiśklub partnerski np Manchester United oni płacą niby mało ale w taki klubie jest olbrzymi zastrzyk pieniężny. Rozgrywaj sparingi też się opłaca. jeśli nie możesz sprzedać zawodnika od razu to proponuj go innym klubą .Jak już ci się uda to najlepiej pozwól na rozłożenie na 12 miesięczne raty, dla biednych tak jest lepiej. Myślę, że gdy awansujesz do wyższej ligi to twoje problemy mogą się same rozwiązać dlatego nie przejmuj się awansem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.