Jeśli chodzi o skład to fakt, że jest niezły. Właśnie dlatego w przeciwieństwie do rokfora lubie grać w Anglii. Bardzo dużo kasy zarabia się na transmisjach i za miejsca w lidze. No i ci kibice. W 3 lidze przychodziło mi na stadion 20 tys, a teraz mam stadion na 45 tys i ciągle go rozbudowywuje. A co do budowy składu. To na początku kozystałem ze swoich doświadczeń z poprzednich gier (Neuchatel Xamax i Śląsk Wrocław). Dlatego obok Anglików pojawiłi się w moim składzie tacy gracze: Sztylka, Janukiewicz, Doudin (jeden z moich ulubieńców), Bertolina, Marazzi, Gaiger, Nuzzolo, Sabic. To w zupełności wystarczyło na awans z 1 miejsca 3 lidze, a po wzmocnieniu składu Salihim (dopiero po roku dostał pozwolenie na prace) na zajęcie 5 miejsca w 2 lidze i awans po barażach.
1 sezon w Premiership to porażka. Dopiero w ostatniej kolejce obroniłem się przed spadkiem. Jednak sam udział w Premiership i spora liczba kibiców pozwoliła mi na zakupy lepszych graczy. I tak jakoś poszło dalej. Co sezon lepsze miejsce (10, 4 i 5-słabsze bo skupiłem się na walce o LM). Teraz jestem wiceliderem.
A to info o moim klubie:
1 sezon w Premiership to porażka. Dopiero w ostatniej kolejce obroniłem się przed spadkiem. Jednak sam udział w Premiership i spora liczba kibiców pozwoliła mi na zakupy lepszych graczy. I tak jakoś poszło dalej. Co sezon lepsze miejsce (10, 4 i 5-słabsze bo skupiłem się na walce o LM). Teraz jestem wiceliderem.
A to info o moim klubie:

ale i tak na razie sie fajnie gra mimo iz brazylijczycy cz argentynczycy nie reflektuja za bardzo tego kierunku

Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty