Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

sefko1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.08.2007 12:17    #66191     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Jeśli chodzi o skład to fakt, że jest niezły. Właśnie dlatego w przeciwieństwie do rokfora lubie grać w Anglii. Bardzo dużo kasy zarabia się na transmisjach i za miejsca w lidze. No i ci kibice. W 3 lidze przychodziło mi na stadion 20 tys, a teraz mam stadion na 45 tys i ciągle go rozbudowywuje. A co do budowy składu. To na początku kozystałem ze swoich doświadczeń z poprzednich gier (Neuchatel Xamax i Śląsk Wrocław). Dlatego obok Anglików pojawiłi się w moim składzie tacy gracze: Sztylka, Janukiewicz, Doudin (jeden z moich ulubieńców), Bertolina, Marazzi, Gaiger, Nuzzolo, Sabic. To w zupełności wystarczyło na awans z 1 miejsca 3 lidze, a po wzmocnieniu składu Salihim (dopiero po roku dostał pozwolenie na prace) na zajęcie 5 miejsca w 2 lidze i awans po barażach.
1 sezon w Premiership to porażka. Dopiero w ostatniej kolejce obroniłem się przed spadkiem. Jednak sam udział w Premiership i spora liczba kibiców pozwoliła mi na zakupy lepszych graczy. I tak jakoś poszło dalej. Co sezon lepsze miejsce (10, 4 i 5-słabsze bo skupiłem się na walce o LM). Teraz jestem wiceliderem.
A to info o moim klubie:

rokfor Partyzant

05.08.2007 11:15    #66192     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
No..no.. w Nott ciekawy sklad:D:D pewnie bykby jescze lepszy gdyby nie pozwolenia na prace:D:D Dlatego ja nie lubie grac angielska liga i wole wybrav jakas bez ograniczen albo z mala iloscia ograniczen co do liczby obcokrajowców:D:D

Obecnie gram ... pamietacie taki klub jak Ferencvaros??... O tak wlasnie sezon temu zdegradowany do 2. ligi wegierskiej za dlugi , oszustwa itp:D:D wlasnie staram sie odbudowac potego tego utytuowanego klubu ... na razie awans z drugiej ligi choc nie powiem ze bez problemow;) ale i tak na razie sie fajnie gra mimo iz brazylijczycy cz argentynczycy nie reflektuja za bardzo tego kierunku:D:D mam nadzieje ze bedzie mi szlo coraz lepiej ...jak na razie 4 miejsce w ekstraklasie Wegier:D:D

Pozdro

wrzask1992 Młody aktywista

05.08.2007 09:19    #66193     Sufler - Porady do gry - Dużo i Szybko
żadne tego typu dodatki nie istnieją ale spróbuj w czasie gry wcisnąć ctrl alt delete, potem wejdź w procesy wyszukaj fm.exe kliknij na to prawym p.m. i ustaw priorytet na wysoki to działa. oraz korzystaj z programów kasujących stare statyski

msinter Młody aktywista

05.08.2007 00:56    #66194     Sufler - Porady do gry - olimpiada
Sorry za drugiego posta, ale:
Tak jest naprawdę, a czy FMie tak jest to nie wiem, mam nadzieję, że tak, bo wkońcu gra powinna być odwzorowona na realności :P

msinter Młody aktywista

05.08.2007 00:51    #66195     Sufler - Porady do gry - olimpiada
Są Mistrzostwa Europy U-21:
Są dwie grupy po 4 zespoły.
Pierwsze dwie drużyny z każdej grupy awansują do półfinałów ME U-21 + udział na olimpiadzie.
Drużyny z 3. miejsc grają ze sobą baraż, zwycięzca jest 5. drużyną jadącą na olimpiadę.
Warto zaznaczyć, że na olimpiadę jadą drużyny, które odniosły taki właśnie sukces na ostatnich mistrzostwach Europy U-21. Bo sam dokładnie nie wiem, co ile lat są ME U-21.. :)
Mam nadzieję, że napisałem jasno. ;)

Yodassss Młody aktywista

05.08.2007 00:15    #66196     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Pierwsze sukcesy w FM 2007 ... AC Melfi doprowadzone z Serie C2 do Serie A (w Serie A pierwszy sezon na 10 miejscu, drugi na 4). Potem save się kopnął, ale screeny mam zachowane, więc jakby ktoś coś chciał, to mówić (składów nie mam, ale mam transfery np).

Kolejny wielki sukces - piorunująca kariera w Worksop Town. Z Conference North awansowałem co sezon i doszedłem do Premiership (nawet Championship pewnie wygrałem, a liczyłem na utrzymanie). Nadal gram, więc screeny mogą robić na bierząco. Mimo to, mam wiele, od początku kariery wiele momentów upamiętniałem ;] Jeśli ktoś nie wierzy, proszę mówić, pokażę dokumentacje sezon po sezonie o zwycięstwie, awansie oraz tabelę ;]

Senac Partyzant

05.08.2007 00:12    #66197     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Heh Pato. Też go mam w moim Nantes, koleś poprostu wymita, obecnie mam sezon 2010/2011 a on jest już wyceniany na ok 200 mln zł. W poprzednim sezoie wygrałem Ligę Mistrzów a teraz Puchar Interkontynentalny, w którym w półfinale pokonałem jakiś zespół z Australii 25:0 . Jak ktoś chce mogę pokazać skład, a w nim m.in Diego, Naldo (obaj z Werderu) Ciprian Marica, Zabaleta, Guardado, Adu, Riisse i trochę młodzieży..

zolwinho_17 Partyzant

Kenny59 wiesz co podoba mi się ten skin i będę teraz na nim grał w mojego fmka !! :P

PS. Karpin ten sposób na pod miane czcionki to już dawno znałem i go używam jak coś jest nie tak :D :P !!

sefko1 Przodownik pracy

04.08.2007 23:24    #66199     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Na życzenie skład Nottm z sezonu 2012/2013
Jak widzicie podobnie jak Bartosh! mam słabość do graczy z Brazylii. Ostatni nabytek przed tym sezonem to Pato (4 mln od razu i 38 mln na 24 miesiące z International Porto Alegre). Moim ulubionym graczem jest jednak Siwahla (RPA z belgiskim paszportem 3 lata wypozyczany do filli). Poza tym jak widać mam słabośc do talentów z cmrev. Adu, Sturgis, Vukcevic, Dalla Valle, Millan to gracze, których staram się zawsze sprowadzić do prowadzonych przeze mnie klubów (Cardenas i Mokoena nie dostali pozwolenia na prace). Natomiast moim największym odkryciem z tej gry jest Garay. Znany piłkarz, ale mam go pierwszy raz. Atutem jest hiszpańskie obywatelstwo i super gra głową. W sezonie 2011/2012 strzelił 22 bramki (sic!).
No i polecam bramkarza Scribe (francuz). Kupiłem go za ~100 tys euro, a co mecz do "8".
Niestety mój skład ma jedną wadę. Trudno znaleźć 8 graczy wychowanych w Anglii i mam problem przy rejestracji graczy do LM. Dobrze, że Dalla Valle jest traktowany jako mój wychowanek i mam paru ciekawych młodzików w rezerwach, więc w kolejnych latach powinno być lepiej. Pozdrawiam.

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
04.08.2007 23:06    #66200     Sufler - Porady do gry - olimpiada
O grze na olimpiadzie decydują mistrzostwa Europy.4 pierwsze drużyny grają +Anglia ze względu na to że na Olimpiadzie występuje jako Wielka Brytania.Nie rozumiem tego ale ok
lucasinho.blox.pl

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.