Mój skład. Gram FC Nantes. W pierwszym sezonie awans go Ligue 1, a potem trzy tytuły nistrzowskie z rzędu, po drodze dwa puchary kraju, LM i puchar Interkontynentalny.
nie wiem jak wam ale ja daje 8/10
( nawet oficjalny update nie dostanie u mnie 10
ale 9 wiec to jest mega super ocena jak na ten update !
)
Oczywiście nie ma wśród nich Włochów, Anglików czy Francuzów, są za to całe zaciągi Czechów, Ukraińców i graczy z Bałkanów!
a jak sie wł. ( z Europ szczegolnie ) to bedzie niezła jazda na rynku ! xD Moze po praru sezonach ( 3,4 ) zaczna gustowac w zagranicznych grajkach
kto Ci to wie
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
753 online, w tym 0 zalogowanych, 753 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty