Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
1.no właśnie....ja miałem przypadek gracza,Krzysztofa Bąka.Ściągnąłem go do mojego Lecha,i mimo że często wchodził z lawki zawze na tym swoim prawym skrzdle grał dobrzea miał PA 110 a CA 100,lecz dośrodkowania na 20,technikę i drybling na 14,15....to zależy od Ciebie.I tak jak powiedział eaters-jeśli gracz ma duże PA to komputer go na pewno kupi,a umnie Bąk teraz (2012 rok) gra w Cracovii...

Fenix Partyzant

05.08.2007 18:39    #66172     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Cholerka Sefko ja nie wiem jak ty możesz osiągać takie sukcesy sam jestem pod wrażeniem choć też sam nie wiem jak udało m isię wprowadzić do I ligi Las Palmas, Sporting Gijón a VFC Plauen z III go I. Ternaną to ja nie wiem jak ty to zrobiłeś ja zawsze jak gram II-ligowymi włoskimi to mi słabo idzie, kogo kupiłeś do Ternany w pierwszym sezonie i potem w II lidze?

boro92921 Przodownik pracy

05.08.2007 18:39    #66173     Sufler - Porady do gry - transfery rywali
ja mam 2013 i nie mam zadnego dodatkowego panstwa i nikogo z zagranicy nie kupili oprocz Polaków ale dzieki wlacze dodatkowe panstwa

master_of_potato... Partyzant

Kieruj się umiejętnościami. Nie patrz na CA. Czy gdybyś nie miał FMGenie i nie wiedział, że Kowalski (który ma niższe statsy od Nowaka) ma wyższe CA od niego, to na kogo byś stawiał? CA ma wpływ na umiejętności, ale czasami gracz o niższym CA ma lepsze statsy od kogoś o wyższym CA, więc stawiaj na tego pierwszego.

sefko1 Przodownik pracy

05.08.2007 17:57    #66175     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A co to za różnica, kto kim gra. Ja sam zwykle gram jakąś karierę Juventusem lub Arsenalem (moje ulubione kluby). Nawet mam sejwa z FM07 Juve po 3 sezonach. Fajnie sie gra, choć trzeba przyznać, że po pewnym czasie taka gra się nudzi. Kiedy juz możesz sobie pozwolić na praktycznie każdego gracza na świecie i nie masz czego poprawiać w składzie. Kiedy kolejne 5 sezonów to tylko walka z samym sobą, bo teoretycznie przeciwnicy nie mają z Tobą szans. DLatego lubie i polecam gre klubami z 2 i 3 lig. Teoretycznie są to słabsze kluby, ale mają już swój potencjał i po paru seoznach można walczyć nimi o najwyższe trefea na świecie. Ja grałem tak Ternaną (3 liga włoska), Neuchatel Xamax (2 liga szwajacarska) i Śląskiem Wrocław (2 liga polska). A teraz Nottm (3 liga angielska). Następnie w kolejce czeka coś z ligi hiszpanskiej.

Fenix Partyzant

Ehh a ja go sprzedałem do Realu :( Choć w sumie nie mogłem nic poradzić bo skubaniec miał klauzulę ... Ale ogólnie grał tak sobie.

A mam jeszcze pytanie - czy jak ktoś ma bardzo dobre atrybuty a słabe ability to warto na niego stawiać??

rokfor Partyzant

1. Jeżeli chodzi o to, to mi sie wydaje ze powinienes patrzec na current ability przeciez nie myslisz o meczu dajmy na to za 3 lata tylko o meczu za 3dni... Jeżeli zawodnik o PA=122 ma dobre ststsy to jest to juz nawet dobry grajek... a scout nie zawsze mowi prawde jak sie pilkarze beda kształtowali...
Ja sie spotkalem z sytuacja ze Carlos Elias byl o wiele lepszy niz przewidywal Scout

2. keine Ahnung:):)

Fenix Partyzant

W FM gram już bardzo długo, długo, a i tak nie znam i nie wiem paru podstawowych czynników które wpływają na to że piłkarz jest dobry. Mam bowiem problemy, kogo wystawiać do swojego składu i czym się właściwie kierować.

1. No więc - od dawna kieruje się własną filozofią, że zawodnik o potencjale 122 (przy użyciu scouta FM-oweo, którego dość rzadko, ale czasami używam, tak z ciekawości - bynajmniej nie do wyszukiwania graczy) nie ma żadnych perspektyw i że na pewno i NA PEwno lepszy jest zawodnik o wyższym potencjale. Ale czy to jest prawda? I czym tu się właśnie sugerować wystawiając takiego piłkarza - jego atrybutami, czy potential ability lub raczej current ability - tzn. obecną siłą piłkarza?? Czy takiego zawodnika o słabym potencjale można jeszcze dobrze wytrenować by był przydatniejszy niż ktoś o wyższych umiejętnościach? Bardzo proszę o pomoc.

2. Czy ma ktoś link do jakiegoś "poradnika taktycznego" tzn. jak dopasowywać taktykę pod swój skład? Nie chodzi mi tutaj o ten artykuł co jest na stronie co tam jest wspominane coś o Ulatowskim itd. bo to mało pomaga ale o coś innego ... Powiem szczerze - niby mam dobrą ekipę, ale nie wszystko się w niej klei!

rokfor Partyzant

05.08.2007 17:06    #66179     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Hehe... ciekawa kłotnia sie wywiazala... Ja osobiscie jestem za gra slabszymi i biedniejszymi klubami... jezeli juz to bogatyszymi ze slabszych lig a wiecie dlaczego...?? bo jak gra sie bogatym klubikiem to sie cierpi na nadmiar bogactwa i w ciagu 2 sezonow ma sie multum zawodnikow bardzo dobrych... To moze byc fajne ale na krotka mete:D:D

PS: Senac moglbys mi powiedziec co to za skin?? bardzo mi przypadl do gustu...:):) i jak moglbys to podaj link do sciagniecie...
Wielki dzieki z gory i pozdro

Ide popykac Ferencvarosem... moze do pucharow awansuje:D:D

kyczy7 Przodownik pracy

05.08.2007 16:14    #66180     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
eee tam niech sie chawla kariera Realu madrid, The Blues i Barcy ale tu nie ma przyjemności gry ! :) zagrajcie sobie własnie nott , nantes i zobaczcie jak sie fajnie osiaga sukcesy takimi klubami ! :) to jest świetne ! a to ze realem Chelsea itp. wygrasz LM, bedziesz miał budżet 1 mld zł ( kumpel tak miał ), kupisz Ronaldinho, Cr R, torresa i podobne gwiazdy to nie niespodzianka ale oczywistośc !!! :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution