Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

wrzask1992 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.08.2007 15:17    #66161     Sufler - Porady do gry - Bug??
Z takimi bugami to można wartą ligę mistrzów wygrać. Masz szczęście i nie powinieneś się tym martwić. Czasami się tak zdarza. U mnie kiedyś zająłem w polskiej lidze 5 miejsce a w losowaniu fair play wylosowano polskę i polskę . Miałem szczęscie. U ciebie jest podobnie ciesz się.

krooger1988 Młody aktywista

06.08.2007 14:31    #66162     Sufler - Porady do gry - Bug??
Gram sobie Warta Poznan i postanowilem zatrudnic trenera bramkarzy. W tym celu umiescilem ogloszenie i po pewnym czasie zglosil sie jeden kandydat. Nie majac wyboru postanowilem zlozyc mu oferte kontraktu i tu oto moje zdziwienie,a mianowicvie osobnik ten zyczy sobie pensje miesieczna w wysokosci uwaga 0 zł ;| o co tu chodzi?? czy to jakis bug, czy zdazalo wam sie kiedys miec taka sytuacje??

mareczek Młody aktywista

06.08.2007 13:22    #66163     Sufler - Porady do gry - kraje rozwiniete
moglby mi ktos wymienic wszystkie kraje rozwiniete z europy bo niewiem kim sobie zagrac a chce zeby przychodzili do mnie jacys dobzi gracze ale nie tacy znani jak petrov i inni.
chodzi mi o takie srednie kraje np:belgia

Wudex Partyzant

06.08.2007 12:34    #66164     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
No ja jak narazie rangersami wygrałem wszystkie te śmieszne szkockie puchary i mistrzostwo.Mistrza zdobyłem jeszcze z Schalke którego nie lubię:P.Teraz gram potęgą o nazwie Welling United w angielskiej conference połódnie.

Carrot Młody aktywista

heh... watpie zeby takie bylo :|
teraz ludzie graja w fm07, zaraz bedzie 08, wiec chyba nikt juz nie robi update'ow do CM 03/04
przykro mi :P

rokfor Partyzant

05.08.2007 22:21    #66166     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Dzieki Sanec za linka:):)

A ja wlasnie sezon skonczylem ... Ferencvaros mistrzem... chociaz trudno bylo... nawet bardzo trudno walka z 2. zespolem do ostatniego meczu.. tyle ze w pucharze final 4-3 przegralem:(:( ale coz mistrzostwo jako beniaminek to tez sukces prawda:D:D

sefko1 Przodownik pracy

Całkowicie zgadzam sie z gilinho. Best Rating to jedna z najważniejszych cech, określających piłkarza. Pokazuje ona w jakim stopniu gracz jest dopasowany do pozycji, którą ma zajmować. Minimum dla dobrego gracza do 70%, a 72-73% to juz marzenie.
Poza tym kupując graczy trzeba zwracć nie tylko uwagę na typowe cechy dla danej pozycji, ale również na cechy drugorzedne, które sprawiają, czy gracz jest dobry, czy wybitny. I tak dla obrońców obok krycia czy ustawiania sie bardzo ważna jest koncentracja. Dla napastników obok wykańczania akcji istotne jest mieć wysoki współczynik "opanowania".
No i trening. Można mieć dobrego gracza, ale trzeba umiejetnie rozwijąc u niego te atrybuty, które będą mu niezbędne na konkretnej pozycji.
I na koniec. Gracz musi grać, aby stawać sie lepszym. Sam trening w FM07 nie zrobi z gracza killera. Tak więc jeden słabszy nie może przekreślać gracza. Czasami gracz potrzebuje tygodni, aby wejśc w gre. U mnie w Nottm Siwahla w 1 sezonie miał średnia 6,57. Prawie go sprzedałem. A w drugim sezonie już 7,24 i 8 asyst. A teraz nie wyobrażam Sobie prawej pomocy bez niego. Troche to trwało, ale stał sie graczem światowej klasy.

sefko1 Przodownik pracy

05.08.2007 20:51    #66168     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A w Szwajcarii gra się świetnie z kilku powodów:
1) Wszyscy gracze z Europy są traktowani jako gracze z EU (nawet Białorusini)
2) Liga Szwajcarska ma dobra reputacje i jest krajem rozwinietym.
3) W sumie jest tam tylko jeden silny klub Basel, więc można powalczyć.
4) Mozna mieć 10 graczy spoza Europy (grać może w meczu 5)
Polecam i Pozdrawiam.

sefko1 Przodownik pracy

05.08.2007 20:47    #66169     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Niestety nie mam juz sejwa z Ternana, ale z tego co pamietam kupowałem moich ulubionych graczy. Standartowo grając klubami w których są restrykcje dotyczace zawodników spoza UE, daje "wszystkich graczy" z Polski, Węgier, Czech, Szwajcarii, Finalandii i Szwecji. Tam talenty w stylu: Doudin, Bertolina, Turunnen, Mravec, Sabic, Gaiger, Sztylka, Hirsz (któl strzelców SerieC1), Majewski, Napierała, Dalla Valle czy Strugarek przychodzą nawet do 3 ligi.
W drugim sezonie kupiłem Salihiego, który został królem strzelców serieB oraz w 1 sezonie w SerieA z 25 bramkami powtórzył ten wyczyn. Miałem też Adu (z wolnego transferu po 3 sezonie), Afanasieva (sprowadziłem go z Włoch, więc nie obciążał limitu obcokrajowców) i Cardenasa oraz świetnego skrzydłowego z Włoch - Salvatore Aurelio. Pamietam jeszcze Dzsuzsaka, Aaritalo i na bramce świetnego Costila z Francji (w 2 sezonie). Byli jeszcze Obertan, Monnet, Degree, Teaudors (jakoś miałem słabość do Francuzów).
Acha i najważniejsze. Od początku w Ternanie miałem L.Jimeneza i Kharije z Maroka (ten drugi sprzedany za 3.5 mln euro, więc było sporo kasy na wzmocnienia).

Znalazłem stary sejw z Neuchatel Xamax. Oto skład, który pokonał Juve i zremisował z Barcelona w LM :)

Fenix Partyzant

Dzięki za porady postaram się właśnie głównie patrzeć na atrybuty ... A Krzysztofa Bąka miał mój kolega Forsa w Pogoni w FM 2005 i muszę przyznać że stworzył z niej potęgę ... Bąk walnął kiedyś taką piękną bramkę z 40 metrów gdzieś tak - obaj się nią zachwycaliśmy :) Wtedy nie mogłem się nadziwić jak do Pogoni udało mu się kupić Naldo (wtedy grał jeszcze w Brazylii), a wymiatali u niego głównie Dariusz Zawadzki, Damian Gorawski, właśnie Bąk ... Kurde więcej nie pamiętam a sporo ich miał :) W każdym razie zdobył chyba 4 mistrzostwa i 3 puchary Polski podczas gdy ja (graliśmy we dwójkę) nic mi się nie udawało poza awansem Jagiellonią do I ligi (wygrałem nawet 9:0 z Zagłębiem, wymiatał niejaki Senad Tiganj którego Forsa mi odsprzedał :D)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution