Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

michas-89 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.08.2007 20:15    #66131     Sufler - Porady do gry - Prędkość meczu
polecam wszystkim program Game Speed Adjuster który przyspiesza prędkosc gry nawet o 33 razy. Można go ściągnąc z strony www.fmunderground.com dział: Downloads. Naprawdę gorąco polecam :-)

Fenix Partyzant

07.08.2007 20:10    #66132     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Postanowiłem sobie dzisiaj zagrać nowymi drużynami i ligami - Heraclesem Almelo i outsiderem 3 ligi - FC Sant Andreu. Po Heraclesie obiecywałem sobie wiele, tymczasem idzie mi katastrofalnie - 5 meczów, 5 porażek. Sant Andreu - odwrotnie, 5 meczów i 5 zwycięstw i jestem liderem wspólnie z CF Orihuela! Wymiata mój ulubieniec z Toledo - Alex Fernandez, a jako rezerwowych mam też Polaków - bramkarza Tomalę i pomocnika Kacprzaka. Gwiazdą jest Arnel, napastnik, który w 5 meczach trafiał 6-krotnie. Bardzo szybki, pewnie wykańczający akcję. Bryluje też Godino oraz były zawodnik samej Barcelony - Sergio Santamaria. Jest jeszcze zaledwie 16-letni lewy obrońca wypożyczony z Villarrealui - Chavez.

benficafan Partyzant

07.08.2007 20:07    #66133     Sufler - Porady do gry - CA a atrybuty
Dręczy mnie pewna sprawa. Mianowicie który z zawodników będzie lepszy na danej pozycji w tym wypadku załóżmy że skrzydłowego:
Zawodnik X CA 150 drybling 14 dośrodkowania 12
czy zawodnik Y: CA 120 drybling 20 dośrodkowania 19
Chodzi mi o to czy zawodnik z wyższym CA ale niższymi atrybutami ważnymi dla zawodnika grającego na danej pozycji będzie lepszy od zawodnika z niższym CA ale lepszymi atrybutami? Mam nadzieję że zostanę zrozumiany :) Z góry dzięki za odpowiedź

kyczy7 Przodownik pracy

07.08.2007 19:54    #66134     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
eeeee no " nie pogodosz " xD ... składzik kozacki ! skucesy są ! lol ... to sie nazywa wprowadzanie klubu na wyżyny a nie gra realem madryt ! :P

Quaresmafan Partyzant

07.08.2007 19:47    #66135     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a ja gram 2 sezon klubem Koblenz
Póki co moje osiągnięcia to 3 miejsce w 2 bundeslidze i zdobyie pucharu niemiec
poniżej załączam screeny
: składu
historii
meczu z HBSC
i 2 ciekawych zawodników (polecam każdemu )

http://www.fotos(...)2a7.html

http://www.fotos(...)359.html

http://www.fotos(...)75f.html

http://www.fotos(...)7be.html

http://www.fotos(...)0c4.html

jeśli chcecie jeszcze jakieś screeny piszcie

kyczy7 Przodownik pracy

07.08.2007 19:23    #66136     Sufler - Porady do gry - FM 2006 - nie mogę włączyć
Ale wy macie uczulenie na słowo " pirat " ! Podjarani na to jestescie ? z czego pablo wnioskujesz ze to jest porat !? no z czego ? ze sie cos z grą dzieje !? dzieje sie zapewne dlatego ze gra prowadzona jest na laptopie i cos sie pokreciło ... moze wlasnie sterwniki potrzebne jakies ?

pilkarzyk Partyzant

07.08.2007 18:46    #66137     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Wiem sefko, ale ja się wolę w takie podmianki nie bawić. Gram Brendford z League Two (w praktyce jest to 4 liga). Później napisze, jak mi idzie, bo na razie tylko sparingi...ale ze znanych sobie zawodników sprowadziłem Cichonia i Tytonia, a także wypożyczyłem z ManUtd Richie'go Jonesa...

sefko1 Przodownik pracy

07.08.2007 17:38    #66138     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
@piłkarzyk
Czemu nie możesz. FC jest dostępny w bazie danych. Ma nawet swóje logosy. Wystarczy podmienić ten klub z innym z Conferance i grasz.

toper8 Partyzant

07.08.2007 16:08    #66139     Sufler - Porady do gry - FM 2006 - nie mogę włączyć
Mam taki problem. Wczoraj zainstalowałem na laptopie FM 06. Wszystko chodziło bardzo dobrze. Dzisiaj udało mi się włączyć FM 06 dwa razy. Za tym drugim razem musiałem resetować kompa i dopiero zadziałał. Niedawno chciałem ponownie włączyć FMa, ale nic nie zadziałało, po prostu w ogóle się nie włączał. Próbowałem resetować komputer, odinstalowałem i zainstalowałem jeszcze raz FMa, ale to też nie pomogło. Proszę pomóżcie mi, bo zacząłem grać Odrą i mi bardzo dobrze szło. Nie chciałbym, żeby mi to przepadło.

kyczy7 Przodownik pracy

07.08.2007 15:29    #66140     Sufler - Porady do gry - Błąd
eeeee tam ... głupoty gadacie ... na piratach i oryginalnych wersjach gry błedy tworza sie jednakowo poniewaz to juz jest zakodowane " w środku " ... no moze oprócz błedu : włóż płytę Cd do woluminu xD lol ... A wiec akurat tu nie ma znaczenia czy ma piracka wersje czy posiada oryginalna gre ( oczywiscie znaczenia wyskakiwania błedu a nie posiadania samej gry ! ) ... I co tu poradzić ? hmmm .... usuń skiny i graj na flexionie on jest najlepszy ! xD Bo zapewne chodzi tu o bąd skinów z tego co sie orientuje z wyższych wypowiedzi :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.