Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

MeTHoD Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.08.2007 17:10    #66081     Sufler - Porady do gry - Trening TUG'a.
Do jesion06: Z "starej" Aston został mi tylko Gareth Barry (jest zajebisty), Ashley Young i Petrov. Obecnie gram: BR - Ochoa, OP - Rafinha, OL - Barry, OŚ - Steven Taylor, OŚ - Naldo (Gonzalo Rodriguez), PP - Young, PL - Guardado, DPŚ - Petrov, OPŚ - Lucas (Gremio), NŚ - Foti, NŚ - Bent

Poza tym mam jeszcze sporo dobrych graczy:
http:(...)ksc1.png
http:(...)hack.us/

ymaginary Partyzant

08.08.2007 17:06    #66082     Sufler - Porady do gry - skrzydlowy czy rozgrywajacy?
gram juve i udalo mi sie uzbierac troche kasy an cristiano ronaldo i go sciagnalem. wzialem tez z wolnego transferu van der vaarta.
oboje sa swietni [pokusilem sie i sprawdzilem w scoucie ronaldo 193/193 van der vaart 175/185] i chcialbym ich optymalnie wykorzystac. i stad moje pytanie czy jest sens grac szeroko skrzydlami aby ronaldo sie wyszalal i jednoczescie ustawic gre na rozgrywajacego, ktory bedzie gral w srodku pola ?

Fenix Partyzant

08.08.2007 16:57    #66083     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ok to zobaczysz ja dam wieczorem screeny teraz nie bo gram inną karierą ale proszę bardzo dam ci Las Palmas screeny to może nauczysz się jak grać bez oszustw. A tak poza tym to ja nie miałem żadnych wielkich gwiazd, nie licząc Crespo, Moutinho czy Guardado których kupiłem za kasę którą uczciwie zarobiłem (Crespo za darmo)

Co ty chcesz od mojej kariery przecież ja sukcesów nawet nie mam żadnych

pilkarzyk Partyzant

08.08.2007 16:50    #66084     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Quaresmafan to cienki gracz, nie wychodzi mu nic normalnie, to robi przekręty...i nie gadaj mi tu o końcach kontraktów, itd., bo nie uwierzę, że cały skład kupiłeś dziwnie "okazyjnie"! Myślę, że nie warto z nim już dyskutować, bo on i tak screenów nie pokaże - wtedy prawda wyszłaby na jaw!

kyczy7 Przodownik pracy

fenix zrezygnowałes ;> ? Jak sie ktos za cos bierze to idzie do końca i robi to dobrze wiec zrób to porzadnie żeby banda krzykaczów Ci nie opluwała :) ... Osobiścnie nie bede na nim grał bo gram w XXI w ale niektórzy pewnie chetnie by sobie zapykali wiec jak sie podjąłes to dkończ swoje dzieło xD

kyczy7 Przodownik pracy

08.08.2007 16:26    #66086     Sufler - Porady do gry - atrybuty dal pomocników
DeadFear gra bez piłki - uwalnianie sie spod opieki odbrońców ! juz rozumeisz po co ? gra bez piłki każdemu zawodnikowi w polu sie przyda ! xD a ofensywnemu pomocnikowi jak najbardziej :) poniewaz bez tego nie bedzie dostawał podań dlatego ze bedzie cały czas kryty !

Fenix Partyzant

08.08.2007 15:51    #66087     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Oj Quaresmafan po cholerę oszukujesz sprawia ci to satysfakcje? Wkurza mnie takie coś mój kolega tak gra że sobie na początku robi jak to my mówimy "przekręt" - też tak razem z kolesiem graliśmy na jego prośbę ale szybko zrezygnowałem bo co to gówno a nie gra. No więc kupował jakiegoś cieniaka przejmując Barcę czy Chelsea do Chelsea za grubą kasę i potem sobie kupował gwiazdeczki oczywiście nie mając żadnych wyrzutów sumienia. To niemożliwe zrobić jest normalnei coś takiego Koblenz skoro oni mają słabą reputację i mało kto chce do nich przychodzić i ciekawe skad kasę miałbyś na takich graczy

folig8 Partyzant

08.08.2007 15:11    #66088     Sufler - Porady do gry - Trening TUG'a.
jak wlączycie gre i wejdziecie w treningi to dalej wejdzcie w programy/edytuj programy/importuj i znajdzcie to na dysku tam gdzie rozpakowaliscie

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
08.08.2007 15:10    #66089     Sufler - Porady do gry - Albania
Widzę, że ktoś szykuje nową ligę :D Oj będzie granko :)
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

wrzask1992 Młody aktywista

08.08.2007 14:50    #66090     Sufler - Porady do gry - Albania
akualne składy są na stronie albanskiej federacji piłkarskiej. ale tam jest napisane tylko po albanski więc nic i tak nie zrozumiesz, no chyba ze znasz albanski:-) liczby druzyn w lidze nie da się niestety zmienić chociaż mała ilosc klubów w lidze ma nieraz dobre skutki- np gdy prowadzisz jaką reprezentecje i klub albo gdy grasz tym klubem w jakimś europejskim pucharze dlatego, ze mozesz skupić się na najważniejszych meczach:P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution