Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Marcio13 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Gram Atletico na patchu 7.0.2 z fixem FM Poland i mam bardzo dobrych juniorów (Giovanni dos Santos, Grzegorz Krychowiak, Bojan Krkic, Francisco Merida, Sherman Cardenas, Nicolas Millan, Salvatore Foti, Alessandro Tuia, Nikon Jevtic, Leandro Lima, Maximiliano Moralez, Kerlon, Freddy Adu, Alexandre Pato, Arturo Vidal, Sergio Aguero, Daniel de las Heras, Ignacio Camacho, Ruben Ramos, Angel Bernabe, Mario Suarez)
i nie wiem jaki trening im ustawić żeby dobrze się rozwijali. Po sezonie treningów na ogólnym z trenerami po conajmniej 4* naprawdę mało im noty skoczyły, właściwie minimalnie. Jaki byście polecali trening dla juniorów, proszę o linki.

Proszę również o jakieś dobre treningi dla seniorów, zrobiłem swoje, efekt jest, ale nie aż taki jaki bym się spodziewał.

I czy znacie jakąś dobrą taktykę żeby dobrze grały mi skrzydła i żebym strzelał wiele bramek, bo o obronę się nie martwie, gdyż mam dobrych obrońców.

Z góry dzięki. Pozdrawiam

kyczy7 Przodownik pracy

08.08.2007 18:58    #66072     Sufler - Porady do gry - skrzydlowy czy rozgrywajacy?
niech Cr R gra na skrzydle bo tam to on potrafio pozamiatac a vdv na OPŚ i równiez bedzie dostawał podania bo przeciez akcje tocza sie na skrzydle jak i w środku :) wiec nie martw sie ze ten bedzie miał mniejsze a ten wieksze pole do popisu bo wszyscy moga sie jednakowo pokazać nawet bez plusowych dodań taktycznych jakimi sa nieograniczona swoboda itp. :) osobiście nigdy tego nie ustawiam a jakoś gram i idzie xD ... wiec Ronaldo na OPL a Van Der vaart na OPŚ i bedzie git :) niczego nie bedzie brakowac itp. beda mieli pole do popisu napewno ! :)

michas-89 Partyzant

08.08.2007 18:36    #66073     Sufler - Porady do gry - Trening TUG'a.
Do siea 1992: Trening wgrywasz do Moje DokumentySports Interactiveschedules potem w grze wchodzisz na zakładkę trening wybierasz Edytuj program wciskasz importuj i wybierasz trening o który ci chodzi

wrzask1992 Młody aktywista

08.08.2007 18:34    #66074     Sufler - Porady do gry - Albania
może były tylko na albanskich stronach ciezko sie polapać:P.Jesli nie stronie albanskiej federacji piłkarskiej to może na oficjalnej stronie ligi albanii? W necie można znleżć wszystko, jeśli znasz nazwy klubów tam grających, to powinieneś znależć piłkarzy:P

wrzask1992 Młody aktywista

08.08.2007 18:28    #66075     Sufler - Porady do gry - skrzydlowy czy rozgrywajacy?
uważam tak jak i ty ze obaj to znakomici zawodnicy, jednak gra cała 11 i wiele zależy od
taktyki jaką zastusujesz (nie w sensie ustawienia gry na rozgrywającego, czy odgrywającego tylko formacji np 1-4-5-1) a więc moja rada brzmi tak(,oczywiście możesz zastosować swoje pomysły,) ustaw grę rombem znaczy 4 obronców defensywny pomocnik, ofensywny pomocnik (tu van den vaart) i dwóch skrzydłowych, a następnie ustaw grę na rozgrywającego, a podania ustaw na tylko prawym skrzydłem, bo tam bedzie grał ronaldo , potem wejdz w ustawienia zawodników i ustaw cristianowi na maxa nastawienie, nieograniczoną swobadę i bycie wolnym elektronem, w ten sposób bedziesz mógł maxymalnie wykorzystać obu zawodników.:-)
PS gdybym u siebie w wiśle miał taki problem bogactwa... Ah... nie ma co gdybać :D

jesion06 Partyzant

08.08.2007 18:17    #66076     Sufler - Porady do gry - Trening TUG'a.
thx method ja z twojego skladu mam taylora i lucasa. Gram boltonem

kurzy13 Młody aktywista

08.08.2007 18:11    #66077     Sufler - Porady do gry - skrzydlowy czy rozgrywajacy?
Ronaldo najlepiej gra na skrzydle i daj mu troche wiecej swobody na boisku i ustaw rajdy z pilka niech drybluje:)

Fenix Partyzant

08.08.2007 17:55    #66078     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Nieee no już od razu widać że kit Ouedraogo do Bayernu hahahaha i już widzę że robiłeś przekręt Bayernem bo przecież Ouedraogo się nawet w Koblenz nie miesci :) Tak samo Guscinas do Borusii lol też rezerwowy napastnik no ale co tam ja nie będę krytykował jak taka gra ci się podoba w ten sposób to powodzenia

A ja sobie pierwszy raz teraz zagram z oszustwami - stworzę własny team w którym będę miał superkasę, reputację, liga poslka będzie miała reputację na maxa a w moim teamie będą grali koledzy :) Co tam, czasem można sobie pozwolić na taką zabawę :) Ciekawe ile tytułów zdobędę tylko nie wiem czy grać w Polsce czy może w jakiejś silniejszej lidze ... Najwyżej się zmieni :P

Fenix Partyzant

08.08.2007 17:52    #66079     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Hehehehe ach ci przesi tak a propos prezesów to raz grałem świezo upieczonym beniaminkiem II ligi francuskiej Paris FC wygrałem 1 dwa mecze przyszedł nowy prezes (przed drugim meczem) i po wygranym drugim meczu mnie ... zwolnił :P Hehe no ale możliwe takie jaja to tylk oz prezesami

Quaresmafan Partyzant

08.08.2007 17:27    #66080     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
nie zmieściły się
a tak w ogóle to wiadomo że nie zrobiłem sobie składu w edytorze
ja gram uczciwie i się nikomu nie muszę z tego tłumaczyć

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.