Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

ymaginary Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.08.2007 23:44    #66061     Sufler - Porady do gry - skrzydlowy czy rozgrywajacy?
ok, a powiedzcie mi co sie stanie jesli ustawie gre na rozgrywajacego i ustawie kilku rozgrywajacych. w moim przypadku np. moga to byc van der vaart, aimar, montolivo, moutinho, sosa, dessena tudziez d'alessandro i np. w srodku zagra VdV a na skrzydle montolivo bo tez tam moze grac. czy wtedy obaj beda rozgrywajacymi i na obu bedzie spoczywac obowiazek rozgrywania?
a co sie stanie wtedy gdy bede mial ustawiona gre na rozgrywajacego a zaden z nich nie bedzie akurat gral? czy zawodnicy beda sie motac w poszikiwaniu playmakera i nie beda wiedziec co robic czy poprostu beda grac tak jakby ta opcja nie byla zaznaczona ?

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
nicolas5 - obraza użytkownika
Fenix - j.w.
#@piterek@# - j.w.

Na to są paragrafy.

Fenix Partyzant

"Żal mi ciebie" - następny, dzieci co wy za teksty macie napinacie się a nawet nie wiecie o co chodzi zadaję pytanie i chcę odpowiedzi NORMALNYCH ludzi a nie jakiś "nibymenedżerków" co innych uważają za cieniaków a sami grają pewnie z przekrętami

Takie teksty to sobie możesz do rodziców mówić

Fenix Partyzant

Sierota haha idź ty wieśniaku pieprzony wyjątkowo chce sobie pograć swoją własną drużyną co ma wszystko dobrze sam dla siebie sam zawsze grałem normalnymi klubami bez oszustw a tak poza tym nic ci do tego fajfusie

I nie mów do mnie sieroto, bo sobie nie życzę, frajerze

pilkarzyk Partyzant

08.08.2007 21:59    #66065     Sufler - Porady do gry - skrzydlowy czy rozgrywajacy?
Wiem, że może tam grać i często gra, bo jestem wielkim fanem Manchesteru United, ale w FM lepszy jest na prawym skrzydle - przetestowane! :)

Fenix Partyzant

Witam
Proszę o bardzo szybką pomoc

Co zrobić w edytorze by mieć finanse w granicach conajmniej miliardów czy biliardów itd. kiedyś mi się tak udało a nie dawałem wtedy wszystkiego na maxa teraz dałem wszystko niemal na maxa w balance, transfer budget i future income i na początku mam ledwie 80 mln pomóżcie jakie liczby wstawić bym mógł startować z liczbą miliardów lub bilionów w budżecie i spokojem finansowym???

Proszę o szybką odpowiedź!

pilkarzyk Partyzant

08.08.2007 20:31    #66067     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Buahahaha Quaresmafan aż prawie spadłem z krzesła ze śmiechu jak zobaczyłem te twoje screeny xD xD xD Powycinałeś sobie kwoty i zadowolony...myślałeś, że nikt się nie kapnie?! Hahaha cały czas nie mogę wytrzymać ze śmiechu...ale ty jesteś ziomek naiwny, jeśli myślałeś, że my - uczciwi gracze to łykniemy! A Ouedraogo do bayernu?! xD To już jest w ogóle kawał roku! Na Twoim miejscu nie pisałbym już więcej nic w tym temacie, bo to temat, w którym chwalimy się własnymi osiągnięciami, a nie oszustwami! Jeśli taka gra sprawia Ci przyjemność, to graj tak dalej, ale nie wkręcaj kitów prawdziwym fanom FM'a! Pozdrawiam!

sefko1 Przodownik pracy

08.08.2007 20:21    #66068     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Nie jestem człowiekiem, który od razu kogoś oskarża o oszustwo. Nie raz pisałem, że kazdy gra jak lubi. Natomiast pisząc posty w tym temacie, musi sie liczyć z tym, że przeczytają go ludzie, którzy znają sie na FM-ie jak mało kto. Trudno im coś wcisnąć nawet drobne oszustwo, a tym bardziej gdy unika się pokazania dowodów w postacji screenów. A wiele rzeczy łatwo udowdnić broniąc swoją niewinność. Co to za problem pokazać za ile kogo kupiłeś. Chętnie bym zobaczył screena z zakupem Adu bądź Guarina. A juz napewni chciałbym zobaczyć
[quote]Ouedraogo miał 15 asyst i 8 goli w 20 meczach
a Guscinas 14 goli LOL[/quote] historie tych 2 graczy. Chciałbym zobaczyć jak grali w twoim klubie. Wystraczy mi taki screen załączony poniżej:

Seweryn Młody aktywista

08.08.2007 20:13    #66069     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
kaczmar

zagraj se Wisłą xD

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

08.08.2007 19:30    #66070     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Bardzo uczciwą, skoro nawet nie dałeś za cen sprzedaży, trudno nie umiesz grać to graj oszukując, każdy ma jakiś sposób Michale K.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.