Fenix
ale prawie cała kadra zagranicznych
P
PS. Gdzie sprzedałeś Omara?
ale prawie cała kadra zagranicznych
P PS. Gdzie sprzedałeś Omara?
P
No więc wznowiłem grę Las Palmas ale niestety mój szósty sezon z tym klubem był ostatnim
Po bardzo kiepskiej rundzie wiosennej, choć nie brakowało zwycięstw (2:0 z Barceloną na wyjeździe, 2 gole utalentowanego Marie) zostałem bądź co bądź nieoczekiwanie zwolniony. Zastąpił mnie jakiś Lucas Alcarez, który miał za sobą taki sukces jak ja - awans do I ligi, tyle że z Murcią. No ale 6 miejsca dwukrotnie nie zajął :/ Szkoda, bo był to fajny klub ale teraz pora szukać innego w sumie można spróbować czegoś innego aczkolwiek powtaram że z Las Palmas sięgałem daleko w przyszłość i dopiero robiłem go na potęgę. Niektórzy piłkarze nie zasługiwali jednak na grę w tym klubie ...
Ale jeszcze nie jestem do końca przekonany, czy zagram ManUtd - muszę pomyśleć xD
Nie duze ale zawsze cos 
Wiekszosc osob grajaca Polskim zespolem sprowadza mlodych zawodnikow z zagranicy
a tu prosze tylko Wang zakupiony z zagranicy 
masz prawo poprosic go o screeny gdyz masz jakies zastrzezenia co do jego kariery
Tez chcialbym je zobaczyc z czystej ciekawosci

Lecz odrazu nie skreslam ludzi
Jesli mowi ze to udowodni to ja na to poczekam 
Ale jak juz kazdy wie zarząd moze zaskoczyc nas w kazdym momencie 

)
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
881 online, w tym 0 zalogowanych, 881 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty