Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

big0sS Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.08.2007 10:39    #66021     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Jego sprawa ... Niech gra jak chce , co wam do tego ?

Fenix Partyzant

10.08.2007 10:01    #66022     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Kurde Quaresma zachował się żałosnie prezentując te podrobione screeny z przekrętami i złymi transferami a jeszcze żałośniejsi są ci, którzy w to wierzą -widać że są to ludzie bez doświadczenia, którzy nie znają jeszcze nawet największych tajników tej gry.

Ja też nie zazdroszczę lol bo nie mam czego sam zdobywałem więcej niemiecką drużyną BEZ przekrętów ... Pilkarzyk - dokladnie, on okłamuje samego siebie ... i wszyscy którzy grają z przekrętami tak robią .... choć niestety paru moich kolesi tak robi....

drymek Partyzant

10.08.2007 10:01    #66023     Sufler - Porady do gry - Piłkarz nie chce odejść
Wszytko cio napisaliscie jest wporzadku :P
Lecz mysle ze jego niechec moze tkwic w tym ze Twoj kolega gram klubem z tego samego miasta co Ty :) Wtedy zawodnik moze niechciec przejsc do klubu z zamiedzy :P Mi sie tak kiedys zdarzyło :P Moze w tym przypadku jest podobnie :P

#@piterek@# Młody aktywista

10.08.2007 09:34    #66024     Sufler - Porady do gry - Piłkarz nie chce odejść
A moze klub twojego kolegi ma za slaba reputacje ??
Napisz jakimi klubami gracie

Mattii Przodownik pracy

10.08.2007 09:22    #66025     Sufler - Porady do gry - Tak źle i tak nie dobrze
Mogą ci pomóc te artykuły:
Mowa jest srebrem a milczenie złotem

Przed spacerem taktycznym

Spacer taktyczny

a ta taktyka jest wspaniała do wszystkich klubów(nie grałem nią najgorszymi,ale najlepszymi i średniakami już tak):
Nazywa się [b]Diament[b/] jest dokładnie opisana przez A.De Raph.

raca Partyzant

10.08.2007 03:21    #66026     Sufler - Porady do gry - Tak źle i tak nie dobrze
Cześć, mój znajomy miał ten sam problem :) Jeśli chcesz mieć dużo kasy, graj Chelsea, ma chyba 90mln. euro na transfery :) Co do taktyki, kumplowi pomogła ta - http://stron(...)ob17.jpg .. niby dobra na 2006, ale kumplowi sprawdziła się na 2007 :) Powiedz jeszcze jedno .. co Ci nie wychodzi ? Nie możesz strzelić bramki choć masz dużo akcji ? A te niewykorzystane się mszczą ? Jeśli tak to zainwestuj w dobrego napastnika z dobrym wykończeniem akcji i kilku dobrych obrońców :)
Powodzenia :)

raca Partyzant

10.08.2007 03:15    #66027     Sufler - Porady do gry - Piłkarz nie chce odejść
Witam, sprawdzałem czy nie robię dubelka .. widzę, że nie ma takiego tematu :) Jeśli był, to przepraszam.
Chciałbym się dowiedzieć co mogę zrobić żeby gracz odszedł do innego klubu .. Otóż gram z kumplem i kumpel chce ode mnie kupić zawodnika (nie jest mi potrzebny w klubie, mam lepszych :D) jednak ten nie chce odejść do klubu kolegi :( Ciągle pisze "Odprawia klub z kwitkiem" lub coś w tym stylu .. Są na to jakieś rady ?

pilkarzyk Partyzant

10.08.2007 02:30    #66028     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Obserwator - tak, te, ktore wyslal, sa prawdziwe, ale nie ma na nich najwazniejszych rzeczy, ktore swiadcza o jego oszustwach...i on wcale nie jest dobrym graczem, jesli musi sobie w ten sposob pomagac...zal mi go, bo oklamuje samego siebie! A zazdroscic to nie mam mu czego...tylko wspolczuje...

Sevilla_FM Partyzant

10.08.2007 00:49    #66029     Sufler - Porady do gry - Tak źle i tak nie dobrze
Pomocy ! Już nie wiem co mam zmienić kogo kupic ... jakiego klubu bym nie wzial idzie mi po prostu do du.p. taktyka jakiej bym nie ustawil zle idzie ... gramy z kumplami we 3 w managera i oni wymiataja a ja ciagle zle... Gralem Sevilla - zle, Bayernem - zle, Realem - zle i teraz gram Tottenhamem i pomimo tego iż dostalem 36 mln na transfery i kupna takich zawodników : Araujo, Cardenas, Guardado, Aissati, Marcelo, Ratinho, Bale jest nie za dobrze probowalem taktyka 4;4;2 i 4;2;2;2. Moze ktos wreszcie mi cos doradzi prosze o pomoc a jeszcze bardziej o jakis kontakt gg lub e-mail

Kali910819 Partyzant

09.08.2007 23:45    #66030     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja tam Grałem Wisłoł Kraków 22 sezony ;]
20 sezonow na I miejscu.
2 sezony na II miejscu.
18 Razy Puchar Polski .
12Liga Mistrzów.
5 razy Puchar UEFA .
SZkoda ze nie moglem zapisac bo mi padl i nowy system wgrywac musialem ;/

ps.

Gra ktoś w fm7.02 rambo ??? On line ;>
JAk ktoś bendzie chętny niech pisze na gg 9665557 ;p
byle szybko bo czas ucieka. Ruszajcie sie bo mało miejsc jest ;]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.