Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

drymek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.08.2007 15:23    #66001     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Pablo11pablo11 - popieram Twoja polityke transferową :) Budujac drużyne złożoną z Polakow zwiekszamy poziom polskiej reprezentacji gdyz po kilku sezonach z sukcesami to własnie z Twojej drużyny są brani zawodnicy ktorzy są zgrani :) Wtedy Polska ma szanse stac sie czolową druzyną narodową na świecie ;)

Ciekawe jakie sukcesy bedziesz miał z Jagiellonia :) Ma ona naprawde ciekawy skład :)

Pozdro :)

pablo11pablo11 Młody aktywista

10.08.2007 14:58    #66002     Sufler - Porady do gry - Piłkarz nie chce odejść
raca - za ucięcie pensji Cię nie wywalą ;)

a jeśli gracie pierwszy sezon, to nie ma szans, żeby przeszedł do Barcelony, bo "dopiero co podpisał kontrakt z nowym klubem"

za to nienawidziłem FM06 (nie można było od razu Boruca sprowadzić), a w FM08 Gordona nie będzie można, żal xD

pablo11pablo11 Młody aktywista

10.08.2007 14:46    #66003     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Pablo11pablo11 - gratuluje sukcesów to one były :P Nie duze ale zawsze cos :)
Ale jak patrze na Twoj sklad to widac ze stawiałes na Polaków :) Wiekszosc osob grajaca Polskim zespolem sprowadza mlodych zawodnikow z zagranicy :P a tu prosze tylko Wang zakupiony z zagranicy :)

drymek - no może i nie duże, ale ja gram tylko po to, żeby zbudować fajny team i czerpać radość z gry, tym razem mi nie poszło, ale sporo siedziałem nad tym sejwem i chciałem się pochwalić xD a co do składu to to jest moja chyba najważniejsza zasada - SAMI Polacy ;] Wang Dalei był kupiony dla jajów, żeby z niego zrobić terminatora (no i się udało, Dudek był trenerem bramkarzy, dałem mu indywidualny trening i mu staty skakały aż miło :D). a tak to wolę stawiać na naszych ;] pozdro man!

PS: teraz zaczynam grać Jagiellonią, zobaczymy co z tego będzie ;]

Wudex Partyzant

10.08.2007 14:22    #66004     Sufler - Porady do gry - Cska Moskwa
jesli chcesz kupić sobie francuzów cz wlochow to tylko tych grających w słabszych ligach

Marcin92 Młody aktywista

10.08.2007 14:07    #66005     Sufler - Porady do gry - Cska Moskwa
Moim zdaniem piłkarze z lepszych lig nie będą chcieli przychodzić do Rosji nawet mimo wygrania Ligi Mistrzów. Najlepszym tego przykładem jest Porto. Zespół z dużo słabszej ligi niż angielska lub hiszpańska po wygraniu LM zamiast się wzmocnić sprzedał najlepszych kopaczy. Więc jeżeli chcesz lepszych zawodników to przenieś się do lepszej ligi.

fan ManU Partyzant

10.08.2007 14:01    #66006     Sufler - Porady do gry - Cska Moskwa
Mam pytanie ??? gram Cska Moskwa ( 3x mistrz Rosji, 3x puchar Rosji, 3 razy superpuchar rosji, 2x polfinal LM, 1x wygrana w LM) Moje pytanie dotyczy tego czy zawodnicy z lepszych lig beda chcieli przechodzic do mnie ??? CZy musze moze jeszcze raz wygra LM zeby to bylo mozliwe??? A moze po prostu zmienic klub??? Jezeli to nie jest mozliwe nawet po tych osiagnieciach to prosilbym was o podanie ciekawych pilkarzy ktorzy napewno przejda do Cska !!! Oraz o opis waszych ciekawych karier tym klubem !!!

krooger1988 Młody aktywista

10.08.2007 12:45    #66007     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Tak jest sam sie o tym przekonalem ze nie liczy klasa druzyny tylko ambicja :D Grajac w B-klasie pojechalismy na mecz do lidera do jaworzna z dryga druzyna Victorii. Druzyna ta miala tylko jeden remis i reszte zwyciestw na jesien wiec bylismy totalnymi outsiderami i..... prosze surprise pojechalismy z nimi 4-2 wyprowadzajac 4 akcje przez calutkie 90 minut xD

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

10.08.2007 12:21    #66008     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
no wiem że grzech jestem grzesznikiem :D a ja zrezygnowałem z niego bo nie grał to wolałem żeby odszedł do innego klubu albo skończył kariere wiele razy mu mówiłem że bedzie dobrym trenerem on mówił że jest o krok od decyzji ale kursu nie zrobił to niestety ale na liste transferową go nie wystawiłem bo bym musiał być potępiony :D za chwile dam wam screena z rewanżu z dinamo bo dałem zagrać kilku rezerwowym czyli tylko obrona + strestik z pierwszego i do przerwy prowadze 5-0 czyli w dwumeczu jest już 11-0 nie spodziewałem się że jestem aż tak mocny ale w grupie pewnie mnie sprowadzą na ziemie już :D

raca Partyzant

10.08.2007 12:01    #66009     Sufler - Porady do gry - Piłkarz nie chce odejść
Ja gram Realem, kumpel grał Barceloną, innym razem, żeby sprawdzić .. zagrałem ligą Angielską i Hiszpańską - też nie chciał przejść, choć grałem pare dni i w lidze Angielskiej Chelsea i miałem 1 miejsce w tabeli a w Hiszpańskiej Realem i ostatnie miejsce .. dalej nie chciał przejść do Chelsea .. chodzi tu o Cannavaro i dzisiaj sprawdzałem i tak samo mam z Helguerą, Ronaldo, R. Carlos, Raul i Cassillas (z tym się nie dziwie - tutaj zarząd się nie zgadzał :P) .. Mi chodzi o sprzedanie tego włocha do Barcelony, bo jest dość dobrym obrońcom a u kumpla większość kontuzjowana :P Może się boi przejść ? :P
A co do "Nie jest potrzebny klubowi" - ma tak zaznaczone .. W rezerwach - siedział .. a co do pensji, wolę nie próbować bo mnie wywalą :P

Kali910819 Partyzant

10.08.2007 12:01    #66010     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Siemacie Szukam kilku graczy chętnych do gry przez neta ;)
Możemy zagrać różne ligi . Ale najbardziej to zależy wszystko od was ;D
Więc zgłaszać się musimy zapełnić całą lige w ktorej bendziemy grali ;]
ps. nr. gygy. 9665557
piać byle jak najszybciej ;]
ps.2. Gramy przez ten program . hamachi .

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.