Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

przemekk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.08.2007 14:50    #65941     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A ja wygrałem grając w FM 06 Manchesterem United z Boltonem 42:0 W tym 12 goli strzelił Rooney, 15 - Błaszczykowski, 4 - Ronaldinho, 5 - Quaresma po 1 golu: O'Shea, Pirlo, Rzeźniczak i Cristiano Ronaldo w składzie: Onyszko - O'Shea, Neville (Brown), Rzeźniczak - Pirlo, Ronaldinho (C. Ronaldo), Baszczyński, Błaszczykowski, Quaresma - Rooney (Gilardino), Podolski.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

12.08.2007 14:18    #65942     Sufler - Porady do gry - napastnicy - jak ustawiać?
Wiesz ja Ci powiem z doswiadczenia tak:
Mam w Tottenhamie takich napastnikow jak Vela(obunozny) Falcao(prawa) Forestieri (prawa) i 2 regenow Lazarevic i Restelli (tez prawa). Na prawym ataku zawsze gra Vela ktory gra fenomenalnie wlasnie skonczylem siodmy sezon znow zostal krolem strzelcow strzelajac ponad 30 goli w lidze i 10 w LM. zazwyczaj partneruje mu Falcao na lewej stronie i on strzelil 18 goli w lidze. Zmiennicy Lazarevic i Forestieri graja roznie ale sa swietnymi jokerami obaj strzelili razem 14 goli w lidze! Wiec mnie sie wydaje ze zalezy to nie tylko od samych zawodnikow ale takze od intsrukcji jakie im przydzielisz (mozesz np. usyawic im opcje aby sie zamieniali pozycjami).

Jesli zawodnik jest dopbry poradzi sobie na kazdej pozycji wydaje mi sie ze to jaka noga jest lepsza nie jest glownym czynnikiem przy wyborze strony :)

raca Partyzant

12.08.2007 14:18    #65943     Sufler - Porady do gry - błąd przy zapisywaniu
Witam, mam mały problem .. Grałem sobie w FM07 i komp mi sie wyłączył (za gorąco :P) i po włączeniu kompa wszystko było OK .. ale niestety mam problem przy zapisywaniu gry :/ nie chce się zapisać, wyskakuje błąd .. uruchomiłem CHKDSK, ale nic to nie dało :/ oto co mi się pojawia przy próbie zapisania http://img41(...)mit3.jpg
Z góry dzięki za pomoc.

Czubi18 Partyzant

12.08.2007 13:53    #65944     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją
Mam problem z Fm 07 . Zainstalowałem go , ale nie mogę grać .
Próbuje przez daemona ale nie wychodzi mi to, nie wiem co robić ?

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

12.08.2007 13:48    #65945     Sufler - Porady do gry - Czerwone kartki
Ustaw im odbiór delikatny, zmniejsz pressing bo to też sprzyja grze faul, wystawiaj zawodników o niskim poziomie agresji. Sprawdź też informacje o sędziach, być może trafiasz na bardzo surowych. Jeśli i to zawiedzie, będzie to oznaczać, że coś jest nie tak (niekoniecznie bug). Co do tej gry w "6" to sądzę, że programiści mogli nie uwzględnić takiej możliwości (tylu czerwieni w jednym meczu) bądź rozgrywki uwzględniały taka możliwość(?). Kibice Millwall są znani z brutalnego zachowania, lecz piłkarze nie powinni brać z nich przykładu^^

Actimel Młody aktywista

12.08.2007 13:19    #65946     Sufler - Porady do gry - Liga Argentyńska - Grafika
Potrzebuje każdą grafike do ligi argentynskiej najlepiej fackpaki jeśli ktos mógłby linki podrzucić byłbym wdzięczny.

snake06 Partyzant

12.08.2007 12:54    #65947     Sufler - Porady do gry - Czerwone kartki
Mam problem, w 13 meczach ligowych mój zespół(Millwall) zebrał 11 czerwonych kartek. Daje im max. kary i mam ustawiony odbiór normalny, a oni ciągle łapią czerwonka. Ponadto w jednym meczu grałem w 6 co jest nieprzepisowe, jak to możliwe??

nicolas5 Partyzant

12.08.2007 12:42    #65948     Sufler - Porady do gry - Genie scout do updatea RRU
Czy istnieje program Genie scout który działałby na uaktualnieniu RRU ? bo z tego co czytam to wszystkie działają na 7.0.2 .
Ja chcę pierwszy raz zainstalować ten program ale gram już na RRU.
Może mi ktoś pomóc ?

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

12.08.2007 11:52    #65949     Sufler - Porady do gry - Odzyskiwanie Danych
Tu nie oto chodzi, bo sa programy do odzyskiwania danych, ale nie wyczyszczonych save.

pablo11pablo11 Młody aktywista

tak poza tematem - FM po sieci to super rzecz, sam w FM07 grałem więcej po sieci (6 sezonów) niż na singlu xD

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.