Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.08.2007 17:31    #65931     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją
xDxDxDxD

musisz zainstalować jeszcze raz Windowsa,masz wirusa,nazywa się "debil.txs" i nie pozwala grać w FM-a

kyczy7 Przodownik pracy

12.08.2007 16:37    #65932     Sufler - Porady do gry - błąd przy zapisywaniu
Raca reinstall ? tzn. że w ogóle gra Ci sie nie zapisuje nawet jak zrobisz nową rozgrywke ?! Raczej tak nie jest :) ale jak tak , to zostaw sejva i zrób tego reinstalla wtedy spowrotem go wczytaj nom ale na moje oko to masz problem z sejvem a nie całym prcesem rozgrywki i zapisywania wiec po co Ci ponowna instalacja ;> ?

RobinRob Partyzant

12.08.2007 16:29    #65933     Sufler - Porady do gry - Jakie ligii wybrac ?
hehe , jakos ciagnnie , tylko sporo sie czeka przy tworzeniu nowej gry (konfiguracji)
zapisuje sie troche wolno , ale jeszcze da sie zniesc , tylko musze wylaczc wszystie niepotzrebne programy typy gg albo IE . no to zaczynamy Lechem na FMPoland Update v7.4. ;]

kyczy7 Przodownik pracy

taaa bug :) mhm , jak nic xD - po prostu gra ma swoje humory a akurat Ciebie dotknął taki nom i co poradzisz ? :P mały błedzik a nie od razu BUG

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

12.08.2007 15:58    #65935     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a ja wygralem Lechem z Barceloną 99-0 a moglem strzelic jeszcze 1 bramke ale Edson karnego przestrzelil

kyczy7 Przodownik pracy

12.08.2007 15:51    #65936     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją
eee Czubi - daj se juz lepiej spokój bo z tego co widze to raczej posiadasz piracka wersje gry wiec nikt Ci nie pomoze. Chociaz dowodów na to nie mam aleee ... po przeczytaniu wcześniejszych postów wychodze z założenia ze tak jest :)

Ale rozwaliłes mnie tekstem :

ej dobra dobra niewiedzialem ze oryginalną
gre nie trzeba otwierac czy też instalowac
przez daemona

Łoooooo ziomek :) widac ze w swoim życiu nie widziałes oryginalnego pudełka z gra albo ekspedientki podmieniaja Ci CD w sklepie na płyte przegrana w domu :P wszystko musisz otwierac przez Demona ? :P hehehe

kyczy7 Przodownik pracy

12.08.2007 15:47    #65937     Sufler - Porady do gry - Odzyskiwanie Danych
wrzask tu chodzi o odyzskiwanie danych wykasowanych w procesie analizy Save Clanera a nie plików usunietych do " kosza " ;) ... rozumiesz ? :P

Nie, nie ma takiego programu :) z tego co wiem ja - nie wiem jak inni xD

wrzask1992 Młody aktywista

12.08.2007 15:08    #65938     Sufler - Porady do gry - Jakie ligii wybrac ?
Polską (patriotyzm zoobowiązuje)
Hiszpanską Angielską Włoską Niemiecką(ba są najlepsze)
Portugalską Holendersą i Norweską(bo jest sporo świetnych talentów w tych ligach)
Ukrainską Czeską Słowacką(zeby zobaczyc jakie ligi mają sąsiedzi)
Argentyńską(bo jest po prostu najciekawsza na swieci wg. mnie)
Dunską Szwajcarską Austiacką SZkocką( zeby sprawdzić czy tamtejszymi klubami można coś wygrać)
Francuską (bo jest nieprzewidywalna )

wrzask1992 Młody aktywista

12.08.2007 14:59    #65939     Sufler - Porady do gry - napastnicy - jak ustawiać?
to nie zależy tylko od tego którą nogą lepiej grają, oczywiscie lepiej ustawić prawonożnego na prawej stronie a lewonożnego na lewej, mają wtedy więcej opcji, np dośrodkowanie, czy zgranie piłki ale równie dużo zależy od ustawienia obrony przeciwnika. Jeśli więc masz np. zawodnika prwaonażnego szybkiego i zwinnego, ale niezbyt silnego za to z dobrym dryblingiem i techniką ,lepiej jest go ustawić na tej stronie co gra obrońca silny i wysoki, ale mało zwinny, wten sposób stworzysz wiele i sytuacji i odwrotnir, jesli masz zawodnika silnego wysokiego i dobrze grającego głową ustaw go na przeciw obrońcy nieco mniej silnemu,ale szybszemu i ziwinniejszemu, takie ustawianie napastników zazwyczaj działa

RobinRob Partyzant

12.08.2007 14:56    #65940     Sufler - Porady do gry - Jakie ligii wybrac ?
kurde , zaczynam grac od nowa i zupelnie niewiem jakie ligi i kraje wybrac ;/ ;/
mam kompa 2.8GHz i 512RAM
wczesciej gralem nawet na 30Lig

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.