Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

paderek223 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
jak wlonczyc ten program do przyspieszania gry?? pomocy!!!!!!!

haosek Partyzant

13.08.2007 00:08    #65922     Sufler - Porady do gry - Jakie ligii wybrac ?
Teraz komputery sa bardzo tanie, wiec sie nie podniecajcie tak.

JA kupilem 4,8 , 2 giga ramu, gf 8600gt, 320giga dysk,
zaplacilem troche ponad 2tysiace

a najlepsze, ze z lepszych czesci, + lepsza obudowa i zasilacz lepszy.

Tzn. Wszytko dobrze dobrame + dobre firmy, wszytko ladnie gra.

A nie najtanszy skladak

Ziomel Partyzant

12.08.2007 23:01    #65923     Sufler - Porady do gry - Zawiecha
Gram sobie z kolega przez neta i prowadzimy po 3 kluby. Chciałem przejść z jednego managera na drugiego i kliknełem na niego i...zawiecha, nic nie mogę zrobić, czy da się jakoś to przywrócic czy trzeba zamknąc grę?

diablo500 Partyzant

moj problem jest nastepujacy: jak zaczynam nowa gre niewazne jaka liga to nie moge objac reprezantacji Niemiec i Holandi. Zadni gracze pochadzacy z tych krajow wystepujach w grze nie sa powolywani. Tylko sa jakies losowe nazwiska ktore sa zaznaczone kolrem szarym. Nie wiem co sie dzieje myslalem ze fm nie dostal licenjci na umieszczenie nazwisk prawdziwych graczy w reprezentacji, ale w artykulach przeczytalem tekst Bartosh!'a jak prowadzil Newcatsle United i u niego byl powolywany napastnik do reprezentacji niemiec. Od razu dodam ze probowalem latki 7.0.1 taka jak Bartosh uzywal na tamtym sejvie ale to nic nie dalo. Nawet jak wlaczam bundeslige to reprezentacji i tak objac nie moge:(. Jesli ktos wie jak to naprawic to prosze o kontakt na moim gg(3878762).

kyczy7 Przodownik pracy

12.08.2007 21:29    #65925     Sufler - Porady do gry - Jakie ligii wybrac ?
Załącz ligi i ciesz sie grą dopóki - ... nie zabraknie Ci pamieci ( tj. pamieci wirtualnej chyba ) ... Moim zdaniem komp to udźwignie bo nie jest moze az taki " ah " ale ok :)

p.s 5.2 GHz ! yyy - zamurowało mnie ziomek ! Załąnczysz sobie wszystkie ligi i jeszcze ze dwie wiecej xD

kyczy7 Przodownik pracy

12.08.2007 19:58    #65926     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Senac dooobry masz składzik :) i sukcesy niczego sobie x) ... kurde tez mam ochote zagrac własnie takim klubem ( takiego formatu i mocy ) ale cos nie moge zaczac :( ...

RobinRob Partyzant

12.08.2007 19:30    #65927     Sufler - Porady do gry - Jakie ligii wybrac ?
sa chyba jakies programy co ''odchudzaja'' zapisy gry

raca Partyzant

12.08.2007 18:37    #65928     Sufler - Porady do gry - błąd przy zapisywaniu
Wczytywanie save`ów działa, ale żadnego nie da się zapisać, nawet jak inne ligi, innymi drużynami grałem, nic nie da się zapisać :(

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

12.08.2007 18:03    #65929     Sufler - Porady do gry - napastnicy - jak ustawiać?
Powinieneś testować,który gdzie gra dobrze.Grając Anderlechtem 3 napastnikami,po lewej stronie miałem Meme Tchite i tam spisywał się najlepej,na środku wysoki Frutos,a na prawej stronie V.Hleb,który jednocześnie mógł być prawoskrzydłówym,więc tam pasował.Wg. mnie,nogi nie są aż tak istotne,przez pomyłkę wystawiłem na prawej obronie lewego obrońcę,i grał fantastycznie ,mimo że jest lewo nożny,asysty i wysokie oceny ! od tego masz sparingi,aby wlaśnie takie aspekty,jak po której stronie wystawić napastnika,testować

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

12.08.2007 17:38    #65930     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
ja bym sobie zagrał przez neta na update superleague bo to mogło by być fajne :D ale hja nie moge hostowac za slaby komp ;/ 9350264

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.