Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.08.2007 11:09    #65881     Sufler - Porady do gry - Pytanie o kadre
Nie mozna zagrac od poczatku reprą jak i klubem :) wybierasz to albo to xD Później mozesz starac sie o drugą posadę x) ( na poczatku sa wolne repry - Meksyk i kluby - nie pamietam :P )

Dzaga Partyzant

14.08.2007 11:05    #65882     Sufler - Porady do gry - Pytanie o kadre
Mam pytanko czy jest mozliwosc zagrac od samego początku jakąs reprezentacją i zespołem ligowym??? Bo albo czegos nie wiem albo mozan grac na starcie tylko reprezentacja lub ligowcem a potem trzeba długo czekac na fajna propozyje z jakiejs reprezentacji. Czekam dzieki :)

Seweryn Młody aktywista

14.08.2007 10:59    #65883     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote]Ładny wynik, tylko czemu tak mało Polaków masz w składzie ;P[/quote]

heh... mało? aż siedmiu xD teraz już mam więcej bo z młodzików coś wybrałem:PP

a co do meczu, to później zagrałem rewanż i też wygrałem 2-0 na Mestalla xD i dalej w CL gram z Celtami xD

wrzask1992 Młody aktywista

14.08.2007 10:51    #65884     Sufler - Porady do gry - Ciągłe porazki...
twoim błędem jest niewłasciwa proporcja siły między obroną , a atakiem. JeSli ustawiłeś Carricka jako DP to niech gra joko DP, a nie OP u ciebie jest praktycznie 8 zawodników ofensywnych(licząc O L i O P) a jedynie 2 i bramkarz defensywnych. to trzeba zmienić przynajmniej niech carrick, i jeden z bocznych obrońców będą graczami defensywnymi. Propnuje taki manewr- wysyłasz O L na atak (czyli ta strzałka) a carricka ustawiasz mega defensywnie i robisz mu strzałkę do rajdów na pozycję O L i w ten sposób będzie on asekurował twojego bocznego obronce. Patrz na kondycje najlepiej wystawiać tylko tych z 99 i 100% musisz robić rotacje w składzie i po cięzkich meczach całej 11 ustawić jeden dzień odpoczynku. Nie mów im też ,że oczekujesz zwycięstwa bo to nie pomaga. Skład masz dość dobry, nawet "Magic" którego uważam za jednego z najskuteczniejszych na początku gry. I zmieniaj taktykę w zależnosci od miejcsa w którym grasz , bardziej ofensywnie u siebie mniej na wyjezdzie.:-) myślę, ze te wskazówki cipomogą

Pysio55 Partyzant

14.08.2007 09:45    #65885     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ja gram narazie 2 sezon ajaxem a w pierwszym wygrałem Lige holenderską,puchar holandi, jakiś puchar,lige mistrzów w finale wygrałem z barcą...

cristiano88 Partyzant

14.08.2007 08:53    #65886     Sufler - Porady do gry - problem:/
witam wszystkich!!...otóż mam następujący problem:gram na łatce 7.02 Wisłą Kraków i dzie mi fatalnie a przecież mam bardzo mocny skład:/,dodam też że na początkowej łatce 7.00 szło mi genialnie,zdobyłem naet do 2025 roku 7 razy Ligę Mistrzów!!gram tymi samymi taktykami co wtedy i nie idzie:/...błagam pomóżcie mi co mam zrobić,bo moja frustracja sięgnęła maximum:[...z góry dzięki za pomoc

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

14.08.2007 08:01    #65887     Sufler - Porady do gry - Ciągłe porazki...
1. W tej grze nie obejdzie się bez kupowania wielkich talentów do klubów takich jak Chelsea, Barcelona, Milan czy Real Madryt
2. Zauważyłem ostatnio, że jeśli dba się bardzo skrupulatnie o kondycję zawodników, to grają oni o niebo lepiej.
3. Taktyka ma być dopasowana do zawodników, ale czasami przydaje się gdy zawodnicy robię coś niekonwencjonalnego... (tutaj Gary Neville na srodku obrony to skrajna przesada...)
4. Koniecznie trzeba patrzeć co kto potrafi i na jakiej pozycji(przynajmniej w tak silnych klubach), w słabszych klubach liczy się głównie potencjał...
5. To co u ciebie robią boczni obrońcy to zdecydowanan przesada, usuń te strzałki- zresztą to już wyżej powiedziano ;)
6. No i nie faworyzuj Polaków ;)

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

13.08.2007 23:53    #65888     Sufler - Porady do gry - Ciągłe porazki...
podaj mi swoje transfery i sprzedanych pilkarzy.ja ManU gram 3 sezon i w pierwszym mimo ze mialem mistrza nie szlo mi najlepiej ale teraz gram w lidze mistrzow i wygrywam po 4:0 na wyjezdzie wiec sproboje ci pomoc

RobinRob Partyzant

spoko , mozna zamknac ;] (kiedy mi sciagnisz Reakcjoniste ??? juz bede grzeczny ;] )
thx pablo11pablo11 zmieniam taktyke na 4-4-2 sprawdze tych grajkow i sie zobaczy , 1 SEZON przeznaczam na metode prob i bledow , ale oczywiscie niemoge spasc z ligii.
jak by ktos sie chcial dowiedziec jak mi wkoncu poszlo to pisac na gg-9904578
albo na meila

RobinRob Partyzant

no to ''reksio'' sobie odpocznie , ma kontuzje i auzuje na miesac ;] teraz sie zobaczy co pokaze Rengifo , ale on tez jakos nieciekawie gra ;/ ;/ ;/

zmienielem taktyke na ta realu 4-1-1-2-1 , i przegralem 1-2 z podobnym zespolem ... hmmmmm...trudno. Ale mimo to ze mam bardzo malo zwyciest , to mam jedno szczegolne 3-0 z Legia ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ''ołłłłłłłłłłłłł ... jeeeeeeeeeee''

dajcie jakas dobra taktyke.. pliss

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.