Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

LOLECZeX Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.08.2007 14:15    #65831     Sufler - Porady do gry - Ale sie tnie!!!
Haosek a sam co wniosłeś do tematu gadasz, że niech gadają Ci co znają problem, a Ciebie za przeproszeniem to się nie tyczy ? :S, ja bym Ci radził przestudiować słownik ortograficzny... albo Mozille...

LOLECZeX Młody aktywista

15.08.2007 14:01    #65832     Sufler - Porady do gry - Ale sie tnie!!!
ee w sumie 3.6 Ghz a myślałem, że 2rdzeniowe procki inaczej działają xD, a tak po co nam podajesz dysk..., weź wyłącz niepotrzebne programy, weź priorytet wysoki jesteś pewien, że masz 512 Kb/s, u mnie pisze że mam 1024 Kb/s a serio mam 256 Kb/s ...

bialy13 Młody aktywista

15.08.2007 13:56    #65833     Sufler - Porady do gry - Ale sie tnie!!!
sorry jeśli ten temat już jest, nic nie znalazłem. Dobra przechodzę do rzeczy: chciałem zagrać z kolegami przez sieć(program hamachi) ale u mnie baardzo się tnie (trzeba poczekać ok 30 sek zanim zawodnik pojawi się na taktyce i ok 10 sek zanim rozwinie się jakiekolwiek menu!!!). Mam kompa: 1gb ram, 1.8 Athlon 2 rdzenie(w sumie 3.6 Ghz), dysk 250 gb i neta 512 Kb/s. Co mam zrobić żeby się nie cieło??? Błagam o pomoc!!!

kyczy7 Przodownik pracy

15.08.2007 13:15    #65834     Sufler - Porady do gry - Prawo Bosmana
szynaBKS - tam jest prawo Bosmana ale ktr. mozesz zaoferowac dopiero jak skończy sie Ci okienko transferowe : tzn. grasz POL liga i masz luty ( okienko transferowe ) i ktr. piłkarza na Ukrainie , Rosji , Białorusi itp. kończy sie w czerwcu lecz nie mozesz mu go jeszcze zaproponowa. Poczekasz do marca i juz bedziesz miał opcje " zaproponuj kontrakt " dostepną :) - tak jest na wschodzie a w reszcie świata ( mozliwe ze sa jeszcze wyjatki ) prawo bosmana obowiazuje i działa w normalnym toku x)

sefko1 Przodownik pracy

15.08.2007 12:57    #65835     Sufler - Porady do gry - Brak plyty
@kyczy, Karpin
I tym się różnimy. Mi nawet do głowy by nie przyszło, żeby w ten sposób oszukiwać. Na szczęście coraz więcej Polaków porzuca Wasz tok rozumowania. Nie każdy Polak to złodziej, jak utarło sie na zachodzie. A CDProjekt jest pierwszą firma na rynku, która stusuje dożywotnią gwarancje na zakupione gry. Aby miec pewnośc, że jak coś sie stanie twojej płycie to nie stracisz możliwość grania.
Ja nie oszukałem. W pudełko nie było płyty. Zareklamowałem. Odesłałem pudełko i inne duperele i dostałem nowe pełne pudełko. Nawet zwrócili mi koszty wysyłki pustego pudełka do Warszawy. Tak więc reklamować warto. A jak ktos jest oszustem i złodziejem, to jego problem, a nie uczciwych kupujących i nie moga przez takich ćwoków cierpieć.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

15.08.2007 11:55    #65836     Sufler - Porady do gry - ofensywna taxa
Ale wiesz toszman tyle co powiedziales to jak nic tez moge powiedziec ze gram 1-4-3-1-2 ale co to komu da ? kuba_the_reds mimo ze nie lubie liverpoolu (glory glory United :P) to ci pomoge ;D najwazniejsze jest to ze takse dopasowujesz do zawodnikow NIGDY odwrotnie !! przejrzyj swoj sklad zobacz kogo widzisz w pierwszej 11 na jakich pozycjach ich widzisz i wedlug tego stworz ustawienie. Ja gram na rozgrywajacego ktory rozdziela gra na szybkich skrzydlowych, powinienes miec tez odpowiedznich wykonawcow no i pamietac ze obroncy nie sa tylko od bronienia (: osobiscie polecam aby skrzydlowi zamieniali sie miejscami (zdaje to egzamin mimo ze moze byc tak ze lewy pomocnik gra na prawym skrzydle i odwrotnie).

Kieruj sie tym co masz ewentuanie kogos dokup i probuj ! ja stworzylem dwie taxy jedna lepsza od drugiej i powiem ze odnosze sukcesy typu MIstrz Anglii albo LM.

OL PL -->

OS N
GK

Pozdro x)

Ichabod Crane Partyzant

15.08.2007 11:41    #65837     Sufler - Porady do gry - ofensywna taxa
Chyba masz jakąs zhackowaną wersję, ze możesz grać dwunastką zawodników ;)

kaczmar123 Partyzant

15.08.2007 11:25    #65838     Sufler - Porady do gry - Prawo Bosmana
gram w lidze angielskiej, ale chce złożyć oferte np. Kuszczakowi, Pizarro czy Voroninowi

toszman Młody aktywista

15.08.2007 11:22    #65839     Sufler - Porady do gry - FM Poland Update
Tu masz link do FMPoland v7.4 http://www.fmpol(...)_pliku=4

zas co do 2 to nie mam pojecia :| Wgraj na nowo patcha :P moz pomoze

toszman Młody aktywista

15.08.2007 11:19    #65840     Sufler - Porady do gry - ofensywna taxa
Ja gram u siebie w Wisle taktyka 1(br)-4(obr)-1(dp)-2(prawy i lewy p)-1(op)-3(n)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.