Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Seweryn Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.08.2007 14:44    #65811     Sufler - Porady do gry - nIEBIESKi
taaa

może jeszcze chcesz żebyśmy dali ci taktyki, powiedzieli jakieś polecenia albo najlepiej byś dał save'a i żeby ci wszystko wygrać ;|

pablo11pablo11 Młody aktywista

1. jest taka możliwość, jak się "stoczą" :D Mile, Kaźmierczaka można potem na luzie odkupić ;] ze Smolarkiem będzie trudniej, ale może jak troche pograsz :P

2. jeden z ostatnich postów w Przechwałki, rekordy, itp. ziomek wygrał LM Wisłą (w karnych z Barceloną ;]). skriny są podane

3. punkty są przyznawane za wygrane mecze, a do tabeli liczy się 5 ostatnich sezonów - w FM07 musisz trochę pograć żeby osiągnąć te conajmniej 15 miejsce gwarantujące 2 zespoły w CL :P

3 (:D). Białoruś, Czechy, Ukraina, Rosja, Litwa, Bułgaria, etc. ;] no i niektórzy z Ameryki Płd.

4. Kosowskiemu zazwyczaj dobrze ten sezon w Chievo idzie, rośnie mu wartość i od razu chce się wynosić z Wisły, temu nie poradzisz. ale możesz nieźle wynegocjować cenę, mi się na 3.000.000 € udało :D

5. niestety, nie ma bata... =/

pozdro!

pablo11pablo11 Młody aktywista

16.08.2007 13:46    #65813     Sufler - Porady do gry - Rozmowy motywacyjne (asystent)
a ja zawsze (po przegranym meczu) mam pretensje do siebie, że dałem złą rozmowę motywacyjną i z tego to się wzięło :P

no i polecam to dla posiadaczy słabszych kompów ;]

igla135 Partyzant

A więc mam takie parę pytań
1.Czy jest możliwość aby polscy piłkarze za granicą wrócili do Polski (Bronowicki,Smolarek,Błaszczykowski),gram wisłą kraków i udało się to z Golańskim..
2.Czy ktoś wygrał kiedyś ligę mistrzów polskim zespołem i może dać screeny ??
3.Jak są liczone punkty europejskich pucharów(tzn. kiedy i jak dużo dostaje kraj punktów) Bo chciałbym aby polska miała 2 miejsca w LM
3.Z jakich krajów przychodzą piłkarze do polski ?
4.Jaki atrybut odpowiada za to że np.Kosowski chce odrazu odejść z wisły ??Specjalnie zmniejszyłem mu ambicje w edytorze do 9 i dalej tak jest..
5.Czy podczas gry status Polski może się zmienić na Kraj rozwinięty ??

No i to mniej więcej tyle ;)

Jackob_1992 Partyzant

wolny elektron - podam ci przyklad bo jaki zawodnik to jest to moi przedmowcy powiedzieli takim przykladem jest np. Ronaldinho Gaucho albo był Paul Scholes czy tesh kiedys Zinedine Zidane lub Michael Ballack ale gdy gral jeszcze w Bayernie Monachium.a przetrzymywanie pilki to np. czeka az partnerzy sie ustawia lub dobiegna.zmiana pozycji czesto jak gra polska np. gdy grala z azerami to szpak wlasnie mowil ''krzynek zamienil sie pozycja ze smolarkiem najczesciej zamieniaja sie skrzydlowi lub boczni obroncy lepiej nie probuj srodkowego obroncy dawac na zmiane pozycji z napastnikiem ;p heh

bialy13 Młody aktywista

16.08.2007 12:37    #65816     Sufler - Porady do gry - Ale sie tnie!!!
@sm1leY
to jest nowy komp kupiony ze 3 tygodnie temu i nie wiem czy format coś tu pomoże...
@Jackob_1992
gram tylko ja i 1(JEDEN) kolega. a jak tej javie zaradzić??

Jackob_1992 Partyzant

16.08.2007 12:22    #65817     Sufler - Porady do gry - Ale sie tnie!!!
Moim zdaniem ty masz cos z javą albo coś bo neta masz idealnego ja mam 128 szybkosc i mi ie tak nie robi ale trzeba miec fm-a oryginalnego albo grasz z za duza iloscia innych maniakow jak zrobiles ty serwer to oni ci zabieraja szybkosc jak grasz w 50 uzytkownikow to 512/50 czyli masz srednia szybkosc 10,24.

olsztyniak90 Partyzant

16.08.2007 09:27    #65818     Sufler - Porady do gry - Wszycy Piłkarze
ja polecam bialorus.... moze statystyki nie powalaja(sa wyjatki)ale graja wprost cudownie;D

bialy13 Młody aktywista

16.08.2007 08:23    #65819     Sufler - Porady do gry - Problem z updatem RRU 2.0 FIX
ja po prostu zainastaolwałem do folderu z gra i dział!!!

hoody Przodownik pracy

15.08.2007 23:07    #65820     Sufler - Porady do gry - Problem z updatem RRU 2.0 FIX
Ja tego nie instalowałem w moich dokumentach! Tylko C: Program files/sports interactive/fm07/data/db! I zawsze wszystkie bazy mi działają

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.